- 18 Eylül 2009
- 7.633
- 3
- 40
inşallah canım hamilesin sabh yapmadınmı test, ben ovalasyon testi yaptım yine silik çıktıGünaydın kepelekleriiiiiiiiiiiimmm opuyorumnanaktan ay bugün benim adet günüm biliyonuz muuuuuuuuuuuuuuuuuu delikafadulden delikafadulden delikafadulden
bilmiyorum ama kesinKızlaaaaaaaaarrrr benim dün akşamdan beri beyaz akıntım var yaaaaa eyvahedigeldismile sizce bu hamişlik belirtisi mi yoksa adet habercisi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
inşallah canım hamilesin sabh yapmadınmı test, ben ovalasyon testi yaptım yine silik çıktı
bilmiyorum ama kesin
hamileliktendir ya kaydirigubbakcemile2
Kızlaaaaaaaaarrrr benim dün akşamdan beri beyaz akıntım var yaaaaa eyvahedigeldismile sizce bu hamişlik belirtisi mi yoksa adet habercisi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
Ayşeeeeeeeeeeee opuyorumnanaktan gunaaaaadııııııııııııııııııııııınnn olumunekankayizsmile
Ay yapmadım test yaa, belki gün ortası ya da akşam gelir adet accuk daha bekliyim dedim boshayallersmile eğer bugün olmazsam yarın direk sağlık ocağına kan vermeye :lepi:
karaasuu ay evet hamılelık belirtisi
adet olmana yakın kesilmesi lazımdı beyaz akıntının senın hala olduguna göre hamılemısın yoksa
Allah ımmmmmmmmmmmmm akannehir
günaydın canımSeKeR_NaNe, Yildiz10+
Günaydın kızlarr :)
günaydın canımmmmmm :)
hade hayırlısı bitenem :Saruboceq::Saruboceq:sositososito:CüvCüv:Ya yoktu aslında, yumurtlamadan sonra kesilmişti akıntı, sonra şeffaf oldu bi ara yine, sonra tekrar kesildi bikaç günrü kupkuruydum, ama dün akşam beyaz akıntı gelmeye başladı, bu sabah yine geldi bildiğin beyaz sempatiksalakcinni
Ay inşallah kırmızıya dönmez yaaa korkmaya başladııııımmm eyvahedigeldismile heyecan yaptım bak şimdiiiiiiiiiiiii akannehir
bence sen hamilesin canım ya dedinya 5 dakikadan sonra silik çıktı ben ona güveniyorum benim bir saatten hiç bile çıkmadı. kesin hamişsin canım
Ya yoktu aslında, yumurtlamadan sonra kesilmişti akıntı, sonra şeffaf oldu bi ara yine, sonra tekrar kesildi bikaç günrü kupkuruydum, ama dün akşam beyaz akıntı gelmeye başladı, bu sabah yine geldi bildiğin beyaz sempatiksalakcinni
Ay inşallah kırmızıya dönmez yaaa korkmaya başladııııımmm eyvahedigeldismile heyecan yaptım bak şimdiiiiiiiiiiiii akannehir
aynı marka testleri kullanıyoz canım belli saatten sora içi kıpkırmızı oluyo bozuluyo o kesin 5 dakikadan hemen sonra çıktı bozulmadığına göre kesin hamilesin canım değer az olduğundan geç çıkmış olabilerAma 5 dak. sonra mı çıktı yoksa saatler sonra mı bilmiyorum ki, öğleden sonra yapmıştım tek çizgiydi hiç beklemeden attım çöpe, sonra gece yatarken içime kurt düştü çıkarıp baktım 2. çizgi vardı akannehir ne ara çıktı ben de anlamadım eyvahedigeldismile ama 5 dak.dan sonrası dikkate alınmaz diye geç çıkmıştır bu hamile değilimdir diye düşündüm yani bilmiyorumkismile
ayyyy yaa senın lekelenmen başlamıyomuydu regl gelceği zaman başlamadı dimi....
ağrın sızın var mı ?
kızım beyaz akıntıysa var bişey....beyaz akıntı ya kistten gelir ya bebiştennn
kistin olmadıgını bılıyrouzz bebiş vaar mı acabaaaa ay test yapsana yaaa
olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5:içelim:
karasu zaten umitliydim şimdi daha da ümitliyim kızzz delikafadulden
ayyyy yaa senın lekelenmen başlamıyomuydu regl gelceği zaman başlamadı dimi....
ağrın sızın var mı ?
kızım beyaz akıntıysa var bişey....beyaz akıntı ya kistten gelir ya bebiştennn
kistin olmadıgını bılıyrouzz bebiş vaar mı acabaaaa ay test yapsana yaaa
karasu zaten umitliydim şimdi daha da ümitliyim kızzz delikafadulden
En son pozitifi gördüğümde 20 dak. sonra silik 2. çizgi belirmişti ve o zaman dış gebelikti :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
Evet lekelenme olmayışı beni de ümitlendirdi aslında boshayallersmile hatta bum bum yaptık, ondan sonra hep başlardı lekeler bu sefer ondan sonra bile başlamadı bilmiyorumkismile ağrı değil de 1 haftadır saniyelik batışmalar var bazen sağdan bazen soldan vuruyo bilmiyorumkismile bi de aşırı gaaaaazzzz akannehir
peki o gecen gun yaptıgın testte ıkıncı çizgi silikmıydı yoska belirginmıdyı ?
kız Allah seni inandırsın sünden beri benımde batışmalar var kasıkalrımda
hatta dedim noluyo len hamile mıyım yoksa bu ne batışması dedim böle şaşırdım
ama şimdi gectı ya biliyosun batısmada belriti gazda ayyy hayırlısyla gelmiştir inş
bebeğin canımm...ve inşallah dış gebelık fln değildir. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
selam kızlarrr
ay bugün öldüm yorgunluktan.. akannehir dün taa çanakkaleye gittim domates tarlasına :)) domates topladım bissürü, közlemek için biber topladım.. ay sabahtır onlarla uğraşıyorum..20 kg domates rendeledim..20 kg biber közledim ayıkladım,biraz konserve biraz dondurucu yaptım...yemekti etrafı toplaydı demin popişcimin üstüne oturdum.. öldüm öldüm akannehir ama yarına da bi dünya domates var beni bekleyen , püffakannehir
bu arada ben çarşamba günü hastaneye yatıyorum, serklaj için .. doktorum yatış yapıcaksın dedi ama ne kadar olduğunu sölemedi..bana bağlıymış..nolur dua edin bize kızlar..çaktırmıyorum ama çok korkuyorumeyvahedigeldismile
Kızlaaaaaaaaarrrr benim dün akşamdan beri beyaz akıntım var yaaaaa eyvahedigeldismile sizce bu hamişlik belirtisi mi yoksa adet habercisi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
SeKeR_NaNe, Yildiz10+
Günaydın kızlarr :)
günaydın canımmmmmm :)
şeker nanem hoş geldin günaydın