Bana sanki prolaktin hormonun yüksekmiş gibi geldi aynı sorunlar bende de vardı adetinin 3. günü bir daha hormon testi yaptır, göğüsten süt gelmesi ve adet düzensizliğinin başka açıklaması olduğunu sanmıyorum .Kızlar merhaba..Şey birşey soracaktım da bana fikir verir misiniz..?Ben 8 aylık evliyim ilk günden beri çocuk istiyoruz..Oldum olası çocukları çok sevmişimdir Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşAllah..Soruma gelince evlenmeden önce hiç saat dahi şaşmayan 30 günlük adet döngüm vardı..ama evlendiğim ilk aydan beri 23 günde 20 günde bir oluyordum defalarca doktora gittim bütün hormon testleri yapıldı ama doktor herşey çok normal dedi..Ama bu ay tam tersi oldu En S.A.T 6 Mayıs hâlâ olmadım geçen Salı günü kanda hcg'ye baktım ama negatifti..1 hafta geçti şimdi kasıklarım da batma midemde yanma vede göğsüme ince bir sızı giriyor arada bide süt gibi akıntı var..Böyle olupta hamilelik ihtimali olurmu?Düşünmekten çok yoruldum...
Merhaba. Ben erkek arkadaşımla yumurtlama döneminde sürtünme yoluyla bi ilişki yaşadım, sonrasında olması gereken zamanda normal adet oldum. Ama internetten araştırdığım kadarıyla hamilelikte adet olan varmış. Adet bittikten 1 hafta sonra gebelik testi aldım ve sonuç negatif. Doktora gittim, hamilelikle ilgili değil, kasık ağrımdan dolayı ultrasonla baktı ama hamile olsam görürdü diye düşünüyorum. Ama alt karnım 20 gündür şiş ve şişlik inmediği için ben stres yapmaya devam ediyorum. Alt karnımın şişliği stresten midir? Göğüs uçlarımda dokununca acıyor. Rahatlamaya ihtiyacım var.
Dalga mı geçiyosunsen kesin hamilesin bence
hayır canım ne dalgasıDalga mı geçiyosun
Ödpcödpxödpd aynen kesinhayır canım ne dalgası
tıp çok ilerledi artk sürtünme yoluyla da hamile kalınıyor ve bu tip hamileliklerde özellikle hamileyken de adet görülüyor
Hangi marka test bu
Hangi marka test bu
Miratech canımHangi marka test bu
Aaa bende şimdi miratech aldım böyle değil... erken test mi bu acabaMiratech canım
Bu ovulasyon testi canım Yen'i başladık çalışmalaraAaa bende şimdi miratech aldım böyle değil... erken test mi bu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?