Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim ponçiğiimmm Ben çekerken de eşim aynı şeyi diyordu. Hadi hadi hadi hadi diye başımdaydı. Bilmem fark ettin mi bazı fotolarda magnolia 5-4-3 diye azalarak gidiyorOff ayşo efsane olmuş, harika gözüküyor şuan iki tane yerdim biliyon mu krizim tuttu bayıldım, ellerine sağlık aysom,başarılar dilerim ❤
Adama çok hak verdim aysom, öyle lezzetli gözüküyor birde ben bardak tatlılarını çok severim, sende sunumu güzel yapıyorsun gözümüz şenleniyorTeşekkür ederim ponçiğiimmm Ben çekerken de eşim aynı şeyi diyordu. Hadi hadi hadi hadi diye başımdaydı. Bilmem fark ettin mi bazı fotolarda magnolia 5-4-3 diye azalarak gidiyor
Tekrar teşekkür ederim kuşumAdama çok hak verdim aysom, öyle lezzetli gözüküyor birde ben bardak tatlılarını çok severim, sende sunumu güzel yapıyorsun gözümüz şenleniyor
Teşekkür ederim kukrişiiimmmmBu ne hız annem çok güzel olmuş ellerine sağlık
Teşekkür ederimellerine sağlık çok güzel görünüyor
Çok teşekkür ederimBayıldımmm ellerinize sağlık
Teşekkür ederim meleğimEllerine sağlık canım çok güzel olmuş rengarenk bol şanslar
Rica ederim ayşom ❤Teşekkür ederim meleğim
Rica ederim ayşom ❤
Teşekkür ederim yasoEline saglik canimm cok güzel olmuşlar başarılar dilerim
Çok Teşekkür ederim keleş ablamYıkılıyor gene harika olmuş ellerine sağlık olsun kuzum,sunumda süper olmuş başarılar diliyorum yarışmada
Rica ederim kuzum ne demekÇok Teşekkür ederim keleş ablam
Rica ederim kuzum ne demek