Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de bu ay adetten önce kasıklarım pıt pıt diye atıyordu ama adet oldumMerhaba arkadaşlar dün soru sormuştum sanrm kimsede olmadı umutlanmak istemyrm ama neden diyede soruyorum. Kasıklarım dün pıtpıt diye atıyordu ve ikigündür hem Özellikle akşamları çok gazlıyım hemde aşırı derecede uykum geliyor sanki Nuri Alço gazozu içmiş gibi uyuyorum
İlk defa böyle oldu hayırlısı inş cnm peki gaz olmuşmuydu birde ağır uykubenim de bu ay adetten önce kasıklarım pıt pıt diye atıyordu ama adet oldum
ooo hemde nasılİlk defa böyle oldu hayırlısı inş cnm peki gaz olmuşmuydu birde ağır uyku
Aynen göğüs hassasiyeti gaz oluyor ama benim adet olduğumda gaz oluyor öncesinde olmuyordum. Kendimi polyana gibi hissetmek istemyrm amaooo hemde nasıl
aslında gebelik belirtileriyle adet belirtileri birbirine çok benziyor
o yüzden ayırt etmekte zorlanıyoruz
çok umut etme o zaman, ben etmiyorum artık akışına bıraktım yoksa çok kötü hayal kırıklığı oluyorAynen göğüs hassasiyeti gaz oluyor ama benim adet olduğumda gaz oluyor öncesinde olmuyordum. Kendimi polyana gibi hissetmek istemyrm ama
Doğru söylüyorsun. Bende olcam gibi karnım ağrıyor. Napalım sağlığımız yerinde şükürçok umut etme o zaman, ben etmiyorum artık akışına bıraktım yoksa çok kötü hayal kırıklığı oluyor
ne gerek var, boşver
bak bende bugün adet oldum.. üzüldüm mü kesinlikle hayır. çünkü adet bile olamayan insanlar var. adet olabilmek demek, yumurtlayabilmek demek, zaten gebelik için önemli olan da bu. demek ki daha zamanı değilmiş diyorum.
Muhtemelen hamilesin test yaptın mi canim? Leke gibi geldiyse adet degildirmerhabalar erkek arkadaşımla bir birlikteliğimiz oldu içime boşalma gerçekleşmedi ancak adet dönemim 7 gün gecikti
aşırı stres yaptım geciktiği için göğüslerimde herzamanki adet öncesinde olduğu gibi hassasiyet var karnımda şişlik var dün bir anda ani bir kanamam oldu tuvalate girdiğimde adet oldum zannedip sevindim ancak daha sonrasında klasik adet döngümde olduğu gibi kanamam devam etmedi pembe renkte sadece peçeteye bulaşan leke haline geldi lütfen cevap verirseniz bu neden olur test yapmaktan korkuyorum beklerken kalp krizi geçirebilirim ya hamileysem korkusuyla((