bak bak valla bu tam moduna girdi kızlar ha ben diyorum işte annelik böyle diye
ya bak ben ilk bebeğimde öğrendiğim andan sonra pembe ya da kahve lekelerim oldu dr ye gittim düşmesini önlemek için progestan iğnesi vardı ve yatak istirahati, ama işte 4 aylıktı beni bıraktığında, o zaman dr demişti ki, bu bebek zaten kalsaydı da anomalili olurdu böyle olması belki daha hayırlı zaten baştan tutunması zor oldu diye
bunu demek istedim, senin böyle bir sorunun yok maşallah subhanallah güzelim içini ferah tut sen
SEN İYİYSEN İKİZLERİN (AY İKİZ KIZÇELERİN) DE İYİ MERAK ETME ZATEN SEN HEMEN HİSSEDERSİN YANİ BEN HİSSEDİYORDUM BİRŞEYLER TERS GİDİYOR DİYE
KORKMAAAAAAAAAAAAA
canım kendi adına al, ayarları var zaten facebookun. istediğini gizliyosun istediğini ekliyosun. kendi fotonu koyuyosun falan... bence gir bizede burda bi mesaj ay biz ekleyelim seni, sonra teker teker kızları ekletiriz sanaaa...
evet yaa;ben de onu düşündüm.Tek yumurta geç anlaşılacak;ama kalpleri aynı anda atmoıyorsa dikkatli bşr doktor ikinci muayenede anlar diye düşünüyorum.Diyeceğim zaten doktora da bunlar ikiz diye CADIARZU
Hoşgeldin tekrardan ayrı kalamdın bizden :) Action yapıp geldin değil mi
CADIARZU Hiç fena fikri değil :) Alayım eve bşr ultrason aleti! sırnaşık şey sırnaşık şey fisfisfis
Sıkıldıkça merak ettikçe bakarım :) Aferin kızzzz! sırnaşık şey
değer yuksek diye illa ıkız olcak dıye bişey yok ama
benım 6 haftalıkken 10481 di ilk bebegımde ve tek gebelıktı ama erkektı cınsıyetı
yanı erkek bebekte bhcg kızlara göre daha yuksek oluyor canım
hatta idrar tahlılınde bıle adetten önce hemencık cıkyosa ıkıncı çızgı yuksek ıhtımalle o bebıs erkektır.... :)))
adetten önceydi ve hemen çıkmıştı, dediğin gibi erkekti... olabilitesi var mı acaba???
hoşbuldukk şekercimm ewet zaten hiç ayrılamıyorumm burdan bi ayrılayım dedim topiği kucaklamaış götürüyolardı dünnnkaydirigubbakcemile3 şaka maka burasıda olmasa halim yaman yaaa:lepi:iyiki varsınızzzŞeniz:enbuyukkk:....yok kızz ayartamadım kocişiiiiohaoldumsmileHoşgeldin tekrardan ayrı kalamdın bizden :) Action yapıp geldin değil mi
İyi yapmışsın;dğzn az daha gidiyordu topik kafamçokkarıştı
Yok değerden değil;beniöm içimden geçen o sadece :) Hep ikizim olacak derdim ve olcak :) Değeri sonradan öğrendim yanideğer yuksek diye illa ıkız olcak dıye bişey yok ama
benım 6 haftalıkken 10481 di ilk bebegımde ve tek gebelıktı ama erkektı cınsıyetı
yanı erkek bebekte bhcg kızlara göre daha yuksek oluyor canım
hatta idrar tahlılınde bıle adetten önce hemencık cıkyosa ıkıncı çızgı yuksek ıhtımalle o bebıs erkektır.... :)))
sırnaşık şey Alsaydı ortak öderdikbenim kocam mö den kalma bi tane bulmuş nette, fiyatını modelini sorduyduk dr.a :))) güldü bize adam. sen istersen ben bakarım sana dedi... hem kocam hesaplayınca 9 ayda kurtarmıyo parasını en eskisi bile.:roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyy kaçmak gibi olmasın ama kaçıom bende valla erkenden kalkcam yarın mucu mucu herkeşee :)))
ayyy kaçmak gibi olmasın ama kaçıom bende valla erkenden kalkcam yarın mucu mucu herkeşee :)))
ben kaçtım yawrular yarın görüşürüz....
smart mucks kızlaraaa iyi bakk,yat artıkkk
heee smart e ticker yap artık gülüm be
zamanı gelmedi mi daha
bak kapatıyordum tam aklıma geldi, yap şu ticker de izleyelim bizler de
kızlar ben de kaçtım öpüyorum hepinizi.
Hmmm!Arkadaşınınki benimki ibi çıkmış;trek diyorsun anladım....Belki benimki de tektir ;ama ikizse zaten çift yumurta ikizi değildir benimki kalıtsalolarak tek yumurta ikizliği var bizzde.İki tane birbieinin aynı yaaniii :))) Hoş;daha doğacağı günleri görüp görmeyeceğimiz bile belli değil.
İkinci çizini inşallah iki gün sonra saniyeler içinde görürsün;güzel yanı şu olur.Benim gibi"yok canım daha neler;değldir değildir demek yerine taklalar atarsın :)"
yok kızzz smart öle hissetmiş değeride yüksek birazz hayırlısı bakalımmm
ayy şero beşizz doğurcak bu gidişle bumbumbummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3