- 29 Mart 2012
- 1.752
- 1.793
- 333
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
O seni arkadaş olarak görmemiş. Israrla neden hala bağını koparmıyorsun?
O hiçbir sırrını paylaşmaz demişsin. Bu arkadaşlık , dostluk sandığın gibi karşılıklı değil. Sana güvenmiyor belki de. Ya da herkese karşı böyle ketum biridir bilemedim. Bazı insanlar geleceğine ve kendi hayatına dair hiçbir şey paylaşmayı sevmez.Derdimi anlatirsam dinler, olum hastalik gibi olaylarda gelir. Ama kendisi bir sirrini paylasmaz, ben tesadufen baskalarindan duyarim bazi seyleri. Zaten ben de yillardir ona bir sirrimi anlatmam.
Kalbimi kirdigini hic hatirlamam, 20 yildir hic bir dogumgunumu es gecmemistir ben de onunkini. Garip bir iliskimiz var hem guvenilir hem yuzeysel
Iliskiyi butunuyle koparmak degil ama mesafe koymak istiyorum. Dhaa once bitirdigim ve su an pisman oldugum arkadasliklarim var
O hiçbir sırrını paylaşmaz demişsin. Bu arkadaşlık , dostluk sandığın gibi karşılıklı değil. Sana güvenmiyor belki de. Ya da herkese karşı böyle ketum biridir bilemedim. Bazı insanlar geleceğine ve kendi hayatına dair hiçbir şey paylaşmayı sevmez.
Muhtemelen onun ailesi de benim gibi toksiktir. Olabilir , ben de özel ilişkilerimde kaçıngan bağlanıyorum istemsizceKonuda cok derine dalmak istemedim ama hic bir kisiyle oyle cok yakin bagi yok. Kuzenleriyle, diger arkadaslariyla benimle hatta annesi bile bazi sikintilarini uzerinden yillar gectikten sonra ogrendigini soyluyor. Arkadasim kacingan baglaniyor kanimca
Yaşlarınız kaç?
Onlar ailece gitmişler nevar ki. Birlikte de gidebilirsinizBen fazla anlam yukledim arjadasligimiza belki de bilemiyorum
Tamam da yaşlarınız kaç yani bu bir sır mı?Ergenligi gectik onu soruyorsanizikimiz de yetiskin insanlariz.
her dostluk ilişkisi aynı değildirDerdimi anlatirsam dinler, olum hastalik gibi olaylarda gelir. Ama kendisi bir sirrini paylasmaz, ben tesadufen baskalarindan duyarim bazi seyleri. Zaten ben de yillardir ona bir sirrimi anlatmam.
Kalbimi kirdigini hic hatirlamam, 20 yildir hic bir dogumgunumu es gecmemistir ben de onunkini. Garip bir iliskimiz var hem guvenilir hem yuzeysel
Onlar ailece gitmişler neva ki. Birlikte de gidebilirsiniz
Tamam da yaşlarınız kaç yani bu bir sır mı?
Bu sekilde arkadaslik surdurebiliyor musunuz? Ya da herhangi bir iliski?Muhtemelen onun ailesi de benim gibi toksiktir. Olabilir , ben de özel ilişkilerimde kaçıngan bağlanıyorum istemsizce
Yani 10 yaşından beri arkadaşsınız. İnsan kendini 30dan sonra buluyor. Ben hayatımdaki çoğu arkadaşı 30dan sonra çıkardım. Bana bir kötülükleri yoktu belki ama enerjimizin aslında uyuşmadığını anladım. Benim için de öyle düşünen arkadaşlarım olmuştur.Ben 32, o 33 cok bir sey degisecekse:)
bu da gereksiz bir fedakarlik. Firsatin çıktıysa git tabii ki tatile. gitmezsen aha böyle "ne fedakarliklar yaptim o yapmadi" diye birbasina kalirsin.Bu musaitlik degil de daha cok umursamamazlik. Onunla gitmek istedigimiz bir ulkeye ben bir baskasiyla gidebilecekken dusundum o gorurse arkadasligimiz zarar gorur mu incinir mi diye ve yapmadim. O ise umursamadan yapiyor ve gosteriyor aramizdaki fark bu galiba
Bazi iliskiler biz istemesek de miadini dolduruyor. Bu da onlardan biri olsa gerek.Yani 10 yaşından beri arkadaşsınız. İnsan kendini 30dan sonra buluyor. Ben hayatımdaki çoğu arkadaşı 30dan sonra çıkardım. Bana bir kötülükleri yoktu belki ama enerjimizin aslında uyuşmadığını anladım. Benim için de öyle düşünen arkadaşlarım olmuştur.
O yüzden ite kaka sürdürmek yerine yeni arkadaşlar daha iyi gelecektir diye düşünüyorum
Tek sefer gidilen yer değilse birlikte de gidebilirsinizIste kararsizim, bu ara zaten cok duygusalim ve ara ara oturup agliyorum, o yuzden mi boyle bir tepki veriyorum yoksa bir anormallik de var mi bilemedim o yuzden sordum
hic de kacingan baglanma degil en iyisini yapiyor:)Konuda cok derine dalmak istemedim ama hic bir kisiyle oyle cok yakin bagi yok. Kuzenleriyle, diger arkadaslariyla benimle hatta annesi bile bazi sikintilarini uzerinden yillar gectikten sonra ogrendigini soyluyor. Arkadasim kacingan baglaniyor kanimca
Sizi cok iyi anliyorum maalesef. Peki simdi bu kisilerden kendinizi kurtarip daha derin baglar kurabildiniz mi? Iki tarafin da emek verdigi?Ben sizin gibiydim…
Arkadaşlarım için, sevdiklerim için o kadar elimden geleni yapar, gider gelir, gezer, özel günlerine katılır, o kadar neşeli bir insandım ki ortamın havasını değiştirirdim….
Ve ne zaman bana birşey gerekse kimse olmazdı.
Hatta bir arkadaşım vardı ve hiç unutmam yıllar sonra… Sahile yürüyüşe çıkmıştım, biri geldi. Bi baktım x diye bağırdı geldi yanıma şaşırdım ve öfkelendim. Benim sizlerle işim yok dedim. Hala bana kendi sorununu anlatıyordu. Düşünebiliyorsunuz hala kendi ön planda… biliyormusun başına neler geldi şunlar şunlar diye başlayacak.
Benim en zor günlerimde yanımda yoktunuz. Aramadınız sormadınız. Sakın bana derdini anlatma. Çok iyi olmuş dedim yoluma devam ettim.
Bakın bu bi enerjimi, sınav mı ,tecrübe mi vs vs nedir bilmiyorum ama ben bu tarz insanlardan uzaklaşarak kendime çıkar yol buldum.
Zaten bir insan size değer veriyor ise baştan veriyor. Aynı evlilik gibi psikiyatri doktorları der ya evliliğin nasıl gideceği ilk haftasından bellidir o hesap.
Sende kendini onun gibi geri çek, canın isterse yap istemezse yap, planlarından bahsetme, ama akıllı davran sen kendini geri çekmiş gibi de durma. Benim eşim yönetici bana baya şeyler öğretti.
Konuşurken aynı sakinlik ve durgunlukta konuş hislerini karşı tarafa belli etmeyecek şekilde konuş.
Bu akşam ki planı iptal etmekte haklısın.
Salak yerine koydurmamakta lazım.
Salak yerine koyan bir insana mesafe bal gibi koyulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?