Canım bugün kan verdim bir kısmı çıkmış netten bakıyorum hormon değerlerim normal gibi gözüküyor sadece sana birşey soracağım hamilelikte progesteron ilk haftalarda çok mu yüksek oluyor?tamam canım merakla bekliyorum:)
Canım benim inan hiç bilgim yok pregesterinda sorun çıkmadığı için hiç fikrimde yok bunu en azından bilen arkadaşlar cevaplasın.canim bu arada kan değerleri belli oldumu kaç cıktı ay çalıcam meraktan doktor ne dediCanım bugün kan verdim bir kısmı çıkmış netten bakıyorum hormon değerlerim normal gibi gözüküyor sadece sana birşey soracağım hamilelikte progesteron ilk haftalarda çok mu yüksek oluyor?
Canım bugün verdim hepsi sabah çıkmış olacak çıkanları yazayım ben ESTRADİOL 76.2Canım benim inan hiç bilgim yok pregesterinda sorun çıkmadığı için hiç fikrimde yok bunu en azından bilen arkadaşlar cevaplasın.canim bu arada kan değerleri belli oldumu kaç cıktı ay çalıcam meraktan doktor ne dedi
Hamile değilim ama değerlerimde normal anlamadım ne oluyorCanım benim inan hiç bilgim yok pregesterinda sorun çıkmadığı için hiç fikrimde yok bunu en azından bilen arkadaşlar cevaplasın.canim bu arada kan değerleri belli oldumu kaç cıktı ay çalıcam meraktan doktor ne dedi
Allah allah hem adetin gelmemesi hem değerlerin normal çıkması çok garip canım.haklisin ama vardır bir açıklması.degerleri inan bilmiyorum benHamile değilim ama değerlerimde normal anlamadım ne oluyor
Değerlerim canım belki anlayan biri çıkarAllah allah hem adetin gelmemesi hem değerlerin normal çıkması çok garip canım.haklisin ama vardır bir açıklması.degerleri inan bilmiyorum ben
Değerlerim canım belki anlayan biri çıkar
Canım ben başka sayfayada giriyorum hatta hep ordayım diyebilirim değerlerini yazıp cevap bulan arkadaşlar çok var.2018e hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım diye sayfa ismi aynı girdigimiz yerden giriyorsun sadece başlık değişim.senin dediklerinden anlayan eminim biri cikarDeğerlerim canım belki anlayan biri çıkar
Yok canım ben adet oldum 2 gün sürdü ve kahverengi akıntı şeklinde oldu sonrasında göğüslerim aşırı şişti ve kasık ağrılarım bitmedi hala da devam ediyor. Hormon bozukluğu olabilir dedi doktor ama değerlerim normal gibi geldi sadece e2 yüksek sanırım. O yapar mı bilmiyorum yarın doktora sorcam. Yani 28 kasım da adet tarihimdi tahlili bugün yaptırdım yani 11 aralıkta. Hamilede değilim ama anlamadımDeğerlerin bence çok iyi canım.Adetin 3. günümü yaptırdın?
Heöen paylaşıyorum canım sağolCanım ben başka sayfayada giriyorum hatta hep ordayım diyebilirim değerlerini yazıp cevap bulan arkadaşlar çok var.2018e hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım diye sayfa ismi aynı girdigimiz yerden giriyorsun sadece başlık değişim.senin dediklerinden anlayan eminim biri cikar
Kacıncı gununde yaptırdn testı cnm progstrn yuksek yumurtlaman bar gıbıCanım bugün verdim hepsi sabah çıkmış olacak çıkanları yazayım ben ESTRADİOL 76.2
PROGESTERON 13.83
PROLAKTİN 18.9 diğerleri daha çıkmadı bilenler bir değerlendirsin
Canım adetim 28 kasımdı ben bugün yaptırdım testi 11 aralıkta hiç anlamıyorum ki değerleri filanKacıncı gununde yaptırdn testı cnm progstrn yuksek yumurtlaman bar gıbı
Yani bu aralar yapmalı mıyız çocuk için?Kacıncı gununde yaptırdn testı cnm progstrn yuksek yumurtlaman bar gıbı
Bence yumurtlaman var degerlendır basla gec kalmadanYani bu aralar yapmalı mıyız çocuk için?
Sağol canımm çalışalım bakalım :)Bence yumurtlaman var degerlendır basla gec kalmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?