evet izmirhayal sadece 11 gün kaldı
kızlar hayatımda hiç bu kadar adet tarihimin biran önce gelmesini istememiştim kaydirigubbakcemile3
sizde öyle misiniz?
evet canım hayırlısı olsun yeni yetmeler demişsin ama bende cok buyuk degılım 21 yaşındayım ama her ay beklemek umutlnmak beni cok yıprattı.ondan sitres yapma dedim.kusura bakma
canımm günaydın nasılsın bakalım?
iyiyim sağol canım sen nasılsın? Ne güzel herkes sevmiş topikciğimizi :)
badegül yuvarlak olanartı olcak tatlım varmı silik felan
smart_girl ellerine emeğine sağlık canım.umarım birbirimize destek oluruz.topikte uğurlu gelir hepimize inşallah.
hiç bişi yok yani değilmiyim ama herkes hamilesin dedi sabahtan beridir seviniyodum olamaaaaaazzzzzz:çok üzgünüm::gitme:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
canım arkadaşım.. bakarsın sen topicin ilk hemişi olursun... gününde geçmiş... alkisalkisalkis ayyyyyyyyy hadi inşallah.. bende doktordan geldim... kan testi istedi 2 saat sonra almaya gidicem çok heycanlıyım ilk kez kan testi yaptırıyorum.. :Saruboceq:
kızlar bu test pozitifmi bu yuvarlak pencerede artı çıkmasına gerek varmı
Neden test yapmadın diyen arkadaşlar olabilir,hemen cevaplayayım; Negatif çıkarsa çok üzülürüm...
kızlar az önce lavaboya gittim akıntımla beraber açık pembe bi leke geldi sizce adet mi oluyorum ama başka gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?