- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
Demi ya çocukluğumuza götürür bu pasta biziBisküvitli pasta cocuklugum.çok severim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demi ya çocukluğumuza götürür bu pasta biziBisküvitli pasta cocuklugum.çok severim![]()
Alınıyorum ama hiçbiriniz benim hatrima bie gazoz koymadınıDemi ya çocukluğumuza götürür bu pasta biziyanına bir de gazoz
![]()
Ben konuya çok vakıf değilim ama gazoz muhabbetinize çok denk geliyorumAlınıyorum ama hiçbiriniz benim hatrima bie gazoz koymadını![]()
Profilimin hatrına koyulur beBen konuya çok vakıf değilim ama gazoz muhabbetinize çok denk geliyorumşimdi sizi görünce aklıma geldi yazıyım dedim
alıncağınızı bilseydim koyardım bir gazoz
![]()
Doğru, gazoz yok mu der gibi bakıyorProfilimin hatrına koyulur be![]()
Hiç içmedin bnm gazozlardan ikram edebilirimDoğru, gazoz yok mu der gibi bakıyor![]()
Güvenilir olmayan kişilerin gazoz ikramını kabul edememHiç içmedin bnm gazozlardan ikram edebilirim![]()
![]()
Ehhh bir gün sen istersin ben vermem gazozuGüvenilir olmayan kişilerin gazoz ikramını kabul edemem![]()
Ne demek hepsi sizin olsunEvet çok lezzetli bir şey oluyor bu
Sizi alıntılamadan yazmışım yeni farkettim
![]()
Yok abla o öylesine bir şeyÇok teşekkürler sağol,sütlü tatlıların hepsi muhteşem oluyor zaten.bu arada nick filanmı değişti yoksa tontikolar filan.
Yok abla o öylesine bir şeynickim hep aynıydı
![]()
Yok ablaAcaba dedim değiştimi filanmı diye:))
Yok abla![]()
Evet öyle biri vardı hatırlıyorum, ama ben değilimBizim meşhur tontiko vardı ya aklıma ondan geldi:))
Evet öyle biri vardı hatırlıyorum, ama ben değilim![]()
Teşekkürler abla senin beğenini kazandıysam ne mutlueee aaaa ooooo
çok güzel olmuş kız,bisküvili pasta ancak bu kadar güzel sunulanilirdi
başarılar diliyorum![]()
Teşekkür ederimEllerine sağlık canım yarışmada başarılar dilerim ❤