- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
slm canim bu degerler yukselir korkma moralini yuksek tutki evladin sana tutunsun.Merhaba ben bat tarihimde idrar testinde çok da silik olmayan pozitifi gördüm ve bhcg baktır dım ama o da 25.67 çıktı çarşamba günü yani kan tahlilimden 2 gün sonra tekrar baktıracağım ama içim içimi yiyor değer düşük geldi bana ya artmazsa diye korkuyorum umarım bi yorumunuz vardır banada
Canım cevabın için çok teşekkürler bu değerden 19 saat sonra yaptım 38.78 e yükselmişti bu akşam tekrar yapıcam 2 katı artış var mı görmek için çok garip duygular hem güzel hem stresli Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çok bekletmedenslm canim bu degerler yukselir korkma moralini yuksek tutki evladin sana tutunsun.
Aminnn tüm bekleyenlere versin Allah'ım bende 1 yıl bekledim ne kadar zordur iyi bilirim.. Umarım sende hamilesindir ve reglin 9 ay boyunca gelmezHayirlisi olsun yuce rabbim kucagina almayi nasip etsin
Hadi yaa çok üzücü oluyor. Bende kimyasal gebelik 1 yıl önce ondan çok korkuyorum ş,mdi değerim yüksek çıksın istiyorum Allah sana da tekrardan versin canım sağlıklı hayırlı evltHerzaman sorabilirsin canim bende cevablamaya calisacagim amin allah herkese nasib etsin valla icimde his yok ben bundan 10 ay once bir dusuk yaptim 2 aylikti
Hayirli olsun hamissin allah anne olmak istiyenlere nasib etsinkızlar dün benim adet günümdü çok sancı çektim ama olmadım gece de olmamışım.dün idrar testi yaptım.2.çizgi çok silik çıktı.midemde bulanmaya başladı sizce hamile miyimdir?
tamam canım bugün öğlene doğru idrar testi yapıcam yazarım buraya durumu :)Sen hamilesin tekrar idrar testini yap birde kan tahlili yap kesin hamilesin testi yaptiktan sonra haber canim ben isteyim sonra girerim.
normalde gecikme oluyo muydu benim hiç şaşmazadetime 3 gün kala kan testi yaptım negatif çıktı. dün olmam gerekiyordu olmadım. ara ara mide bulantım vr. acaba geç döllenme olmuş mudur? yada bugün yarın adet olcak mıyım
hayır düzzenlidir. hiç gecikme yaşamam. ama bu ay ilaç kullandım klomen onun etkisi olabilir minormalde gecikme oluyo muydu benim hiç şaşmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?