- 12 Aralık 2019
- 17.472
- 54.128
Tatlı yapacaktım zaten canımmmEllerine sağlık canım bu ne hız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlı yapacaktım zaten canımmmEllerine sağlık canım bu ne hız
Yok be valla çok basit. Hiç özenilmiş bir sunum değilBaşlığı görünce sıradan bir tarif sananlar olmuştur Sunumu görünce ahanda böyle olmuşlardır Bir de çok basit tarifim de falan diyor zalım
Çok güzel olmuş sunumun harikaTatlı yapacaktım zaten canımmm
Eline sağlık canım çok güzel gözüküyor hangi tatlı kötü olabilirkiSelam hanımlar çok hafif ve basit bir tarifle karşınızdayım. Buyurun tarife
malzemeler:
Süt
puding
krema
Pınar Labne
Krem şanti
mevsim meyveleriEki Görüntüle 2845557
yapılışı:
önce meyveleri küp küp doğrayıp bir kasede birleştirelim Ve kenara alalım. Sonra krem şantimizi tarifindeki gibi sütle yaparak dolaba kaldıralım. (Ben labneyi krem şantiye koydum, harika Oldu. labne koyduğum için de krem şantiye sütü 1 bardaktan biraz az koydum)
Sonrasında pudingimizi de tarifindeki gibi pişirelim. Ben yine burada azıcık, tamamen göz kararı krema koydum. Pudingin o katılığını biraz alsın istedim.
Tarifimiz esasında bu kadar
Eki Görüntüle 2845559
Bardaklarımıza bolca meyve koyup üzerine pudingimizi ekleyelim. Tekrar meyve koyalım. en üstüne de labneli krem şantimizi sıkalım. Çilekle süsleyip servis edelim. Sanki meyveli yoğurt gibi oldu. Acayip hafif bir tatlı. 2 bardak yesek kesmez herhalde. afiyet olsun
Eki Görüntüle 2845560 Eki Görüntüle 2845561 Eki Görüntüle 2845562 Eki Görüntüle 2845563 Eki Görüntüle 2845564 Eki Görüntüle 2845565 Eki Görüntüle 2845567 Eki Görüntüle 2845568 Eki Görüntüle 2845569 Eki Görüntüle 2845570
Teşekkür ederim canımÇok güzel olmuş sunumun harika
Teşekkür ederim canımEline sağlık canım çok güzel gözüküyor hangi tatlı kötü olabilirki
herşeyden geçtim ramazanda tatlıdan gecemedim görünce de tatlım sadece eşime porsiyon kaldı hemen bı tatlı yapaym kendimeTeşekkür ederim canım
Yap hadi Senin de ellerne sağlık şimdidenherşeyden geçtim ramazanda tatlıdan gecemedim görünce de tatlım sadece eşime porsiyon kaldı hemen bı tatlı yapaym kendime
Ellerine sağlık canım hemşom, sunum ye beni ,ye beni diyorSelam hanımlar çok hafif ve basit bir tarifle karşınızdayım. Buyurun tarife
malzemeler:
Süt
puding
krema
Pınar Labne
Krem şanti
yapılışı:
önce meyveleri küp küp doğrayıp bir kasede birleştirelim Ve kenara alalım. Sonra krem şantimizi tarifindeki gibi sütle yaparak dolaba kaldıralım. (Ben labneyi krem şantiye koydum, harika Oldu. labne koyduğum için de krem şantiye sütü 1 bardaktan biraz az koydum)
Sonrasında pudingimizi de tarifindeki gibi pişirelim. Ben yine burada azıcık, tamamen göz kararı krema koydum. Pudingin o katılığını biraz alsın istedim.
Eki Görüntüle 2845559
Bardaklarımıza bolca meyve koyup üzerine pudingimizi ekleyelim. Tekrar meyve koyalım. en üstüne de labneli krem şantimizi sıkalım. Çilekle süsleyip servis edelim. Sanki meyveli yoğurt gibi oldu. Acayip hafif bir tatlı. 2 bardak yesek kesmez herhalde. afiyet olsun
Eki Görüntüle 2845560 Eki Görüntüle 2845561 Eki Görüntüle 2845562 Eki Görüntüle 2845563 Eki Görüntüle 2845564 Eki Görüntüle 2845565 Eki Görüntüle 2845567 Eki Görüntüle 2845568 Eki Görüntüle 2845569 Eki Görüntüle 2845570
Teşekkür ederim hemşomEllerine sağlık canım hemşom, sunum ye beni ,ye beni diyor
Teşekkür ederim canımEline sağlık canım başarılar diliyorum
Sağ ol kuzum, atlamışım kusura bakmaEllerine sağlık canısı teeee gidiyom aç aç daha fazla bakamiciiiim
Ne kusuru balım olur öyleSağ ol kuzum, atlamışım kusura bakma
Teşekkür ederim kuzucuuummEllerine sağlık speedy bebisimYarismada bol şanslar
Ayşooom rangarenk coşturmuşsun yine ellerine emeğine saglık miniğim başarılarSelam hanımlar çok hafif ve basit bir tarifle karşınızdayım. Buyurun tarife
malzemeler:
Süt
puding
krema
Pınar Labne
Krem şanti
yapılışı:
Eki Görüntüle 2845559
Sağ ol papatyaammm Basit olsun istedimAyşooom rangarenk coşturmuşsun yine ellerine emeğine saglık miniğim başarılar
Rica ederim bebisim❤❤Teşekkür ederim kuzucuuumm
Basit masit değil sunum cok coool olmus yıne sen tarzını yakaladın maşallah aysomSağ ol papatyaammm Basit olsun istedim