Birtakım Olumsuzluklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında kayinvalide bilmesi gerekiyor ki gelin onun çocugu değildir tanımadığı insanların yanında kalmak çok sıkıcı tanimior diyorum cunku aynı evde yaşamadan kimse kimseyi tanımaz. Planı çoktan yaptığınızı eşin söylesin annesine uygun dille anlamıyorsa.

İnsanın o an aklına adı bile gelmiyor can telaşından. Ben okurken sinir oldum sizi düşünemiyorum. Allah yardımcınız olsun.

ne münasebet ya. Kötü olmak istemiyorum diyorsunuz ama o kadın ağzını bi açsa kim bilir ne kötülükleriniz var haberiniz yok birlikte kaldıkça da çetele tutar. Uzak olursan sadece “gelmedi” der öyle kötü olursun. Şu yaptığı bile göz devirtti bana bi soldan geldiler. Senin kendine gareziin mi var niye gideceksin bunun yanına? tam o gün hadi be sende gebeş kaplumbağa diyip yanından gitmelikmiş

Gercekten hepsi ayni sanırım ya.

Bu kadına çok bile katlanmışsın, çok fena bir kadın, eğer şimdi mesafe koymazsan ne zaman koyacaksın ayrıca karşısında susma kendini ifade et , yeri gelirse kötü ol , dengesiz kadın ya ,bir zahmet ölümle burun buruna gelmişken annemle helâlleşeyim senle ne isim var deseydin , siz fazla iyi niyetlisiniz...

Ooooo. Esin niye aklı başında diyodum? Demekki nasıl yildiysa annesinin deliliginden?

Gercekten mesafeli olacağız bizde ôyle duruyor. Bunu istemezdim ama gidisat o yönde

Burda ilk defa eşi aklı başında, kv cozutuk, gelin de gidip es yerine cozutuk kv dinliyor.
Halbuki bu olayı kullanıp çokta güzel kv den uzaklaşabilir mesafe koyabilir, eşi de kendisinden yana , ahhh ahhh bizim elimize böyle fırsatlar geçmedi ki, hoş ben kendime fırsatlar yarattım

Soyledim inanın sesimi fazlaca çıkarttım. Beni doğuran annemi arayacagim tabi sen ne diyorsun helallik aldim diyorum benden de alsaydin diyor hala. İnanilmaz dik basli bir kadin. Kendi cocuklarina yillarca hep mudehale etmis zaten

Soyledim inanın sesimi fazlaca çıkarttım. Beni doğuran annemi arayacagim tabi sen ne diyorsun helallik aldim diyorum benden de alsaydin diyor hala. İnanilmaz dik basli bir kadin. Kendi cocuklarina yillarca hep mudehale etmis zaten
Bence eşiniz sizi annesinden korumaya çalışıyor sakın ha durmayın orda , eşinizi dinleyin , bu kadınla iyi olunmaz zaten , aşırı bencil ve narsist ...

Çok haklısınız yorumunuz, desteğiniz için cok tesekkur ederim

Gercekten hepsi ayni sanırım ya.
Daha farkında değilsin. Seninki 1-2 düzey üstte.
Halbuki bu olayı kullanıp çokta güzel kv den uzaklaşabilir mesafe koyabilir, eşi de kendisinden yana , ahhh ahhh bizim elimize böyle fırsatlar geçmedi ki, hoş ben kemdime fırsatlar yarattım
Bakın şöyle anlatayım. Tamamen özgür yetistirildim.Donsem arkamı kimse birşey demez üstüne boşanma partisi yapacak sosyal cevredeyim. Kv ile onun tavırları nedeniyle baştan mesafeliydim. Eşimin konu sahibinin eşinin kivamina gelmesi 5.yila tekabül ediyor. Elindeki fırsatı tepiyor.

Her ikisi de. Tutturmuslar bir elalem ne der diye. Kendi kızları bile bu kafadan yıllardır çıkaramamış kadını.

Tabiki kendi evinize gidin. İnsanlara herhangi bir konu hakkında bilgi verirken ucu açık konuşmalar yapmayın (çekinerek konuşma, fikir danisiyormus gibi ) kesin ve net konuşun. Ama anlamamakta ısrar ediyorlarsa tartışmaya girmeden bildiğinizi okuyacaksınız.

Zaten bundan sonra ben muhattap olmayacağim gerekeni eşim anlatsın. Ama evlatlıktan reddetmeye kadar bu kadın işi götürür biliyorum

Evet ya benim eşimin istediğim kıvama gelmesi 4 yılımı aldı, en başta ailesi haklıydı şimdi ise ben , bu işler öyle kolay değil, konu sahibi bulmuş kıymet bilmiyor, çocuk olmadan kv ye ayar vermezse yandı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…