- 22 Kasım 2017
- 1.063
- 864
Merhaba arkadaşlar benim 2 çocuğum var biri 7 biri 2 yaşında. Çalışmak istiyorum ama şuan bu imkansız kaynanam çalışıyo 2 3 seneye işten çıkıcak ozaman ona bırakıcam çocukları ben işe gircem ben annemle görüşmüyorum ona bırakamam yani. Hadi şu yasaklar bittikten sonra büyüğü zaten okula gidiyor küçüğüde kreşe veririm dedim ama aldığımın yarısı oraya gider bide güvenmediğim için vermek istemiyorum. Evimde çok eksiğim var ben 8 sene kaynanamla yaşadım 3 ay oldu ayrı eve çıktık sürekli kavga huzursuzluk eşim dayanamadı artık. Oda rahatsız bacağında tümör var çalışıyo ama nasıl çalışıyo bana sorun akşam geldiğinde bacağı kütük gibi şişmiş bi şekilde ona çok üzülüyorum bişeyler yapmak istiyorum. El işi yapıyorum elim çok yatkın öyle şeylere. Diyorumki instagram hesabı açıp satış mı yapsam acaba. Ama daha önce hiç yapmadım bilmiyorum alan olurmu mesela bebek puseti çok satılıyor diye biliyorum yada tabanlı patikler çok hoş görünüyor. Dikiş yapabilirim ama makinam yok alsam buseferde satış yapmasam elimde kalcak bide ona masraf yapıcam. Okadar kararsızımki ne yapsam bilmiyorum bişeyler yapıp eşime destek olmam gerekiyo tek başına çok zorlanıyo o lütfen akıl verin bana. İnstagram açsam ordan satış yapabilirmiyim sizce alan olurmu yoksa yaptıklarım elimdemi kalır. Ayrı eve 1 haftada çıktık eşyalarımı ikinci el aldım evim biraz eski ama olsun en azından mutluyum kafam rahat karışan yok çocuklarıma istediğim gibi bakıyorum temizliğimi istediğim zaman yapıyorum vs. Şimdilik yerleri gırgırlayıp viledayla siliyorum makinem yok ama allah büyük ilerde hepsi olur ben sabra çok inanan biriyim 8 sene o evde neler çektim bi bilseniz yinede eşim üzülmesin diye saygısızlık etmedim hiçbirine ama artık dayanamadık. Eşim herşeyin farkındaydı ama kendine güvenemiyordu sadece. Sağolsun yinede kimseye ezdirmedi beni hep arkamda durdu ama artık bıçak kemiğe dayandı tmm dedi yarın ev bakıyoruz. Ve yarım saat içinde ev bulduk çok şükür kurtulduk ordan. Kusura bakmayın çok doluyum dertleşçek kimsem yok o yüzden içimi döktüm biraz fikirleriniz benim için önemli yardımcı olun lütfen..