öncelikle hayırlısı olsun diyorum canım.belırtıler kişiye göre değişir fakat gaz bence belirti değil ondan önce farklı belirtiler olur.gaz bildğim kadarıyla 4-8 haftalarda belirir.inşallah hamilesindir.ben 17 aylık evliyim 13 aydır istiyorum bebek fakat henüz teşrif etmediler.hayırlısı diyorum.
Arkadaşlar!Okuldayım;birazhızlı ekledim.Gözümden kaçanlar olduysa lütfen uyarın :) Akşam ben de kontrol ederim zaten,eksik var mı diye :)
İnşallah bir çok hamişimiz çıkar bu ay
Bu arada topiği beğenen arkadaşlara teşekkürler;ama siz olmazsanız bir anlamı kalmaz;lütfen birlikte kalalım.Zaman içinde birbirimzi tanıdıkça paylaşımlar daha dagüzelleşecek diye umuyorum.
değil mi?ya biliyorum aslında olmadığını ama ümit dünyası işte...
canım herşeyin hayırlısı. umarım en kısa zamanda sende kucağına alırsın bebişini kaydirigubbakcemile5
başka belirtin var mı canım
beni:1no2: eklememişsin canım yaaa
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
Beklenen Regl Tarihleri:
pcpca..........................11 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
tinkerbell09...................11 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
burcuburcu..................16 ARALIK
Mestitosh....................15 ARALIK
smart_girl.................... 20 ARALIK
AnGELL.......................21 ARALIK
izmirhayal....................22 ARALIK
clementine...................22 ARALIK
Pinkaya87....................24 ARALIK
bayankarasu.................24 ARALIK
songurlu66....................26 ARALIK
Nazo............................27 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
ALeNAM.....................1 OCAK
Suozdek.....................2 OCAK
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
Topiğimiz çok yeni;henüz yok ama olacak :)
Canım kaçıydı seninki? :) Eklerim tabi.Kusuruma bakma;okuldayım.Tenefüs arasında ancak bakabiliyorum.
Akşama gözümden kaçanalrı mutlaka ekleyeceğim ama
amin canım hayırlısı olsun.seni çok iyi anlıyorum ama yolun başındasın.umarım bu yol uzamaz ama sitres yapma rahat ol.sitres cok etkiliyor.tecrübeli olarak paylaşmak istedim bunları.
ebruli test yapmadınmı
sizin tecrübeleriniz ve geri bildirimleriniz bizim gibi yeniyetmeler için çok önemli tabiki, teşekkürler... zaten şu anada stresde yapmıyorum çok yeniyim çünkü. herşeyi akışına bırakmak en iyisi
midem ara ara bulanıyodu fakat bugün çok yoğun bir şekilde var göğüslerimdede mavi damarlar belirdi özellikle sağ gösüm sağ kasığımdada ara ara batma şeklinde ağrım var bide gazım çok varkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?