Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm arkadaşlar ben normalde günümden 2 gün önce olurdum ama geçen ay günümden 1 gün sonra oldu(hamileyim diye ne sevinmiştim ama neyse)geçen ayki regl tarihim 31 kasım.Bence yine 2 gün öncesini yazmak lazım dimi.Listeye beni eklemeyi unutmayın şekerler
ya kızlar akıntım var sarımtırak hasta oldum zannediyorum bakıyorum ama yok bu belirsizlik öldürcek beni
kızlar benide eklermisiniz 22 aralık
kızlar merhaba;
benide lisyeye ekler misiniz?
bende 1,5 yıllık evliyim. bu ay karar verdik bebeğe ama çok da çalışma yapamadıkbeklediğim adet tarihimde 22 aralık ama bende dün akşamdan beri müthiş bir gaz sancım var.başka da hiçbir belirti yok. sorunun cevabının hayır olduğunu biliyorum ama bu tek başına hamilelik belirtisi sayılır mı sizce?
Arkadaşlar!Okuldayım;birazhızlı ekledim.Gözümden kaçanlar olduysa lütfen uyarın :) Akşam ben de kontrol ederim zaten,eksik var mı diye :)
İnşallah bir çok hamişimiz çıkar bu ay
Bu arada topiği beğenen arkadaşlara teşekkürler;ama siz olmazsanız bir anlamı kalmaz;lütfen birlikte kalalım.Zaman içinde birbirimzi tanıdıkça paylaşımlar daha dagüzelleşecek diye umuyorum.