- 18 Kasım 2014
- 60
- 23
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merabalar..bende yeni katildim ama bayadir takip ediyodum. Suan hamilesiniz sanirim. :) allah bana ve tum isteyenlere nasip etsin.vay be bir zamanlar bu topike çok takılırdım ne gnlerdi
Valla bence cok sanslisiniz.. onca insan hamile kalmak icin cirpiniyor..kızlar benimde bir sorum var yeni katıldım aranıza.. yeni hamileyim .. biz eşimle prezervatifle korunduğumuz halde hamile kaldım ikimizde çok şaşkınız hiç beklemiyorduk.. sizce nasıl oldu böyle birşey yada eşim son anlarında takıyordu başında değil belki de bilerek yaptı ama yapmadım diyor aklımız karıştı yani ... :S
Canm merhaba hamilemisin.yaptirdin mi testi.ben 1senelik evliyim ve hic korunmadim ve sorun olmadigi halde kalamiyorum benimde ara kanamalarim olmustu.doktora gittim dedigin gibi engel degil hamilelige dedim ama sen kurtaj olduktan sonra gelmis sanirim kanaman.belki onun etkisi olmustur.sonuc neKızlar merhaba
benimde bi sorum var ben 2 ay önce kürtaj oldum tekrar çocuk düşündüğümüz için korunmadım adetten sonra 1,5 hafta herşey normalken birden kanamam oldu ara ara doktor vajinal bi kanama olduğunu gebeliğe engel olmadığını söyledi kanama sürekli olmadığı içinde başladık çalışmalara :) gel gelelim adet günüm de geçti normalde 26 günde bir oluyordum bugün 32. gün idrar test yaptım negatif çıktı yarın ancak yaptırıcam kan talili meraktan çatlıyorum acaba üstüne görme mi yada annem bana hamleyken adet gibi her ay kanama yaşayarak geçirmiş gebeliğini adetten biraz daha az bende mi öyleyim kafamda binbir türlü soru var benim gibi birşey yaşayan varmı ???
rabbim her isteyene nasip etsin inşallahhhValla bence cok sanslisiniz.. onca insan hamile kalmak icin cirpiniyor..
Merabalar..bende yeni katildim ama bayadir takip ediyodum. Suan hamilesiniz sanirim. :) allah bana ve tum isteyenlere nasip etsin.
Amin insallah :)merhaba,
aslında değilim ama düşünüyorum. oğlum 3.5 yaşında. umarım size de nasip olur
amin cnm tesekkurler. Bende beklemedeyim bakalim.bu hafta dananin kuyrugunu koparsbilicekmiyimrabbim her isteyene nasip etsin inşallahhh
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsunn öok tebrik ederimmmKimsecikler yok..bu heyecanimi sixle payladmak istiyorum.biraz once idrar testi yaptim.ikinci cizgi belirdi hemen.sanirim hamileyim...
Cok tesekkur ederim. Ilk asilamAmdi cok karsmsardim.olmasaydi bazi nedenlerden dolayi 1 yil ara verecektim.allahim tum isteyenlere nasip etsin.Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsunn öok tebrik ederimmm
Arkadaşlar hamile olanlara soruyorum özellikle Göğüs ağrısını nasıl yaşadınız ve ne kadar süre önce