Birlikte yapılan planı başkasıyla gerçekleştiren arkadaş

Camille_claudel

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
1.752
1.793
333
Merhaba hanımlar,

Benim neredeyse 20 yıllık bir arkadaşım var. Birbirimizi bilerek ve isteyerek kirip incitmedik. Onceleri ben her ozel gunumde onu ozellikle davet ederdim, o ise beni pek davet etmezdi. Mesela ben mezuniyetime ozellike onu cagirirken, o yengesini davet etmeyi uygun gormus. Bunun gibi daha bir cok olay. Ben eskiden olan bitenimi anlatirdim, ama o saklardi ben baskalarindan duyardim, haliyle su an ben de anlatmiyorum.

En son birlikte bir yere gitmek istedik. Ama bir turlu planlayamadik. Simdi oraya kardesi ve kardesinin esiyle gittigini gordum, instagrama story koymus. Bu beni cok uzdu. Cunku ben plan ona uymadiginda onu beklerken, o bana sormadan baskalariyla gitmis. Yilbasinda kardesi nisanlisiyla cikinca benimle plan yapabiliyordu gayet. Cok zoruma gitti. Kendimi salak gibi hissediyorum ve mesafe koymayi dusunuyorum. Bu aksam annemle onlara gidecektik iptal ettim.

Su an ofkeyle mi hareket ediyorum yoksa hakli miyim? Bir sey soyleyin

Yuz yuze gelince soyleyeyim mi kirildigi mi?

Benim kardesim yok ve haliyle arkadaslarimda o yakin iliskiyi ariyorum sanirim ve bana gore arkadaslik da kardeslik gibi kutsal. Dugunde kuzenleri yzuune bakmazken ben onun yaninda oldum, ama o beni hep ikinci plana atiyor.

Benim kardesim yok ve haliyle arkadaslarimda o yakin iliskiyi ariyorum sanirim ve bana gore arkadaslik da kardeslik gibi kutsal. Dugunde kuzenleri yzuune bakmazken ben onun yaninda oldum, ama o beni hep ikinci plana atiyor.
Fazla verip karşılığını bekliyorsun bence karşılamak zorunda da değil beklentini. Sen beklentiyi azaltmalısın.

Sizinle plan yaptı diye o mekana ilk sizle gitmek zorunda değil ki, sizin tek yakın arkadaşınız o olabilir ama onun tek yakını siz olmayabilirsiniz.
Benim de 10 küsür senedir yakın olduğum bir kız arkadaşıma isteme günümden önce elbise bakmaya seninle gidelim demiştim sonra tesadüf eseri şehir dışındaki arkadaşım bana gelmişti bi gün ve onunla çarşıya çıkmıştık çıkmışken onunla bakmıştık, şartlar o an onu gerektirdi.
Geçen gün teyzem beni arayıp yeni bi yer açılmış oraya kahvaltıya gidelim bi gün dedi iki gün sonra eltisiyle gittiler biz de başka gün gideriz. Ne olcak ki?
Fazla anlam yüklüyorsunuz. İnanın böyle bir arkadaş beni yorardı.

20 yıl.. tek dost sizsiniz gibi duruyor, karşılıklı değil.

Bilemiyorum belki de bunlar ust uste geldigi icin arkadasligimizi genel olarak sorguluyor olabilirim.

Herkes her zaman müsait olacak diye bir şey yok. Senin önceliğin olan en çok sevdiğin arkadaşın, bir başkasını öncelik olarak görüyor olabilir.

Herkes her zaman müsait olacak diye bir şey yok. Senin önceliğin olan en çok sevdiğin arkadaşın, bir başkasını öncelik olarak görüyor olabilir.
Bu musaitlik degil de daha cok umursamamazlik. Onunla gitmek istedigimiz bir ulkeye ben bir baskasiyla gidebilecekken dusundum o gorurse arkadasligimiz zarar gorur mu incinir mi diye ve yapmadim. O ise umursamadan yapiyor ve gosteriyor aramizdaki fark bu galiba

Evet senin umursadığın düşündüğün kadar o düşünmüyor

Derdiniz olsa dinler mi, bir sırrınızı gönül rahatlığıyla paylaşır mısınız, diyaloğunuz nasıl bunlar önemli bence. Beklentileriniz de farklı olabilir dostluktan.

Derdimi anlatirsam dinler, olum hastalik gibi olaylarda gelir. Ama kendisi bir sirrini paylasmaz, ben tesadufen baskalarindan duyarim bazi seyleri. Zaten ben de yillardir ona bir sirrimi anlatmam.

Kalbimi kirdigini hic hatirlamam, 20 yildir hic bir dogumgunumu es gecmemistir ben de onunkini. Garip bir iliskimiz var hem guvenilir hem yuzeysel

O seni arkadaş olarak görmemiş. Israrla neden hala bağını koparmıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…