Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Hmmm!Önce onu düşünmüştüm aslında ama sonra yanlış anladım herhalde dedim kendi kendime.O kadarıck satıra bir anda saniyelik sürede sığmıyor ki isimler.
Allah'ıma çok şükür senin aslan gbi bir çocuğun var;inşallah Allah sana ikinciyi de nasip eder;Böyle düüşündüğümü biliyorsun!

Tabii ki biliyorum bitanem bilmem mi, bizim seliz bazen böyle alınganlık yapar bilirsin sen, ben de her zaman derim önce size versin allah diye canım, çok şükür ben dünyanın en güzel duygusunu yaşadım yaşıyorum da, allah size en kısa zamanda ve sorunsuz olarak göstersin o günleri, seliz bizim daha önce cns22 miydi sanki öyle mi demişlerdi ben geldiğim zaman, o yüzden o da eskilerden olduğunu düşünüyor haliyle, yani merve gibi belle gibi yenilerden değil en azından, ilk başlardan bakıyorum da topiği açtıktan sonra sen su başlamış, arkasından sanıyorum fatoş, ben ve pembeyiz bilmiyorum yanlış olmayayım yine de, e sen hamile, su hamile, fatoş hamile, pembe yasağını bekliyor

eeee benden büyük demirbaş mı olur, zaten en büyüğünüz de benim nasıl olsa, ben listede tek de kalsam göğsümü gere gere savaşırım tek tabanca merak etmeyin, liste sona ermez böylece alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Yok!Ben dedim zaten;listede bekleyen yenilere kusuruma bakmayın ama gönlümden öncelikle ayalrdır bekleyen arkadaşlarım geçiyor diye.Evet Seliz Cns22!Ona nickini deüiştirme demiştim ama değiştirdi;ben de yeni nicklere adapte olma güçlüğü yaşadığımdan aklıma glmedi adı.

Evet topik kurulduğundan beri var olanları ben de çok ii biliyorum :)) Yeniler de cici kızlar ve aynı zamanda da şanslı :) Allah onları çok bekletmedi.

bak seliz gitmiş işte yine habersiz selamsız

onun canı sıkıldı şu isim mevzusuna... :roflol::roflol::roflol::roflol: kocası kızmış kapat facei kk yı falan demiş sanırım... liste yaptı ya ayşe adımızı nickimizi... sonra bana sorunca anladı ki gizli bizim sayfamız...:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

onun canı sıkıldı şu isim mevzusuna... :roflol::roflol::roflol::roflol: kocası kızmış kapat facei kk yı falan demiş sanırım... liste yaptı ya ayşe adımızı nickimizi... sonra bana sorunca anladı ki gizli bizim sayfamız...:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

heee, pembecim ya şimdi ben yeni bir mail adresi alsam face e üye olsam sizi bulamam yani öyle mi, e nasıl bulucam sizi orada ben

ne kurabiyesi hımmm ?:kedi: ay bu arada un kurabiyeni denedim ayşe enfes olduuuu... eşimde sewmez pek ama bayıldı adam. kurabiye yapan mı var ki ewde :roflol::roflol:

afiiyet olsun pembecım begenmenıze sevındım :) eşime tuzlu kurabiye yaptım
ben yarım margarınden tuzlu kurabıye diğer yarısından da un kurabiyesı yapar
karıştırırdım eşim bayılır :) bu sefer sadece tuzlu kurabıye yapayım dedım cunku purda sekerim yoktu...bi dahakınee artık :)
süpper bide pizza tarıfım var eşim dışarda pizza yemekten vazgectı senınkı daha gusel oluyo diyo
bi ara onuda paylaşırım ınsallahh :lepi:

ne yapalım takılıyorum işte ben de burda, gezmeden geldim bakınayım dedim kocam uyudu yatarken çağırdı gitmedim ya küstü gidip gönlünü mü alsam diye aklımdan geçiyor ama uykum da gelmeye başladı ya çok zor geliyor şimdi var ya
ah bir de bu tembelliğim olmasa, zaten diyor ki bana işte senin bu tembelliğin yüzünden bebiş olmuyor diyor, eee adam haklı vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

annemın bi lafı var ekmeği bile gevmeden yıyemıyosun :KK70: çalışmak lazım

Hoşgeldin şekercim :))))
Vayy kurabiyeler haaaa :) Süper.... Afiyet olsun şimiden :)

hoşbulduuk :) sağol smartcım gel beraber olsun kaydirigubbakcemile3

Ya benimkiler tek yumurta ikizi ya;acaba çarşamba kalp atışları görülürken ekranda (duyma sonra ki iş ya) anlayabilecek mi ki doktor iki tane oldukalrını yoksa diğper haftaalrı mı bekleyeceğim!!!
Belki de kalp atışı da öremeyecek o da başka mesele!CADIARZU

canım kontesınkıler tek yumurta ıkızıydı ve ıkız olduklarını 16. haftada anladı doktor
çift yumurta ıkızı olsa ıkı ayrı kese oldugundan hemen anlaşılıoda
tek yumurta ıkızı accuk gec anlaşılıo :)

bak seliz gitmiş işte yine habersiz selamsız
Yok yok söyledi gidiyorum diye.
canım yaa görsen bişeye benzemiyo şimdi ... anlıcaksın beni...var yok !!! :ecrin_bebek:
anlamak zor olsa gerek..ama en fazla 2 haftaya oda kesinleşir dediğim gibi kalp atışlarından...
Tabi tabi;hele benim bişeye benzetemeyeceğim kesin :) Hiç anlamam ultrason görüntülerinden :))) 2 haftaya netleşsinler bakalım!CADIARZU Ben çatlamazsam ya da onlaın kesesini çatlatmazsam öğreneceiz. :nazar: sırnaşık şey
offff saçmalama kızım ya, merak etme sen iyiysen onlar da içerde iyidir merak etme, eğer onlar kötü olsa bir şekilde sana ve vücuduna reaksiyon gösterirlerdi

Ne gibi rfeaksiyon gösterirlerdi ki acaba!?Durumları kritikse... kafamçokkarıştı
Tabi çoğul konuşacaksın İKİZ onlar;ben biliyorum.

anasayfada gebelik bölümü var,
orda hamilelik belirtileri var,
onda sabit topiğimiz zaten ...:nazar:

anladım ilk fırsatta geleceğim peki isimleriniz aynı mı siz olduğunuzu anlarım di mi ben

e nasıl bulucanız beni pembem ya ben aynı nick mi kullanacağım yani, ay hiç anlamadım, teknoloji özürlüyüm birazcık da söylemesi ayıp

hoşbulduuk :) sağol smartcım gel beraber olsun kaydirigubbakcemile3
canım kontesınkıler tek yumurta ıkızıydı ve ıkız olduklarını 16. haftada anladı doktor
çift yumurta ıkızı olsa ıkı ayrı kese oldugundan hemen anlaşılıoda
tek yumurta ıkızı accuk gec anlaşılıo :)

evet yaa;ben de onu düşündüm.Tek yumurta geç anlaşılacak;ama kalpleri aynı anda atmoıyorsa dikkatli bşr doktor ikinci muayenede anlar diye düşünüyorum.Diyeceğim zaten doktora da bunlar ikiz diye CADIARZU

anladım ilk fırsatta geleceğim peki isimleriniz aynı mı siz olduğunuzu anlarım di mi ben

e nasıl bulucanız beni pembem ya ben aynı nick mi kullanacağım yani, ay hiç anlamadım, teknoloji özürlüyüm birazcık da söylemesi ayıp

canım kendi adına al, ayarları var zaten facebookun. istediğini gizliyosun istediğini ekliyosun. kendi fotonu koyuyosun falan... bence gir bizede burda bi mesaj ay biz ekleyelim seni, sonra teker teker kızları ekletiriz sanaaa...

hemmddeeeeee hani smartın profilindekilerden fıstık gibi kızçeler vallaha mı bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
Ne ki benim profilimdeki fıstık gibi kızçeler anlamadım!boshayallersmile
topiğimiz bayaaa enerjik.... okuyan girip soru soran... çok taze kan var çookkk...

Ben onların yerinde olsam hep buraya takılırdım bir sürü tecrübeli insanalr var yani!
Bence az bile...

hayyyytttt ben gelmişemm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
hepinizi sıradan geçiriyorumm yanii öpüyorummmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

evet yaa;ben de onu düşündüm.Tek yumurta geç anlaşılacak;ama kalpleri aynı anda atmoıyorsa dikkatli bşr doktor ikinci muayenede anlar diye düşünüyorum.Diyeceğim zaten doktora da bunlar ikiz diye CADIARZU

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ultrasonuda iste ben hallederim bırak sen de adama opuyorumnanaktan

Ne gibi rfeaksiyon gösterirlerdi ki acaba!?Durumları kritikse... kafamçokkarıştı
Tabi çoğul konuşacaksın İKİZ onlar;ben biliyorum.

bak bak valla bu tam moduna girdi kızlar ha ben diyorum işte annelik böyle diye

ya bak ben ilk bebeğimde öğrendiğim andan sonra pembe ya da kahve lekelerim oldu dr ye gittim düşmesini önlemek için progestan iğnesi vardı ve yatak istirahati, ama işte 4 aylıktı beni bıraktığında, o zaman dr demişti ki, bu bebek zaten kalsaydı da anomalili olurdu böyle olması belki daha hayırlı zaten baştan tutunması zor oldu diye
bunu demek istedim, senin böyle bir sorunun yok maşallah subhanallah güzelim içini ferah tut sen

SEN İYİYSEN İKİZLERİN (AY İKİZ KIZÇELERİN) DE İYİ MERAK ETME ZATEN SEN HEMEN HİSSEDERSİN YANİ BEN HİSSEDİYORDUM BİRŞEYLER TERS GİDİYOR DİYE

KORKMAAAAAAAAAAAAA

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
EMOS8935, asliasli, ay_she, hatunsultan, pembedana, smart_girl, unutmabirgun
oo kızlar maşşallahhh bu saatte bu toplulukk
topiğimizi çalcaklar diyemii korktunuz bakiimmm sizzzzzzz şahsen ben ondan geldimm kontroleeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ne ki benim profilimdeki fıstık gibi kızçeler anlamadım!boshayallersmile

Ben onların yerinde olsam hep buraya takılırdım bir sürü tecrübeli insanalr var yani!
Bence az bile...

iwit iwittt.... tecrübeliyiz tabii... kahveler mi içirmedik kocamıza, ayaklarımızı kaldırıp az mı bekledik... ayyy geçen kış pek yoğundu.. :kedi::lepi:

hayyyytttt ben gelmişemm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
hepinizi sıradan geçiriyorumm yanii öpüyorummmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
:KK1: Hoşgeldin tekrardan ayrı kalamdın bizden :) Action yapıp geldin değil mi :KK70:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ultrasonuda iste ben hallederim bırak sen de adama opuyorumnanaktan

CADIARZU Hiç fena fikri değil :) Alayım eve bşr ultrason aleti! sırnaşık şey sırnaşık şey fisfisfis
Sıkıldıkça merak ettikçe bakarım :) Aferin kızzzz! sırnaşık şey

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
EMOS8935, asliasli, ay_she, hatunsultan, pembedana, smart_girl, unutmabirgun
oo kızlar maşşallahhh bu saatte bu toplulukk
topiğimizi çalcaklar diyemii korktunuz bakiimmm sizzzzzzz şahsen ben ondan geldimm kontroleeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

İyi yapmışsın;dğzn az daha gidiyordu topik kafamçokkarıştı

X