yaa aslında belim ağrımazdı bir de böyle akıntı falan da olmazdı. bakalım ben de merak içindeyim. hepberaber göreceğiz.
Yumurtlama dönemini verimli geçirebildiniz mi peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa aslında belim ağrımazdı bir de böyle akıntı falan da olmazdı. bakalım ben de merak içindeyim. hepberaber göreceğiz.
Arkadaşlar!Listeye isim ekletip kaçıp gitmek yok haaa mafoldumben Son güne kadar haberdar edeceğiz birbirimizi.Olmazsa yeni tarihiyle tekrar yazarız adımızı.
Burda maksat kalabalık olalım sayfalar dolsun değil;amacım o olsa topik çok birine girer yazar,çıkar diğerine yazardım.Ben samimi bir ortam yaratılsın istiyorum...:ecrin_bebek:
Lütfen 'ben de samimiyim ve sizinleyim' diyorsanız yazdırın adınızı.
aynen öyle canım stres yaptıkça kafayı taktıkça hiç olmuyor adet psikolojik olarak gecikiyor ve tam ümitleniyoruz sonra hüsranla sonuçlanıyoren iyisi akışına bırakmak Allah ne zaman ol derse o zaman olur bizde bekliyoruz işte..yeni topiğimizde güzel oldu valla eline sağlık canımcım kaydirigubbakcemile3 a.s.
ben kaybolursam bilinki problemli bi gebelik geçirmişimdir. 2 dir böyle oluyor. kendimi herşeyden uzaklaştıryorum istemeden. bakalım bu ay ne bekliyor beni
Hmmm!Öncesinde düşükler yaşadın sanırım fisfisfis Üzüldüm senin adına;ama bir de iyi yanından düşün;sende de eşinde de problem yok.Oysa bunu bile henüz bilmeyen o kadar çok kişiyiz ki biz burada.
mafoldumben
Hamileleik öncesi Folik asit kullanmayı denedin mi?Düşüklere karşı da etkiliymiş diye duymuştum.
ben burdayım canım son güne kadaryerimseniben
CAnımcım teşekkür ederim;ama topik bizler güzel şeyler paylaşabilirsek güzel olacak.
Sığ olsun istemiyorum hiçbişey...
Gerçek hayatta da öyleyimdir;yalanccı dostluklardan,yalancı paylaşımlardan nefret ederim.İSterim ki konuşacaksam adam gibi birisi olsun çevremde yoksa hiç emek harcamam bile muhabbet için.Burda da amacım o sizler de benimle aynı fikirde olduğunuz sürece güzel kacağına eminim.Ayrıca bu benim değil;hepimizin topiği vereliniortak
anladım canım işallah paylaşımlarımız hergün dahada artar güzel dostluklar çıkar ortaya kaydirigubbakcemile5
ilk düşümğümden hemen sonra folik asit kullandım tekrar hamile kaldım
ve dış gebelikten sezeryan oldum 2 buçuk ay önce artık fazla kokurtmuyo böyle şeyler beni.
bir bakmışsın,insanlar da sevmiş topiğimizi ve bir kaç güne kalmaz listenin sonundaki adın yukarı doğru çıkmaya başlamış ne dersin![]()
Geömiş olsun canım yaa;Allah hayırlısıyla çocuğunu kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin. :S
Peki hamile kadlığın dönemde ilk ne zaman vücudunda değişme olduğunu hissetmeye başladın sen? Genelde herkes bu sorunun peşine düşüyor çünkü.
Tecrübelerini paylaşır mıısn? Hani bazıları malum ilişkiden bir gün sonra ben anladım diyor ama bana pek de mantıklı gelmiyor.şakkıdı