- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
Demi ya çocukluğumuza götürür bu pasta bizi yanına bir de gazozBisküvitli pasta cocuklugum.çok severim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demi ya çocukluğumuza götürür bu pasta bizi yanına bir de gazozBisküvitli pasta cocuklugum.çok severim
Alınıyorum ama hiçbiriniz benim hatrima bie gazoz koymadınıDemi ya çocukluğumuza götürür bu pasta bizi yanına bir de gazoz
Ben konuya çok vakıf değilim ama gazoz muhabbetinize çok denk geliyorum şimdi sizi görünce aklıma geldi yazıyım dedim alıncağınızı bilseydim koyardım bir gazozAlınıyorum ama hiçbiriniz benim hatrima bie gazoz koymadını
Profilimin hatrına koyulur beBen konuya çok vakıf değilim ama gazoz muhabbetinize çok denk geliyorum şimdi sizi görünce aklıma geldi yazıyım dedim alıncağınızı bilseydim koyardım bir gazoz
Doğru, gazoz yok mu der gibi bakıyorProfilimin hatrına koyulur be
Hiç içmedin bnm gazozlardan ikram edebilirimDoğru, gazoz yok mu der gibi bakıyor
Güvenilir olmayan kişilerin gazoz ikramını kabul edememHiç içmedin bnm gazozlardan ikram edebilirim
Ehhh bir gün sen istersin ben vermem gazozuGüvenilir olmayan kişilerin gazoz ikramını kabul edemem
Ne demek hepsi sizin olsun Evet çok lezzetli bir şey oluyor bu Sizi alıntılamadan yazmışım yeni farkettim
Yok abla o öylesine bir şey nickim hep aynıydıÇok teşekkürler sağol,sütlü tatlıların hepsi muhteşem oluyor zaten. bu arada nick filanmı değişti yoksa tontikolar filan.
Yok abla o öylesine bir şey nickim hep aynıydı
Yok ablaAcaba dedim değiştimi filanmı diye:))
Yok abla
Evet öyle biri vardı hatırlıyorum, ama ben değilimBizim meşhur tontiko vardı ya aklıma ondan geldi:))
Evet öyle biri vardı hatırlıyorum, ama ben değilim
Teşekkürler abla senin beğenini kazandıysam ne mutlueee aaaa ooooo
çok güzel olmuş kız,bisküvili pasta ancak bu kadar güzel sunulanilirdi
başarılar diliyorum
Teşekkür ederimEllerine sağlık canım yarışmada başarılar dilerim ❤