Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nikah derken resmi mi dini mi??Bişey sormak istiyorum nikah yapıp düğün olmadan önce ayrılan var mı ? Eğer böyle bişey yaşadıysanız nasıl atlattınız ?psikolojik olarak
Bişey sormak istiyorum nikah yapıp düğün olmadan önce ayrılan var mı ? Eğer böyle bişey yaşadıysanız nasıl atlattınız ?psikolojik olarak
Nikah derken resmi mi dini mi?
psikolojik destek alırsın atlatırsın hayatım dünyanın sonu mu
Öyle tabiki ama düşürdüğü duruma bak kız halimde dul duruma düştüm milletin gözünde:) yanlış anlamayın dul olmak kötü bişey değil tabikide benım annem babamda ayrı sonuçta. Ama benim durum farklı ne kadar anlatsamda millete bişey olmadığını o gözle göreceklerpsikolojik destek alırsın atlatırsın hayatım dünyanın sonu mu
Millet ne der diyorsun yani . Kim ne gözle görürse görürsün sen ne olduğunu bilmiyor musun ?Öyle tabiki ama düşürdüğü duruma bak kız halimde dul duruma düştüm milletin gözünde:) yanlış anlamayın dul olmak kötü bişey değil tabikide benım annem babamda ayrı sonuçta. Ama benim durum farklı ne kadar anlatsamda millete bişey olmadığını o gözle görecekler
Evet çok şükür biliyorumMillet ne der diyorsun yani . Kim ne gözle görürse görürsün sen ne olduğunu bilmiyor musun ?
görsünler ne olacak? bu senin özelin seni ilgilendirir. anneni babanı bile ilgilendirmez.Öyle tabiki ama düşürdüğü duruma bak kız halimde dul duruma düştüm milletin gözünde:) yanlış anlamayın dul olmak kötü bişey değil tabikide benım annem babamda ayrı sonuçta. Ama benim durum farklı ne kadar anlatsamda millete bişey olmadığını o gözle görecekler
Olmayacağını görmüş zor da olsa bu kararı alıp sağlıklı bir beyinle hareket etmişsin.Bişey sormak istiyorum nikah yapıp düğün olmadan önce ayrılan var mı ? Eğer böyle bişey yaşadıysanız nasıl atlattınız ?psikolojik olarak
Nikah oldu ama bi birliktelik olmadı o asker olduğu için gitti bende zaten annemin yanındaydım eşyalarım falan gitmedi ev tutulmamıştı zaten kağıt üzerinde oldu gibiÇevremde bu durumda olan çok var sonuçta nişandan ayrılmışsın evlilten değil
Çevremdekiler nikahlandığımı biliyor nişan attım diyemem ama sanki nişan atmış gibiyim sadece ilerde şuan değil çok ilerde karşıma biri çıkarsa ona bunu anlatmak zorunda kalacam o beni üzüyor inanacak mı inanmıcak mı o da kesin bişey değil ozman daha çok yıpranacağım (çok yakın arkadaşım ayrıldı
başkasıyla evledi çocukları bile oldu ,
sen bu konuya çok takılıyor gibi davranırsan insanlar senın yumuşak karnından vururlar ,
nişan attım diyeceksin nikahtan boşandım demeyeceksin ,
Çevremdekiler nikahlandığımı biliyor nişan attım diyemem ama sanki nişan atmış gibiyim sadece ilerde şuan değil çok ilerde karşıma biri çıkarsa ona bunu anlatmak zorunda kalacam o beni üzüyor inanacak mı inanmıcak mı o da kesin bişey değil ozman daha çok yıpranacağım (