benimde dün olmam lazımdı test yaptım çok silik çıktı 2. çizgi.ben adet olacağım gün duş aldığımda hemen kanamam olurdu.hatta soğuttum suyu çok sancı çektim akşam olacağımı sandım.bu kadar sancıdan duramıyodum üstümü falan örttüm gece olrum die tahmin ettim ama hala olmadımhayır düzzenlidir. hiç gecikme yaşamam. ama bu ay ilaç kullandım klomen onun etkisi olabilir mi
umarım hamileyizdir. gerçi benim çok umudum yok kan testinin sonucundan sonrabenimde dün olmam lazımdı test yaptım çok silik çıktı 2. çizgi.ben adet olacağım gün duş aldığımda hemen kanamam olurdu.hatta soğuttum suyu çok sancı çektim akşam olacağımı sandım.bu kadar sancıdan duramıyodum üstümü falan örttüm gece olrum die tahmin ettim ama hala olmadım
inşallah bugün bidaha test yapıcamumarım hamileyizdir. gerçi benim çok umudum yok kan testinin sonucundan sonra
ben bi de doktora gitmiştim de 2 yumurtam çatlamıştı. öyle olduğu halde negatf çıktıinşallah bugün bidaha test yapıcam
ben daha doktora gidememdim çalıştığım için c.ertesi işi bırakıcam büyük ihtimalle.hangi hastaneye gitswem acaba onu düşünüyorumben bi de doktora gitmiştim de 2 yumurtam çatlamıştı. öyle olduğu halde negatf çıktı
bende çalışıyorum doktor randevumu mesai saati sonrasına ayarlıyorum ama mecburen özel oluyor. hakkımızda hayırlısı bakalımben daha doktora gidememdim çalıştığım için c.ertesi işi bırakıcam büyük ihtimalle.hangi hastaneye gitswem acaba onu düşünüyorum
ne kadar var adetineşimdi dayanamadım yine test yaptım.2. çizgi hiç çıkmadı
canim sen klomen ve catlatma ignesi olduysan yan eti oluyor testlerde pozetif cikiyor iliskiden 14 sonra testi yap simdi kan testindede pozitif cikar hormonlar yuksek bekle adat gununde test yap derim insallah hamissindir.şimdi dayanamadım yine test yaptım.2. çizgi hiç çıkmadı
klomen adet geciktirmesi yapar mı acabaCan
canim sen klomen ve catlatma ignesi olduysan yan eti oluyor testlerde pozetif cikiyor iliskiden 14 sonra testi yap simdi kan testindede pozitif cikar hormonlar yuksek bekle adat gununde test yap derim insallah hamissindir.
dündü adet günümne kadar var adetine
ben ilk kullandım. 2 yumurtam büyüdü ve sonra kendiliğinden iğnesiz çatladı. adetime 3 gün kala kan testim 1,20 çıktı yani negatif. dün adet olmam gerekiyordu ama henüz olmadım. geç döllenme olmuş olabilir mi diye umud ediyorum ama bilmiyorumBen gecen ay kullandim bende erken adet oldu gecikme olmadi
adet günüm dündü canım hiç bi iğne falan bişey yaptırmadımCan
canim sen klomen ve catlatma ignesi olduysan yan eti oluyor testlerde pozetif cikiyor iliskiden 14 sonra testi yap simdi kan testindede pozitif cikar hormonlar yuksek bekle adat gununde test yap derim insallah hamissindir.
günlerimiz aynı :) eğer yarında olmazsan kan testi yaptır bencedündü adet günüm
bu akşam kan testi yaptırcam sen yaptın mı test?şuan aşırı derecede midem bulanıyo istifar etmedim ama öğürüyorumgünlerimiz aynı :) eğer yarında olmazsan kan testi yaptır bence
ben cumartesi günü yaptım test ama negatif çıktıbu akşam kan testi yaptırcam sen yaptın mı test?şuan aşırı derecede midem bulanıyo istifar etmedim ama öğürüyorum
çok korkuyorum ara ara adet belirtilerim başladı ama. senin durumun ne bu arada geçmişide çok fazla okuyamadımGec dollenme olabir bekle adetin uzerinden 1 hafta gecsin kan tahlili yap orda belli olur insallah cocugun sana tutunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?