- 19 Nisan 2015
- 1.953
- 1.624
- 30
Herşeyin hayırlısı Allah'tan hayatım sabret biraz daha bakalım. Olursan Rabbim şimdi yazmamış demekki olmasada bilirsin tabi :)Bel ağrım çok fazla adet olucam gibi karnımda hareketlenme var sanırım gebe değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşeyin hayırlısı Allah'tan hayatım sabret biraz daha bakalım. Olursan Rabbim şimdi yazmamış demekki olmasada bilirsin tabi :)Bel ağrım çok fazla adet olucam gibi karnımda hareketlenme var sanırım gebe değilim
pozitif mi çıktı test hadi hayırlı olsun :)Arkadaşlar adet öncesi gebe olduğumu düşünüyoru. Test yaptım yarın adet günüm kan değerim kaç olur sizce
canim naptin adet oldun muarkadaşlar dün adet günümdü, ve adet olmadım ama bugün saat 17.00 gibi pembesi kahverengimsi bir akıntım geldi, dışarıdaydım sonra eve geldim pet koydum, adet oldum diye üzüldüm tabi, şimdi pedde yine çok az bir leke vardı, adet olsaydım bu saate kadar çoğalması lazımdı , ama sadece bu kadar şimdi temiz ped koydum sabaha kadar bakalım ne olacak? inşallah yerleşme kanamasıdır, bu arad test yapmıştım sabahleyin negatifti :S yorumlarınızı çok merak ediyorum :S ha bu arada kasıklarımda da batma gibi ağrı var .
hamilesin canımkızlar acilen yardım beta hcg testi sonucu 15,9 sizce budurmda hamilemiyim değilmiyim yardımlarınıza ihtiyacım var
4 gün gecikmede çıkması lazımdıBenimde 4 gün gecikti. Normalde de pek düzenli değil ama bu ay daha önce hiç rastlamadıgım şeyler yaşıyorum. Tat ve koku almam değişti, ayağa kalkınca bel ve sol kasık ağrım var, akıntım var, adet olmadan önce klasik tatlı krizi bile yok hatta dün akşam çikolata aldım canım istedi diye yerken çok tiksindim zorla bitirdim. İdrar testi yaptım 3 kere negatif çıktı erken mi davrandım bilemiyorum çıldırmak üzereyim
4 gün gecikmede çıkması lazımdı