Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm aynı sorun bendede var bende ablamlara yakınım benim eşimde beni oraya çok çağırma diyo bizde çok kavga ettik ama onlarda haklı özel hayat diye bişey kalmıyo ben eşimle ilgilenemiyodum bu yüzden benden uzaklaşmaya başlamıştı konuşmaya ve onuda anlamaya çalış ben öyle yaptım ve artık çok gitmemeye karar verdim bence sende öyle yap eşine ve evine biraz zaman ayır emin ol ki herşey daha iyi olcakslm kızlar ben 1.5 yıllık evliyim.kocamla severek evlendik.kocamla aram iyi krodur ama iyi biri.doğum günü gibi özel günlerden anlamaz.önceden aramız iyi.şimdi annemlere yakın br yere taşındık.ben oraya çok gidip geliyorum diye aramız bozuldu.benim oraya çok çağırma diyor.şuan benden çok uzak duruyor.ben yok muşum gibi davranıyor.ne yapacam bilmiyorum bana yardım edin
hamile kalıp kalmadığını adet gecıkmesı oldugunda yada kan testıyle yada döllenme olusunca öğrenirsin böyle bir orunun doğru cvbını kimse veremez canm bekle ve görHanimlar merhabalar. ben yeni evliyim de bu ilk iliski biraz sıkıntılı oldu benim için, aci korku derken surekli erteledik , zar zor oldu gibi bi sey oldu. ilk ilişkiden sonra da 2 veya 3 kez birlikte olduk ve her seferinde az az kanamalar oldu.bu normal midirvki yaa
en son birlikteligimizde de bebek de istiyoruz diye esim icime bosaldi ama yine kanamisti. acaba hamile kalir miyim veya bu kanama hamileligi engellemis midir ki
Yardimci olursaniz çoook sevinirim :-*
Arkadaslar herkese slm bat a 3 gun var dun gebelik testi yaptim negatif cikti.silik de olsa cikardi dedim onumuzdeki aya deneriz dedim.az once kahverengi akintim gelmis neden olabilir acaba???
İnşallah artık yarın yaptırmayı düşünüyorum beklemekten nefret ediyorum.kendimde degilde bi cok tanidigmda idrarda gebelikleri belli olmadi hatta 45 gun gecipte hamile oldgnu idrarda ogrendi bi yakinim kan testi yaptr yada bi kac gun bekle tekrar test yap insallah hamilesindr
Sağ sol farketmez her hamilelik kendine özeldir,ve belirtileri farklılık gösterir,illa kasık ağrıyacak diye bir şeyde yokARKADAŞLar hamile olanlar hep sol kasığının Ağrıdığını yazmış sağ kasık ağrırsa hamilelik belirtisi sayılmıyor mu