Birtakım Olumsuzluklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam 2 defa evinde kal demiş sen hala hem kaynanayla aram kötü olmasın hem istemem hem giderem hem şikayet ederim
yordun bizi

aynen ya ona çıldırıyorum hem şikayet ediyor hem mikemmel gelin tacı düşmesin
git 6 ay kal o zaman hakediyorsun

aynen ya ona çıldırıyorum hem şikayet ediyor hem mikemmel gelin tacı düşmesin
git 6 ay kal o zaman hakediyorsun
Genel olarak bu tip insanlar beni rahatsiz ediyor. Boyle bir arkadasim vardi, mesafe koydum. Herkesle aram iyi olsun diyen insanlar bana kesinlikle kendi benliklerinden odun veriyorlar gibi geliyor. Karakterli durusa sahip bir insan illa ki birileriyle ters duser.

Ayy sessizce postu okuyordum bu yoruma ayar oldum o nasil bir kadin ya 9 ay karnında tasımız dogurmus bu yasa getirmis biriyle kaynana bir mi ya yok artik şaka gibi o nasil bir insan nasil bir zihniyet benim ebu cehil kayinvalidem bile demez bunu inanamıyorum cidden yanlarinda 1 gun bile kalmayın

Bunlara sessiz mı kaldınız ? O psikoloji ile çok sağlam bir fırça çekerdim ben...

ya yuhh diyorum. Şu yorumdan sonra arama öyle bir mesafe koyardım ki hiç kimse bir şey diyemezdi. İyi gelin olma rollerini bırakın yoksa böyle içiniz dolu bir şekilde ömür boyu köle olursunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…