- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
o zaman biraz daha bekleBende öyle düşündüm, genelde gecikme oldu için bilemiyorum. Önceki ay kacında olursam o tarihten itibaren adet olcagımın belirtileri olurdu. Bu sefer değişik. Bi keresinde gecıkmelerımın birisini umursamadım, fark ettiğimde 2 aylık hamileyim, hiç bir belırtımde olmamıştı. roaccutane tedavisi gördüğüm için gebelıgıme son verildi. Bu ay böyle şeyler yaşamaya başladığımda hemen bıraktım ilacı napıcam bilmiyorum
hepimiz öyleyiz canımBeklerken beynimi yiyebilirım :)
hepimiz öyleyiz canım
ama mecburen bekliyoruz işte
amin canımHepimiz için hayırlısı olur inşallahhh
4 gün gecikmede çıkması lazımdı
kan testi yaptırsanaKizlar 18 gun adetim gecikti. Idrar testim negatif. Sol kasik ve bel agrim var. Halsizim ve sinirliyim. Bu durumu yasayan var mi?
yarin yaptiririm artik bugun gecti cok heyecanliyim yalniz biz korunuyordukkan testi yaptırsana
kaza olmuş olabilir o zaman :)yarin yaptiririm artik bugun gecti cok heyecanliyim yalniz biz korunuyorduk
bakalim hayirlisi canim :)) ozel hastane test fiyatlari ne kadar bilen var mikaza olmuş olabilir o zaman :)
benim burdaki hastane 20 tl...bakalim hayirlisi canim :)) ozel hastane test fiyatlari ne kadar bilen var mi
korkunun ecele faydası yokKızlar 5 gün geciktim aşırı bel ağrım ve goguslerimde şişlik var ama korkuyorum test yapmaya
yarın ilk idrarınla yap, varsa çıkar zatenmerhaba arkadaşlar. en son adetimi 21 temmuzda oldum. 23 - 28 günde bir oluyorum. neredeyse 10 gündür bütün adet belirtilerini yaşıyorum her an olacakmışım gibi hissediyorum ama hala olmadım. Gebelik olabilir mi ? ne zaman test yapmam doğru sonuç verir ? ki istenmeyen bir gebelik olursa kürtaj ve ilaçla düşük hakkında bilgisi olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?