- 25 Haziran 2016
- 520
- 301
- 53
13 gün ciddi bir süre doktora gitmelisinmerhabalar bi sorum olacak.. adetim 13 gün gecikti tüm testler negatif
adet tarihimden önce 2 tane test yapmıstım onlarda pozitifti..öf nasl bişeyse artık. hafif batmalarım var gerildigimde kasıklarım ağrıyor göğüs uclarımda kabarcıklar falan var sizce bi umut gec döllenme olabilir mi? normalde 30-32 gün arası adet olurum hic böle gecikmedi. artık eşimde bıktı test yapmamdan
Merhaba benim adetim 5 gün geçtiği zaman test yapmıştım evde nefatif çıktı 10. Günde kan testinde hamile olduğumu öğrendim. Şuan 5 aylık hamileyim. Geç yumurtlama yada geç döllenme olmuş olabilir benim öyle olmuştu. bence kan testi yaptır en garantisi. Allah gönlüne göre versin inşallah :)Merhaba arkadaşlar benim de bir sorum olacak. Evde uyguladığımız idrar testleri ya da gebelik testlerinde negatif görüp hamile olduğunu ogrenenler var mı ? Ben birçok belirti yaşıyorum ve daha onceden gebelik geçirdim o zaman da farkli hissetmistim şu anda yine farklı hissediyorum. Ama 2 farklı test yaptım ikisi de negatif çıktı ikisi için de olumsuz yorumlar okudum ama emin olamadım. Hala belirti yaşıyorum adetim de 5 gün gecikti.
iğnenin etkisile pozitif görebilirsin bence 12. günü bekle derimmrba arladaşlar çatlama ignemin 8günü test tapsam çıkar mı
Test yaptınmı merak ettim :)bugün 12. günün hala daha yapmadım cesaretimde yok
27 gün geçmesi normal degil bence seni üzmek istemem ama bu kadar zaman gecikmeyle geç döllenme olmaz zaten negatif çıkmış başka bi sorun olabilir bi doktora görün gebelik olsa çıkardı testte bu zamana kadar benim bat günüm de çıktımrb kızlar ben yeni uye oldum bir sorunum var belki deneyimi olanlar yardımcı olabilir adetim 27 gün geçikti önceden böle olurdu ama 5 aydır düzenli idi dün kan tahlili yaptırdım0,42 çıktı beta acaba böle olup geç döllenme ile hamile oldugunu ögrenen var mı belirti derseniz kasık batması ve bel ağrısı harici yok yardımcı olursanız çok mutlu olucam iyi forumlarr
Adetliyken gitmelisin canım hormon testleri içinbir sorum var
4 aydır hamile kalamıyorum doktora kontrole gidecem.
kontrole giderken adetliyken mi, adetten önce mi yoksa sonra mı yani ne zaman gitmem gerekiyor ?
Adetliyken gitmelisin canım hormon testleri için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?