- 26 Mayıs 2017
- 64
- 16
- 3
- 31
Rica ederm cnm buseferde incir kaynst tarçın koy adetten snrada havuç u öyle deneIncir havuc tuketmistim geçen ay ama olmadı. Bu ay olmazsa diğer ay yine denerim. Çok teşekkür ederim yardimci oldugunuz icin:)
Öyle de denicem bakalım. InşaAllah,olmazsa eger diğer ay bebek benimle olur. Tabi bütün bekleyen kardeşlerimizin de aynı sekilde:)Rica ederm cnm buseferde incir kaynst tarçın koy adetten snrada havuç u öyle dene
Dün adet oldum yani diğer aya kaldı ümidim. Dualarinizda unutmayın beni deDoktora da yazdırablrsn veyada yazdırmadan da alablrsn fark etmiyor folbiol 5mg al kullan ben onu kullanıyorum 2 aydan beri günde 1 tane tok karnına içiyorum sende öyle uygula banada burda ankaradakı devlet hastanesındekı doktorm demedi iç yada içme diye kendi istnbldkı doktorumu aradm söyledim eczaneden folbiol 5mg al günde 1 tane tok karnına iç dedi..gttm aldım 2 aydan beri ve halen de kullanıyorum kutunun içinde 4 paket var o 4 paket 3 ay gidiyor.. mutlaka kullan çünkü bebeğin gelişimine çook faydası yararı var bebek yoksa bile bebeğe hazırlık yapıyor bnce bi googleden araştır bakın aklına yatarsa kullan
Folikasit kullan hiç ara verme folikasite hangi doktoru aradıusam bugn hepside kullan diyor sende mutlka kullan yardmı inşlh olurDün adet oldum yani diğer aya kaldı ümidim. Dualarinizda unutmayın beni de
Insaallah onu alıp baslicam bu ay. Insaallah bu ay hayırlı haberleri aliriz artik:)Folikasit kullan hiç ara verme folikasite hangi doktoru aradıusam bugn hepside kullan diyor sende mutlka kullan yardmı inşlh olur
Bence hiç bekleme nekdr erken başlarsan okadr iyi olur mutlaka kullan inşlh hayırlı hbrler alırız rabbim tez zamanda yüzümüze güler inşlh valla yarn bnmde adetimin 1. Günü inşlh adet olmam ama neblm karnımda ağrılar kasıkda ağrılar var adet olucam gibi görünüyor.. eğerki adet olmazsam eğerki hamileysem apartmana tatlı lokum dağıtıcam bebeğimde sağlıklı sıhatli doğduğnda ise kurban kesicem tğm ihtyç sahibi olana dağıtıcam adak adadım rabbim inşlh kabl eder adağımı dualarımı rabbim inşlh senınde dualarını kabl eder arkadaşım..Insaallah onu alıp baslicam bu ay. Insaallah bu ay hayırlı haberleri aliriz artik:)
Insaallah sen bu hayırlı Haberi alırsın canım. Adakların ne güzel. Rabbim insaallah sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder. Bana da diğer ay insaallah:) amin ben de hamilelik boyunca Hatim indircem bakalım insaallah nasip olursa:) insaallah rabbim kucaklarimizi tez zamanda hayirlisyla doldurur:)Bence hiç bekleme nekdr erken başlarsan okadr iyi olur mutlaka kullan inşlh hayırlı hbrler alırız rabbim tez zamanda yüzümüze güler inşlh valla yarn bnmde adetimin 1. Günü inşlh adet olmam ama neblm karnımda ağrılar kasıkda ağrılar var adet olucam gibi görünüyor.. eğerki adet olmazsam eğerki hamileysem apartmana tatlı lokum dağıtıcam bebeğimde sağlıklı sıhatli doğduğnda ise kurban kesicem tğm ihtyç sahibi olana dağıtıcam adak adadım rabbim inşlh kabl eder adağımı dualarımı rabbim inşlh senınde dualarını kabl eder arkadaşım..
İdrar testinde ne çıktı ki? Bence tekrar gidin sorarlarsa adetim geçti diyin yada gerçekten geçtiğinde gidin zaten gebe değilseniz muhtelemen 10 gün içinde regl olacaksınızMerhaba birşey sormak istiyorum 16 kasım son adetim 5 gün sürdü 25. De yumurtlama başladı ve birlikte olduk. Alerjim arttı eczaneye gittim. Ama gebelik ihtimali var dedim veremem doktor kontrolunde alabilirsiniz dedi. Kadın doğum hastanesi aciline gittim kan tahlili icin adet gününün geçmesi lazim dedi. Ama alerjim çok dedim. Ve idrar testi yaptılar. Mantıkli mı ?
Doğal olarak negatif çıktı çok yeni çünkü görünmez idrarda .doktora tekrar gitmedim. Sonuçlara netten baktım ama anlamadim doğal olarak :)İdrar testinde ne çıktı ki? Bence tekrar gidin sorarlarsa adetim geçti diyin yada gerçekten geçtiğinde gidin zaten gebe değilseniz muhtelemen 10 gün içinde regl olacaksınız
Lökosit epitel oranları gözüküyorsa yüksekse idrar yolu enfeksiyonu oluyor ve hamilelikte idrarda epitel sayısı yüksek olur diye okumuştum ne kadar doğru bilemem:)Doğal olarak negatif çıktı çok yeni çünkü görünmez idrarda .doktora tekrar gitmedim. Sonuçlara netten baktım ama anlamadim doğal olarak :)
Sonuç bu idrarda gebelik negatif yazıyor ama üstleri anlamadımLökosit epitel oranları gözüküyorsa yüksekse idrar yolu enfeksiyonu oluyor ve hamilelikte idrarda epitel sayısı yüksek olur diye okumuştum ne kadar doğru bilemem:)
Eşim sağlıkçı olduğu için bi kaç şey biliyorum o yüzden söyledim ama bi sorun yok değerlern normal bence yani doktor değilim tabi bir şey diyemem ama senin dediğin gibi erken adetin geçtiği gün kan testi yaptır bence adet olmazsanSonuç bu idrarda gebelik negatif yazıyor ama üstleri anlamadım
Haklısın alerjim o kadar çok arttiki gitmek istedim yarın ege universitesi hastanesine gideceğim en iyisi o :) teşekkürlerEşim sağlıkçı olduğu için bi kaç şey biliyorum o yüzden söyledim ama bi sorun yok değerlern normal bence yani doktor değilim tabi bir şey diyemem ama senin dediğin gibi erken adetin geçtiği gün kan testi yaptır bence adet olmazsan
Yumurtluyor olabilirsin canımmerhaba size bir şey sormak istiyorum ama bilginiz varsa cevap verirmisiniz.ben 1 ay önce doktora gittim yumurtalık kistim oldunu söyledi.tüpümün biri tıkalı dedi.yasmin yani doğum kontrol hapı verdi ve kislerin vücuttan atılması veya küçülmesi için dedi.bende kullandım eşimle korunmasız ilişkiye girdik kafamız da rahattı en azından tüpüm tıkalı ve hap kullanıyorum diye hap bitti adet oldum 2.sürdü. daha sonra doktora gittik ve kistler vücuttan atılmış dedi. ama içime şüphe düştü şu günlerde sıcaklığım arttı terlemeler başladı ve birde kasık ağrıları başladı adet olucakmışım gibi. ayın 16larında adet olmam lazım. bir bilginiz varmı hem tüpü tıkalı hemde hap kullandığı halde hamile kalan varmı aranızda yoksada duymuşsanızda yazarmısınız.
belki canım ama ben 21 inde adet oldum 23 adet bitti .27 sinde yumurtluyomuşum doktor söyledi bu aradan sonra 2 3 gündür çorap falan çıkarıyorum sobaya odun atmıyorum birde kasıklarımdan yüz üstü yatamıyorum bakalım hayırlısı canım.cevabın için çok sağol.Yumurtluyor olabilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?