Eşiniz bebek mi tek çocuk diye niye birlikte yaşamak gerekli olsunki.siz hatayı en başta yapmışsınız zaten.laf sokmuş sokmamis çokta önemli değil.Eşim evin tek oğlu o yüzden bir yaşamak istiyor bende kabul ettim ama normalde de alıngan bir insanım bu tarz şakalara gelemiyorum bu gibi bir kaç olay yaşadım küçük görümcem de aynı şekilde sanki benden büyük gibi davranıyor ama eşime yansıtmıyorum huzurumuz bozulmasın diye
Terbiyesizin teki.gerçek düşünceleri bunlar.7 aydır evliyim eşimle çok mutluyuz ve eşimin ailesiyle birlikte yaşıyoruz. Kayınvalidemle iyiyiz ama şakayla karışık laf sokuyor gibi hissediyorum. Hamileyim mide bulantılarım yüzünden yemek yiyemiyorum birgün sofrada kayınvalidem kayınpederim ve küçük görümcemle yemek yerken ben yemek istemedim midem bulanıyor diye. Kayınpederim sen neden yemiyorsun kızım diye sorduğunda kayınvalidem gülerek yemek kalmadı o yemesin el kızı gibi şeyler söyledi güldüm cevap vermedim ama alındım ve bu şakayı birkaç sefer daha yaptı hamilelikten dolayı ben mi çok alınganım diye düşündüm normal bi şakamıydı
Komik değil gülmeseydiniz.Bir evde yaşıyorsanız maalesef bu sorunlar hep olucak.7 aydır evliyim eşimle çok mutluyuz ve eşimin ailesiyle birlikte yaşıyoruz. Kayınvalidemle iyiyiz ama şakayla karışık laf sokuyor gibi hissediyorum. Hamileyim mide bulantılarım yüzünden yemek yiyemiyorum birgün sofrada kayınvalidem kayınpederim ve küçük görümcemle yemek yerken ben yemek istemedim midem bulanıyor diye. Kayınpederim sen neden yemiyorsun kızım diye sorduğunda kayınvalidem gülerek yemek kalmadı o yemesin el kızı gibi şeyler söyledi güldüm cevap vermedim ama alındım ve bu şakayı birkaç sefer daha yaptı hamilelikten dolayı ben mi çok alınganım diye düşündüm normal bi şakamıydı
Eşim evin tek oğlu o yüzden bir yaşamak istiyor bende kabul ettim ama normalde de alıngan bir insanım bu tarz şakalara gelemiyorum bu gibi bir kaç olay yaşadım küçük görümcem de aynı şekilde sanki benden büyük gibi davranıyor ama eşime yansıtmıyorum huzurumuz bozulmasın diye
evin tek oğlu diye birlikte yaşama sebebi olur mu hiç? yani ne demek oluyor açar mısın? hastalandıklarında oğul mu bakacak o yüzden mi birlikte oturuyormuş? kendi bakacaksa yine iyi. büyük ihtimal size baktırır...7 aydır evliyim eşimle çok mutluyuz
7 aydır evliyim eşimle çok mutluyuz ve eşimin ailesiyle birlikte yaşıyoruz. Kayınvalidemle iyiyiz ama şakayla karışık laf sokuyor gibi hissediyorum. Hamileyim mide bulantılarım yüzünden yemek yiyemiyorum birgün sofrada kayınvalidem kayınpederim ve küçük görümcemle yemek yerken ben yemek istemedim midem bulanıyor diye. Kayınpederim sen neden yemiyorsun kızım diye sorduğunda kayınvalidem gülerek yemek kalmadı o yemesin el kızı gibi şeyler söyledi güldüm cevap vermedim ama alındım ve bu şakayı birkaç sefer daha yaptı hamilelikten dolayı ben mi çok alınganım diye düşündüm normal bi şakamıydı
Eşim evin tek oğlu o yüzden bir yaşamak istiyor bende kabul ettim ama normalde de alıngan bir insanım bu tarz şakalara gelemiyorum bu gibi bir kaç olay yaşadım küçük görümcem de aynı şekilde sanki benden büyük gibi davranıyor ama eşime yansıtmıyorum huzurumuz bozulmasın diye
Eşim tek evin bir oğlu bir yaşamak istedi benim annem babam ayrı ve tek erkek kardeşim var ilerde evlendiğinde annemde yalnız kalmasınını istemem düşündüm saygı duydum ne yaşatırsan onu yaşarsın gibi düşündüm o şekilde kabul ettim
O zaman evlenmeyecek annesiyle yaşayacak. Bunu neden ve nasıl kabul ediyorsunuz?Eşim evin tek oğlu o yüzden bir yaşamak istiyor bende kabul ettim ama normalde de alıngan bir insanım bu tarz şakalara gelemiyorum bu gibi bir kaç olay yaşadım küçük görümcem de aynı şekilde sanki benden büyük gibi davranıyor ama eşime yansıtmıyorum huzurumuz bozulmasın diye
Evin tek oğlu olmasıyla birlikte yaşamak istemesinin ne ilgisi var? Çevremde kardeşim dahil bir sürü tek erkek çocuk var, hiç öyle bir kekoluk yapan görmedim.Eşim evin tek oğlu o yüzden bir yaşamak istiyor
Siz de gülerek , "ay bende paranız yok ondan az yaptıniz sandım ayıp olmasın diye yemedim" falan biseyler dersiniz, annecim diye sayılırsınız sonra... Ben de beceremiyorum laf sokmayı da öyle biseyler cepte dursun iste, arada soylemelik...7 aydır evliyim eşimle çok mutluyuz ve eşimin ailesiyle birlikte yaşıyoruz. Kayınvalidemle iyiyiz ama şakayla karışık laf sokuyor gibi hissediyorum. Hamileyim mide bulantılarım yüzünden yemek yiyemiyorum birgün sofrada kayınvalidem kayınpederim ve küçük görümcemle yemek yerken ben yemek istemedim midem bulanıyor diye. Kayınpederim sen neden yemiyorsun kızım diye sorduğunda kayınvalidem gülerek yemek kalmadı o yemesin el kızı gibi şeyler söyledi güldüm cevap vermedim ama alındım ve bu şakayı birkaç sefer daha yaptı hamilelikten dolayı ben mi çok alınganım diye düşündüm normal bi şakamıydı
7 aydır evliyim eşimle çok mutluyuz ve eşimin ailesiyle birlikte yaşıyoruz. Kayınvalidemle iyiyiz ama şakayla karışık laf sokuyor gibi hissediyorum. Hamileyim mide bulantılarım yüzünden yemek yiyemiyorum birgün sofrada kayınvalidem kayınpederim ve küçük görümcemle yemek yerken ben yemek istemedim midem bulanıyor diye. Kayınpederim sen neden yemiyorsun kızım diye sorduğunda kayınvalidem gülerek yemek kalmadı o yemesin el kızı gibi şeyler söyledi güldüm cevap vermedim ama alındım ve bu şakayı birkaç sefer daha yaptı hamilelikten dolayı ben mi çok alınganım diye düşündüm normal bi şakamıydı
Yıl 2024 ve kaynana ile yaşamak..7 aydır evliyim eşimle çok mutluyuz ve eşimin ailesiyle birlikte yaşıyoruz. Kayınvalidemle iyiyiz ama şakayla karışık laf sokuyor gibi hissediyorum. Hamileyim mide bulantılarım yüzünden yemek yiyemiyorum birgün sofrada kayınvalidem kayınpederim ve küçük görümcemle yemek yerken ben yemek istemedim midem bulanıyor diye. Kayınpederim sen neden yemiyorsun kızım diye sorduğunda kayınvalidem gülerek yemek kalmadı o yemesin el kızı gibi şeyler söyledi güldüm cevap vermedim ama alındım ve bu şakayı birkaç sefer daha yaptı hamilelikten dolayı ben mi çok alınganım diye düşündüm normal bi şakamıydı
Ben de bunu anlamıyorum ne oluyor evin tek oğlu olunca? Birlikte mi yaşamak gerekiyor o zaman? Benim kızım da evin tek kızı e nolaxak damat bizimle mi yaşayacakEşim evin tek oğlu o yüzden bir yaşamak istiyor bende kabul ettim ama normalde de alıngan bir insanım bu tarz şakalara gelemiyorum bu gibi bir kaç olay yaşadım küçük görümcem de aynı şekilde sanki benden büyük gibi davranıyor ama eşime yansıtmıyorum huzurumuz bozulmasın diye
Muhtemelen ses çıkarabileceği bir cinsellik bile yaşamıyor.Yani bir de kırılmayın ama gencecik kızsınız hiç mi hayalleriniz hevesiniz yok aşk evliliği yapmadınız mı ne bileyim eşinizle sarılarak tv izlemek uzanmak kendi evinde geceliğinle sabahlığınla gezmek eşin için giyinmek süslenmek hiç mi istemiyor canınız hiç mi yatak odası hayatınız yok renkli hareketli yani biraz açık olacak ama hiç mi beraber duşa girmek mutfakta bıcır bıcır birbirinize sarılıp öperek yemek yapmak vs istemiyor canınız yani dümdüz sex yapsanız evde biri varken ses bile yapamazsın bir de hemen hamile kalmışsın yani siz niye evlendiniz nasıl böyle bir şeye ikna olabildiniz.
Hee İngiltere prensi yani şimdi anladımEşim evin tek oğlu o yüzden bir yaşamak istiyor bende kabul ettim ama normalde de alıngan bir insanım bu tarz şakalara gelemiyorum bu gibi bir kaç olay yaşadım küçük görümcem de aynı şekilde sanki benden büyük gibi davranıyor ama eşime yansıtmıyorum huzurumuz bozulmasın diye