- 23 Mayıs 2009
- 14.296
- 15.593
- 823
- Konu Sahibi Mor lahana
Ayni evde yasadigin insanla bunu direk soyleyebilcek bi samimiyetin vardir heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız. Bişey yok aslında söylicem bitecek ama gerçekten ufak tefek şeyleri çok büyütüp dert yapıyorum kendimeKardeşiniz kız mı erkek mi?
Ona programdan bahsederdim, istersen sende gel bizimle değişiklik olur diye teklif ederdim. Yada şimdiden biletini halledelim eve git bikaç gün sonra dönersin derdim. Dert edecek ne var?
Samimiyetim var tabi ama benim evimde kalıyor ya sanki onu istemediğimi düşünsün de istemiyorumAyni evde yasadigin insanla bunu direk soyleyebilcek bi samimiyetin vardir heralde
Sizde kaldigi sure boyunca hic onsuz bi yere gitmedinizmiSamimiyetim var tabi ama benim evimde kalıyor ya sanki onu istemediğimi düşünsün de istemiyorum
Samimiyetim var tabi ama benim evimde kalıyor ya sanki onu istemediğimi düşünsün de istemiyorum
Annemlerin düşünmesi lazım, bende bişey diyemiyorum kendime de kızıyorum böyle olduğum için.Sizde kalması zaten garipmiş. Ben olsam annemle konuşur biletini alır yollardım
O kuckk o düşünmez ergenlerin kani farkli akiyor arkadaslari ile planlari vardir .annenize söyleyin o cagirsin kötu olmayın .Merhaba kızlar. Annemler köyde oturduğu için kardeşim bende kalıyor dershaneye, okula burdan gidip geliyor. Yılbaşında da tatil ya ama köye gitmicem gene burda kalcam diyo. Bizi de kayınvalidem davet etti görümcemle birlikte gider kalırız diyorduk şimdi kardeşim ben gitmicem köye deyince bişey diyemedim biz de plan yaptık diye desem belki yanlış anlar ama eşim de gitmek istiyor. Annemler de hiç demiyo sizin de planınız var mı diye zaten kardeşim burda kalca zaman da bize hiç sorulmadı dershaneye gitcek sende kalacak dediler bişey demedim 1 sene idare ederim ama tatillerde bile gitmek istemiyo biraz düşünmesi lazım değil mi? bunların da planı vardır diye bilmiyorum bende bişey söyleyemiyorum zaten eşimde diyo bizimde kendi hayatımız var, ona göre ayarlayamayız diyo böyle olunca arada kaldım sanki.
Bi defa arkadaşıma gittik gündüz onda da kardeşm dershaneden gelene kadar geldik eve. başka da bi yere gitmedik zaten bebeğim var istesemde çok çıkamıyorumSizde kaldigi sure boyunca hic onsuz bi yere gitmedinizmi
El değil kardesiniz soyleyinMerhaba kızlar. Annemler köyde oturduğu için kardeşim bende kalıyor dershaneye, okula burdan gidip geliyor. Yılbaşında da tatil ya ama köye gitmicem gene burda kalcam diyo. Bizi de kayınvalidem davet etti görümcemle birlikte gider kalırız diyorduk şimdi kardeşim ben gitmicem köye deyince bişey diyemedim biz de plan yaptık diye desem belki yanlış anlar ama eşim de gitmek istiyor. Annemler de hiç demiyo sizin de planınız var mı diye zaten kardeşim burda kalca zaman da bize hiç sorulmadı dershaneye gitcek sende kalacak dediler bişey demedim 1 sene idare ederim ama tatillerde bile gitmek istemiyo biraz düşünmesi lazım değil mi? bunların da planı vardır diye bilmiyorum bende bişey söyleyemiyorum zaten eşimde diyo bizimde kendi hayatımız var, ona göre ayarlayamayız diyo böyle olunca arada kaldım sanki.
Kabul etmek zorunda bırakıldım aslında birazAynı evde yaşamayı kabul ettiğim birisi hiç bir koşulda onu istemediğimi düşünemez. Eşyanın tabiatına aykırı.
Kayınvalidemin evi zaten küçük bide görümcem eşi falan olucak. Yatılı kalmasak davet ederdim zaten deBelki o da gelmek istiyordur davet etmenizi bekliyordur Davet edemez misiniz?
Kabul etmek zorunda bırakıldım aslında biraz
Biraz empati yapın eşinizin kardeşi sizde kalsa bu kadar düşünceli olabilir misiniz?Samimiyetim var tabi ama benim evimde kalıyor ya sanki onu istemediğimi düşünsün de istemiyorum
Kızsa ben onuda alır giderdim, isterse tabiiKız. Bişey yok aslında söylicem bitecek ama gerçekten ufak tefek şeyleri çok büyütüp dert yapıyorum kendime