yardım edin profilime ekledim test yaptım ama negatif galiba lütfen bi bakın
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
Beklenen Regl Tarihleri:
burcuburcu..................16 ARALIK
smart_girl.................... 20 ARALIK
ALeNAM.....................1 OCAK
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
Topiğimiz çok yeni;henüz yok ama olacak :)
Merhaba arkadaşlar..
ben 27 kasımda adet oldum... ondan önceki adetim 3 kasımdı... yani ben 3 gün kadar erken adet oldum.. genelde hiç şaşmaz.. 3 kasımla 27 kasım arasında rahim filmi çektirdim.. kanallarım açık çıktı... yani erken adet görmeme rahim filmi sebep oldu... 27 kasımdaki adetimin bitimiyle birlikte benim kocişle bebek çalışmalarına başladık... hemen hemen hergün birlikte olduk... doktor rahim filmi genelde kadınlarda gebelik olayını hızlandırıyor dedi...
yumurtlama takvimine göre 2 - 7 kasım tarihleri arası benim yumurtlama dönemimdi... 7 kasımdan itibaren çok şiddetli kasık ağrısı ve inanılmaz bir gaz yaşıyorum... ve günlerdir başım ağrıyor... gaz ve kasık ağrım öyle fazlaki 3-4 gündür işe bol giysilerle gidiyorum... yoksa patlarım... dün bütün gün koltuğun ucunda oturarak çalıştım... hiç akıntım yok... fakat göğüslerim şişti ağzıma giricekler nerdeyse... dünden itibarende batma başladı... daha çok erken diye test yapmak istemiyorum.. adetimi bekliycem...
bu arada adetim 21 aralık opuyorumnanaktan
günaydın kızlar beninde ekleyin listeye benimde beklenen adet günüm 16 aralık. umarım isteyen herkes hamiş olur ve 2010 senesine hamile olarak gireriz.hihoyyyt
kızlar bende bişey öğrenmek istiyorum adet tarihim 16 aralık ve benim göğüslerim çok sızlıyor özellikle sol göğsüm ve çok acıyor bu 3-4 gündür var sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi:CüvCüv:
canım sadece gogus sızlamasını tek basına hamılelık belırtısı sayamayız gogusler adetten oncede boyle oluyo bılıyosun baska belırtılerın yokmu?5 gunun kalmız hadı hayırlısı....
arkadaşlar idrar testini sabahmı yapmak daha iii
aç yada tok farkedermi
ben akşam yaptımda
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
Beklenen Regl Tarihleri:
pcpca..........................11 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
burcuburcu..................16 ARALIK
Mestitosh....................15 ARALIK
smart_girl.................... 20 ARALIK
AnGELL.......................21 ARALIK
Pinkaya87....................24 ARALIK
ALeNAM.....................1 OCAK
Suozdek.....................2 OCAK
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
Topiğimiz çok yeni;henüz yok ama olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?