- 12 Ağustos 2014
- 870
- 494
- 37
Tamam cnm ins. Hamilelikten midem bulaniyodur aksam istifrada ettim hic iyi degilim ama umitlenmek istemiorum cunku bu husrani hep yasadim hakkimda hayirlisiinşallah cnm bizede haber ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam cnm ins. Hamilelikten midem bulaniyodur aksam istifrada ettim hic iyi degilim ama umitlenmek istemiorum cunku bu husrani hep yasadim hakkimda hayirlisiinşallah cnm bizede haber ver
amin cnm ne zaman yapacaksın testTamam cnm ins. Hamilelikten midem bulaniyodur aksam istifrada ettim hic iyi degilim ama umitlenmek istemiorum cunku bu husrani hep yasadim hakkimda hayirlisi
Mutlaka kan testi yaptir icin rahat etsin ama kizsan bence hamile kalma ihtimalin yok icine yada ustune bosaldimi ilaclardan adet olmus olabilirsin zaten okadar ilaca bebek durmaz dusururdun..icin rahat olsun ama kadin doguma gt kac gun adetin geciktyse soyle muane ederler ve adet ssöktürücü verirler gecmis OlsunMerhaba kızlar sözlümle 50 gün önce sürtünme yoluyla ilışki yaşadım .ilişkiden 1hafta snra adet oldum. Adetimden 1hafta sonra sinüzit nedeniyle hap kullandım günde iki defa olmak üzere, meiact 200mg., erdostin 0mg. ve aferin kullandım 1hafta kadar. hapları kullanmaya başladıktan 4günsonra tekrar adet oldum. Ama tam bir kanama değildi toprak rengi akıntı geldi 4gün boyunca. şuan o lekelenmenin ardından 38gun gecti ve hala adet olmadım bunun nedeni kullandıgım haplarmı yoksa hamile olabilirmiyim? lütfen yardımcı olun
Elbette regl olmadan her zaman ihtimal var canım. Yumurtlama dönemleri ilişki olduysa daha yüksek ihtimal.Merhabalar kızlar 2 defa konu açtım pek çok başlığa yazdım kimse yardımcı olmadı bi konuda yardımınıza ihtiyacım var öncelikle mart ayının 15inde adet oldum ve adetim bittikten ertesi gün SAĞ kasığımda batma ağrı vb bşy oluştu ve beyaz yumurta sarısı gbi akıntm vardı geçen hafta doktora gittim doktora gittim ilk önce vajinitin var dedi sonra alttan ultrasonla muayne etti bişeyler görmş olcakki adet tarihmi falan sordu daha snra kanda gebelik testi istedi vajinitin var ama gebe olabilirsin ilaçlarnı sonuca göre yazarm dedi gönderdi ben sonucu bekleyemeycğm için başka bir yerde yaptrdm ve oradaki doktor kesnlkle gebe değilsn dedi şuanda adetime 6 gün var SAĞ kasık ağrım ara ara devam ediyor ve belim ağrıyor ayriyetten dünden beri sarımsı yeşile kaçan bi renkte akıntım var. Onun dışında göğüslerimde şişknlk batma mide bulantısı falan hiç olmadı.Bu sabahta idrar testi yaptım o da negtif çktıı sizce hamile mym ???
Elbette regl olmadan her zaman ihtimal var canım. Yumurtlama dönemleri ilişki olduysa daha yüksek ihtimal.
3-4 gün sonra idrar testi yap derim.
Kişiden kişiye değişir bu olay. Kesinlikle kıyas yapmamak lazım. Hepimizin adet döngüsü, yumurtlama tarihi farklı. Bu nedenle bebeklerin rahime geçiş süreleri de farklı. Kimisinde adetten önce gebelik belli olurken kimisinde de 1 hafta 10 gün sonra belli oluyor.Yanıtınız için çok teşekkür ederim
Birde bazıları adet gecikmesi olmadan gebelik belirtisi olmaz diyor bazılarıda ilişkiden 1hafta sonra başlar diyor kafam karıştı
Cnm benimde adetim bu ayin4undeydi hala adet olmadım ve hiç adet belirtim yok.bazen karnim agriyo gbi ama adetim hic gecikmezdi gecen hafta bugun kan testi negatifti dun bi hemsire arkadasim daha belli olma dedi sizce kan gun sonra anlasilir gebelik varsaKişiden kişiye değişir bu olay. Kesinlikle kıyas yapmamak lazım. Hepimizin adet döngüsü, yumurtlama tarihi farklı. Bu nedenle bebeklerin rahime geçiş süreleri de farklı. Kimisinde adetten önce gebelik belli olurken kimisinde de 1 hafta 10 gün sonra belli oluyor.
Geç döllenme olduysa belli olmaz reglinizden 10 gün geçtikten sonra hala hastalanmadıysanız dra görününCnm benimde adetim bu ayin4undeydi hala adet olmadım ve hiç adet belirtim yok.bazen karnim agriyo gbi ama adetim hic gecikmezdi gecen hafta bugun kan testi negatifti dun bi hemsire arkadasim daha belli olma dedi sizce kan gun sonra anlasilir gebelik varsa
Kişiden kişiye değişir bu olay. Kesinlikle kıyas yapmamak lazım. Hepimizin adet döngüsü, yumurtlama tarihi farklı. Bu nedenle bebeklerin rahime geçiş süreleri de farklı. Kimisinde adetten önce gebelik belli olurken kimisinde de 1 hafta 10 gün sonra belli oluyor.
Yani 1hafta daha beklemem lazim yani ayy catlarim ya :)Geç döllenme olduysa belli olmaz reglinizden 10 gün geçtikten sonra hala hastalanmadıysanız dra görünün