- 11 Temmuz 2009
- 5.225
- 2
Yok!Ben dedim zaten;listede bekleyen yenilere kusuruma bakmayın ama gönlümden öncelikle ayalrdır bekleyen arkadaşlarım geçiyor diye.Evet Seliz Cns22!Ona nickini deüiştirme demiştim ama değiştirdi;ben de yeni nicklere adapte olma güçlüğü yaşadığımdan aklıma glmedi adı.Hmmm!Önce onu düşünmüştüm aslında ama sonra yanlış anladım herhalde dedim kendi kendime.O kadarıck satıra bir anda saniyelik sürede sığmıyor ki isimler.
Allah'ıma çok şükür senin aslan gbi bir çocuğun var;inşallah Allah sana ikinciyi de nasip eder;Böyle düüşündüğümü biliyorsun!
Tabii ki biliyorum bitanem bilmem mi, bizim seliz bazen böyle alınganlık yapar bilirsin sen, ben de her zaman derim önce size versin allah diye canım, çok şükür ben dünyanın en güzel duygusunu yaşadım yaşıyorum da, allah size en kısa zamanda ve sorunsuz olarak göstersin o günleri, seliz bizim daha önce cns22 miydi sanki öyle mi demişlerdi ben geldiğim zaman, o yüzden o da eskilerden olduğunu düşünüyor haliyle, yani merve gibi belle gibi yenilerden değil en azından, ilk başlardan bakıyorum da topiği açtıktan sonra sen su başlamış, arkasından sanıyorum fatoş, ben ve pembeyiz bilmiyorum yanlış olmayayım yine de, e sen hamile, su hamile, fatoş hamile, pembe yasağını bekliyor
eeee benden büyük demirbaş mı olur, zaten en büyüğünüz de benim nasıl olsa, ben listede tek de kalsam göğsümü gere gere savaşırım tek tabanca merak etmeyin, liste sona ermez böylece alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Evet topik kurulduğundan beri var olanları ben de çok ii biliyorum :)) Yeniler de cici kızlar ve aynı zamanda da şanslı :) Allah onları çok bekletmedi.