- 19 Ağustos 2009
- 1.241
- 1
bu progesteron aslında hormon ve bunu vucut ilk 3 ayda dengeleyemeyebiliomuş. onun için en tehlikeli dönem 12 hafta oluyoo... bu az olursa düşüğe neden tabiikii... bebeğin tutunup gelişebilmesi için gerekli bi hormon. ama 3. aya kadar... sonra zaten amnio sıvısı bebeği kaplıyo ve koruma kalkanı oluyo... progesteronda bunla beraber dengeleniyoooo...:teytey:
ayşe hoşgeldin bakıyorum hafta içi hafta içi gene geldin he
Merhabaaa :)
evet geldim yaa :) kocişim mesaideydı baya yorulmuş hemen uyudu bende evi topladım
bide ona kurabiye yaptım en sevdiğinden güzeelce yeerlştirdim tabaga
sürpriz olcak ona yarınnn :))) ikinci tepsi fırında da o pişene kadar takılayım dedim ee napiyosunuz :)
Merhabaaa :)
evet geldim yaa :) kocişim mesaideydı baya yorulmuş hemen uyudu bende evi topladım
sürpriz olcak ona yarınnn :))) ikinci tepsi fırında da o pişene kadar takılayım dedim ee napiyosunuz :)
Hmmm!Önce onu düşünmüştüm aslında ama sonra yanlış anladım herhalde dedim kendi kendime.O kadarıck satıra bir anda saniyelik sürede sığmıyor ki isimler.yok canım seliz listeyi kast etmiyor
hani sen dediydin ya en eski bekleyenler önce, hani demiştin hatice, karasu, nane diye saymıştın kızları ya, o bu isimlerin arasında onun da ismini saymanı istiyor bence,
hani yani hatunsultan da deseydin hiç fena olmazdı, eskilerse sıradakiler benden eski mi olur senden sonra sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Hoşgeldin şekercim :))))Merhabaaa :)
Her yeni gün yeni umut ...
smartttt ikiz oldup olmadığını kalp atışından öğreneceksin çok yakın bi zaman bu biliosun di miiiiiiisırnaşık şeysırnaşık şeyKESİNLİKLEEEE!!!!! :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
benim bebekler çarşambaya kadar dayanabilir mi ki acaba bilmiyorumkismile
smartttt ikiz oldup olmadığını kalp atışından öğreneceksin çok yakın bi zaman bu biliosun di miiiiiiisırnaşık şeysırnaşık şey
Hmmm!Önce onu düşünmüştüm aslında ama sonra yanlış anladım herhalde dedim kendi kendime.O kadarıck satıra bir anda saniyelik sürede sığmıyor ki isimler.
Allah'ıma çok şükür senin aslan gbi bir çocuğun var;inşallah Allah sana ikinciyi de nasip eder;Böyle düüşündüğümü biliyorsun!
Tabii ki biliyorum bitanem bilmem mi, bizim seliz bazen böyle alınganlık yapar bilirsin sen, ben de her zaman derim önce size versin allah diye canım, çok şükür ben dünyanın en güzel duygusunu yaşadım yaşıyorum da, allah size en kısa zamanda ve sorunsuz olarak göstersin o günleri, seliz bizim daha önce cns22 miydi sanki öyle mi demişlerdi ben geldiğim zaman, o yüzden o da eskilerden olduğunu düşünüyor haliyle, yani merve gibi belle gibi yenilerden değil en azından, ilk başlardan bakıyorum da topiği açtıktan sonra sen su başlamış, arkasından sanıyorum fatoş, ben ve pembeyiz bilmiyorum yanlış olmayayım yine de, e sen hamile, su hamile, fatoş hamile, pembe yasağını bekliyor
eeee benden büyük demirbaş mı olur, zaten en büyüğünüz de benim nasıl olsa, ben listede tek de kalsam göğsümü gere gere savaşırım tek tabanca merak etmeyin, liste sona ermez böylece alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kızlar dayanır tabiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Ya benimkiler tek yumurta ikizi ya;acaba çarşamba kalp atışları görülürken ekranda (duyma sonra ki iş ya) anlayabilecek mi ki doktor iki tane oldukalrını yoksa diğper haftaalrı mı bekleyeceğim!!!
Belki de kalp atışı da öremeyecek o da başka mesele!CADIARZU
Yok!İlaç falan almadım ya hiç o bakımdan yaani! CADIARZU
Belki de rken gitsem düşmelerini engelleyebilecektim düşecek olurlarsa!Ama doktorun en yakın boş günü çarşambaymış yaa;yarın için çok ısrar ettim müsait değil dediler.