- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Arkadaşım belirtilere hiç kafa yorma. Geçen ay ben de aynılarını yaşadım. Aklına gelebilecek tüm belirtiler vardı hatta 2 gün reglim bile gecikti ama maalesef. Yumurtlama tarihini tam bilmen gerekli o tarihten 10 gün sonra kanda çıkıyor. 12-14 gün sonra idrar testinde. 14 gün sonra gebe değilsen regl oluyorsun zaten.Yalnız benim bahsettiğim belirtiler mart ayındaki adetimden hemen sonra başladı belirtiler olduğuna göre idrar testindede çıkması gerekmezmi ? Kanda yada
Benim de 9 günüm varYani 1hafta daha beklemem lazim yani ayy catlarim ya :)
Dun Gece adet oldum ben yaOTE="blueflower, post: 40355692, member: 142741"]Benim de 9 günüm var
Canın sağolsun. Demek ki geç yumurtlamışsın bukiye ndan geç regl oldun. Ovulasyon testi al ve bu ay o şekilde takip et yumurtlamanı.[/QUOTE]Dun Gece adet oldum ben ya
Cnm 20 aydir her ay gunleri bos gecmiyoruz adetim bittikten sonra gun asiri iliski yasiyorum ama olmuyo yani yumurtlama gunlerimdede iliskiye giriyoruz 1 saatte yataktan kalkmiyorum artik daha napayim bilmiyorum civanpercemi otu hamile kalmayi kolaylastiriyomus bu sitede okudum bu ay onu deniycem ins olur[/QUOTE]Canın sağolsun. Demek ki geç yumurtlamışsın bukiye ndan geç regl oldun. Ovulasyon testi al ve bu ay o şekilde takip et yumurtlamanı.
Eşin ve sen tahlil yaptırdınız mı peki ?[/QUOTE]Cnm 20 aydir her ay gunleri bos gecmiyoruz adetim bittikten sonra gun asiri iliski yasiyorum ama olmuyo yani yumurtlama gunlerimdede iliskiye giriyoruz 1 saatte yataktan kalkmiyorum artik daha napayim bilmiyorum civanpercemi otu hamile kalmayi kolaylastiriyomus bu sitede okudum bu ay onu deniycem ins olur
bırsey sorabılırmıyım gebelıgınızı ogrenmeden once mesela adet olmaya yakın ınsan bıraz daha belkı agresıflesır tuhaflasır pekı aynı durum hamıle oldugunuzu ogrenmeden oncesındede oldumu6+0 haftalik gebeyim ve kese ilk kez bugun gorundü.Yalnız kesenin boyutu nerede yaziyor ve boyutu sizce normal mi bakarmisınız rica etsem. Foto yuklüyorum
ruh halimde hicbir degisiklik olmadi ama fiziken belim hic ağrımadığı kadar cok agridı ve ardindan adet olacakmışim gibi kasiklarim ve göğüslerim agrimaya basladıbırsey sorabılırmıyım gebelıgınızı ogrenmeden once mesela adet olmaya yakın ınsan bıraz daha belkı agresıflesır tuhaflasır pekı aynı durum hamıle oldugunuzu ogrenmeden oncesındede oldumu
Cnm nette 1yada1.5mm olur diyo fasulye kadr bile yok annesi:)kac mm oldguna takma saglikla dogsun diye dua et hayirli oosun ve bu sitede hamilelik takvimi var orda bebegin nasil gelistigi yaziyo takvimi olustur bence6+0 haftalik gebeyim ve kese ilk kez bugun gorundü.Yalnız kesenin boyutu nerede yaziyor ve boyutu sizce normal mi bakarmisınız rica etsem. Foto yuklüyorum
Çok haklısınız.10 gün sonra dr. randevum var inşallah dediğiniz gibi sağlıklı bir gebelik geçiririmCnm nette 1yada1.5mm olur diyo fasulye kadr bile yok annesi:)kac mm oldguna takma saglikla dogsun diye dua et hayirli oosun ve bu sitede hamilelik takvimi var orda bebegin nasil gelistigi yaziyo takvimi olustur bence
cnm basin dayanilmiycak gibiyse acile git ama hamilelikte lekelenme oldugunu hep duymustum.ben hic hamile kalmadim ama bu siteden cok bilgim var :) hem hamileyken minoset ve parol agri kesici iciliyo diyede biliyorum sen yinede buyuklerine sormadan icme6+0 haftalik hamileyim ve bugun ilk kez gebelik kesem gorundü.Yalniz biraz once hafif acık kahverengi lekelenmem oldu.Başımda adet olacagım zamanlardaki gibi cok agriyor.Ne yapmaliyim bilmiyorum.Bu durum normal mi yoksa acile gidip muayene olmam gerekiyor mu?
merhaba arkadaşım,Kizlar adetim geçeli iki gün oldu ama idrar testim negatif şimdi çok açık renk pembe akıntı içinde çizgi halinde kırmızılık vardı nedir bu acaba hamile olmam mümkün mü inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?