- 19 Kasım 2015
- 48
- 12
- 35
638.9 çıktı geç döllenme olduğunu söylemişti doktorum adet tarihime göre düşüktü çünkü değeri ozaman. Şuan 13 haftalık hamileyim :)Peki değeriniz kaçtı acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
638.9 çıktı geç döllenme olduğunu söylemişti doktorum adet tarihime göre düşüktü çünkü değeri ozaman. Şuan 13 haftalık hamileyim :)Peki değeriniz kaçtı acaba ?
Merhaba Allah gönlünüze göre versin inşallah :)Kizlarr kasim da 3yillik evli olacagim insallah. Bebis denemelerine bu ay basladik 2 defa korunmadik ikisinde de meni hic akmadi afedersiniz sadece tuvalette idrar yaparken falan gelmisti yani yatakta yattigim zaman ayagimi havaya kaldirarak yattim burdan ogrendigim kadariyla hic gelmemisti ikisinde de ama en sin bugun bi deneyelim dedik ayaga kalkmadan ayaklarim yukaridayken cikti meni anlamadim neden boyle oluyor adetime 8 gun var
Cevabiniz icin tesekkur ediyorum :) maalesef ne oksurdum ne hapsirdim hic hareket etmedim ona ragmen aninda ciktilar :) burdan bi arkadas yazmisti neden oldugunu. Rahim agzi acikken meni rahatca rahime giriyormus ve o sirada ayaga kalkana kadar meninin gelmemesinin cevabi bu ayaga kalkinca da az bi miktarin gelmesi normalmis. Ama rahim agzi kapali iken yani ovulasyon donemi bitmisken menilerin birden bire disari cikmasi da bu yuzdenmis. Doktora bizzat sormuş ve bunun cevabini boyle ogrenmis o arkadaş :)Merhaba Allah gönlünüze göre versin inşallah :)
Eğer çok uzun süre yatakta yattıysanız geri akmaması normal. Hep geri akıcak diye bi mecburiyet yok yani. Son aktığında da hapşırmış öksürmüş olabilirsiniz. İnşallah güzel haberlerinizi alırız :)
“Ben de hamileliğimi yeni öğrendim. Henüz sadece kese göründü. Haftaya kalp atışı için çağırdı doktor. Doktorun söylediğine göre 5 haftalıkmışım. Doktorum Banu Çiftçi, 3 yıl önce myom ameliyatımı yapmıştı. O zamandan beri hep korktum, hamile kalabilir miyim diye ama. Bana sorun yok acele etme demişti. 2. ayda hamile kaldım Allahıma şükür. Çok güzel bir gebelik programı başlattı websitesinde. Oradan takip ediyorum. Ücretsiz hem de. Çok detaylı her haftayı kendi videoyla, animasyonlarla anlatıyor. Websitesine girip, üye olmanız gerekiyor. Her hafta e-mail geliyor. Sosyal medyadan takip eden varsa bilir, doktorcum, işini aşkla yapan biri. Gülüşü yetiyor muayeneye gittiğimizde zaten. İnsanlara hizmet olsun diye Afrika’ya bile gönüllü gidiyor. Bence bir bakın. Çok güzel anlatıyor. websitesine girdiğinizde hemen kayıt formu çıkıyor. “