Kanama adet kanaması gibiyse düşük yapmışsın. Ama gebelik klinik asamaya ulasmamis endişe etme. Yumurtanın döllenmesi gerçekleşmiş ama tutunamadan gebelik son bulmuş. Kimyasal aşamada kalmis. Adet kanamasıyla temizlenir bence. Kanama bitince kontrole git. Temizlenmiş mi ya da müdahale gerekiyor mu öğren. Kanaman az da olsa, düşük yapmamış bile olsan gebelikte kanama normal değildir, yine gidip muayene olmanda fayda var. Geçmiş olsun.Merhaba ben gecen hafta cumartesi beta hcg yaptirdim 1.2 cikti. Pazartesi bir daha yaptirdim 13.71 cikti doktorum gebesin ama erken gebik tutunmasi lazim dedi bugun sabah uykumdan agriyla uyandim kanamam var asiri derecede agrim var sizce gebelik olustumu dustumu yoksa ustune gormemi lutfen cevaplayin cok kotuyum
43 kiloyla kaldım ben. 24 kg aldım, 43'e dönene kadar cnm çıktı :) Şu an da 45 kiloyum. Geçen ay hamile kaldım bu kiloyla, devamı gelmedi gerçi. Fazla kilo engeldir ama hiç zayıf diye hamile kalamayan görmedim çevremde. Yine de vardır doktorun bir bildiği. Boyuna göre az bulduysa kilonu sağlık açısından önermistir belki. Bilemedim...Slm kızlar bu gün hastaneye gittim doktorum zayıf olduğum için hamile kalamadığımı söyledi böyle düşük kiloda hamile kalan var mı bu arada 46 kiloyum doktorum 48 kilonun üstünde olmam gerektiğini söyledi
43 kiloyla kaldım ben. 24 kg aldım, 43'e dönene kadar cnm çıktı :) Şu an da 45 kiloyum. Geçen ay hamile kaldım bu kiloyla, devamı gelmedi gerçi. Fazla kilo engeldir ama hiç zayıf diye hamile kalamayan görmedim çevremde. Yine de vardır doktorun bir bildiği. Boyuna göre az bulduysa kilonu sağlık açısından önermistir belki. Bilemedim... Bende hamile kaldım ama 8 ay önce düşük yaptım doktorum zayıf olduğum için sağlıksız gebelik dedi hamile kalsam bile düşük yaparım diye korkuyorum
43 kiloyla kaldım ben. 24 kg aldım, 43'e dönene kadar cnm çıktı :) Şu an da 45 kiloyum. Geçen ay hamile kaldım bu kiloyla, devamı gelmedi gerçi. Fazla kilo engeldir ama hiç zayıf diye hamile kalamayan görmedim çevremde. Yine de vardır doktorun bir bildiği. Boyuna göre az bulduysa kilonu sağlık açısından önermistir belki. Bilemedim...
Çok geçmiş olsun. Korkma, ben sanmıyorum zayıflık o kadar tehlike yaratsin. Hamile kalınca alırsın kilo zaten. İstediğin halde alamiyorsan onun için de diyetisyenler yardimci olabilir herhalde ama başka bir doktora daha mı danışsan acaba. Bazen biri öyle diyor, öbürü böyle. Düşük için birçok neden var, emin olmak için tek doktor yetmiyor maalesef. Fikir birliği yok aralarında, bizi harcıyorlar bazen.Bende hamile kaldım
Çok geçmiş olsun. Korkma, ben sanmıyorum zayıflık o kadar tehlike yaratsin. Hamile kalınca alırsın kilo zaten. İstediğin halde alamiyorsan onun için de diyetisyenler yardimci olabilir herhalde ama başka bir doktora daha mı danışsan acaba. Bazen biri öyle diyor, öbürü böyle. Düşük için birçok neden var, emin olmak için tek doktor yetmiyor maalesef. Fikir birliği yok aralarında, bizi harcıyorlar bazen.
Çok geçmiş olsun. Korkma, ben sanmıyorum zayıflık o kadar tehlike yaratsin. Hamile kalınca alırsın kilo zaten. İstediğin halde alamiyorsan onun için de diyetisyenler yardimci olabilir herhalde ama başka bir doktora daha mı danışsan acaba. Bazen biri öyle diyor, öbürü böyle. Düşük için birçok neden var, emin olmak için tek doktor yetmiyor maalesef. Fikir birliği yok aralarında, bizi harcıyorlar bazen.
Üzülme. Başka sorun yoksa elbet hamile kalırsın. Zaten kalabiliyorsun, vakti değilmiş demek ki düşük olmuş. Hayırlı zamanda hayırlı, sağlıklı evlat iste, gerisini zamana birak. Stres yapma olur mu olmaz mı olsa düşer mi diye. E başka sorun yoksa aliver iki üç kilo. Dört ay daha hamile kalamazsan başka bir doktora git. Hatta ben şimdiden başka bir doktor görüşü almandan yanayım ama sen kendin için en doğrusunu bilirsin tabii. Hayırlısı olur inş.Doktorum zayıflık dışında bi sorun yok dedi ama hamile kalamıyorum ve çok üzülüyorum
Doktorum zayıflık dışında bi sorun olmadığını söyledi ama hamile kalamıyorum çok üzülüyorum ama ne yapcağımı bilmiyorum
Canım vücutta bazı hormonların oluşabilmesi icin yağ gerekiyor problem ordan kaynaklanıyordur. Bir kac kilo almaya çalış ama canini sıkma bu kiloda kalamayacaksın diye bir sey yok. Sadece daha sağlıklı bir gebelik icin iki uç kilo almaya çalışsan daha iyi olur. İnsallah her sey istediğin gibi olur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?