Ben adetime 6 gun kala yaptigim testi sabah idrari ile yaptim silik bir ikinci koyuluk cikti ama oyle hemen test sonrasi degil yaptim testi bir koseye biraktim cozgi gormeyince aksam uzeri baktigimda ikinci cizgiyi o sekilde gordum.bi deneyebilirsin tabi ki ama net sonuc alamazsin canim. Mesela benim adetim bugun iki gun gecikti dun sabah yaptigim teste yaklasik 3 4 saat sonra yine silik ikinci cizgi cikti.Merhaba arkadaşlar benimde adetime 6 gün var dünden beridir gögüslerim çok şişti erken hamilelik testi yapsam çıkar mı acaba yoksa beklesem mi bilmedim aslında pekte ümitli degilim bu ay
Insallah canim valla bende gece uyuyamadim goguslerim sis benimde heran adet olucak gibiyim.ama dun ogrendgim normalde adet doneminde nasil sikintilar yasarsan hamileligin ilk zamanlarinda da olurmus ayirt etmekte zorlanirsin dedilerTam belli olmuyo canim yarin tekrar yap gecen ay bendede olmustu ama kanda yok cikti simdide kasik agrisindan batmadindam yuruyemiyorum bide uykum var anlatamam dun aksam gobegim bi sisti sanarsin 5 aylik hamileyim insallah vardirda rahatlarim raziyim agrilara
Canım gebelik testlerinde ilk on dakikada çıkan sonuçlar geçerli oluyormuş bildigim kadarıyla öyle okumuştum ama umarım hamilesindirInsallah canim valla bende gece uyuyamadim goguslerim sis benimde heran adet olucak gibiyim.ama dun ogrendgim normalde adet doneminde nasil sikintilar yasarsan hamileligin ilk zamanlarinda da olurmus ayirt etmekte zorlanirsin dediler
Evet bende oyle okudum.hatta dun nette baktim benim durumda olanlarda varmis tabiki insallah hayirlisi bekliyoruzCanım gebelik testlerinde ilk on dakikada çıkan sonuçlar geçerli oluyormuş bildigim kadarıyla öyle okumuştum ama umarım hamilesindir
canım cihazlar farklı olunca değerlerinin farklı çıkabileceğini dr bana demişti eğer yaptırabiliyorsan tekrar aynı yerde yaptırmanı öneririm ona göre bir yorum yapılması daha sağlıklıkizlar cumartesi adet olmam lazimdi cuma gunu beta hcg 19 cikti pazar farkli yerde baktirdim yine 19 cikti simdi bu ne demek oluyoo sari akintim var kanama hala yok
kizlar cumartesi adet olmam lazimdi cuma gunu beta hcg 19 cikti pazar farkli yerde baktirdim yine 19 cikti simdi bu ne demek oluyoo sari akintim var kanama hala yok
Adet biteli 10 gun olduysa yumurtlams belirtileri olabilir bence. Ama oda 1 gun mac. 2 gun surer.Merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım. 1 aydır kasıklarımda feci bi ağrı var.gecen hafta dr gittim enfeksiyon var dedi antibiyotik verdj kullandım. Pazartesi günü kontrole gittim öncekinden daha iyisin dedi ama ben 3 gündür ayağa kalkamaz hale geldim. Kasığım çok ağrıyo şişlik var dünden beride ağzımın tadı çok bozuk. Bugünde göğüslerimde hafif bi ağrı başladı. Adetim biteli 10 gün oldu. Böyle bisey yasayan kimse varmı? Enfeksiyon böyle yapar mı? Hamilelik falan olabilir mii??
Fazla görünmüyor ki. Diğer değerlerinin folikul fazdaki referans araliklari nedir sonuç kagidinda yazan.KIZLAR YARDIM
SONUÇLAR :
FSH 7.19
LH 4.51
PROKLATİN 4.74 ARALIĞI 3.8-26,7
ESTRODLOL 35
TOTAL TESTESTERON 0,33
TSH 2.14
PROKLATİN FAZLA GİBİ NE DEMEK BİLEN VARMI?
Değerlerin bence iyi. Doktor ne dedi ki.KIZLAR YARDIM
SONUÇLAR :
FSH 7.19
LH 4.51
PROKLATİN 4.74 ARALIĞI 3.8-26,7
ESTRODLOL 35
TOTAL TESTESTERON 0,33
TSH 2.14
PROKLATİN FAZLA GİBİ NE DEMEK BİLEN VARMI?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?