Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlaaaaaaaaarrrr benim dün akşamdan beri beyaz akıntım var yaaaaa eyvahedigeldismile sizce bu hamişlik belirtisi mi yoksa adet habercisi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiimmm opuyorumnanaktan ay bugün benim adet günüm biliyonuz muuuuuuuuuuuuuuuuuu delikafadulden delikafadulden delikafadulden
inşallah canım hamilesin sabh yapmadınmı test, ben ovalasyon testi yaptım yine silik çıktı
Kızlaaaaaaaaarrrr benim dün akşamdan beri beyaz akıntım var yaaaaa eyvahedigeldismile sizce bu hamişlik belirtisi mi yoksa adet habercisi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
bilmiyorum ama kesin
hamileliktendir ya kaydirigubbakcemile2

inşallah canım hamilesin sabh yapmadınmı test, ben ovalasyon testi yaptım yine silik çıktı

bilmiyorum ama kesin
hamileliktendir ya kaydirigubbakcemile2

Ay yapmadım test yaa, belki gün ortası ya da akşam gelir adet accuk daha bekliyim dedim boshayallersmile eğer bugün olmazsam yarın direk sağlık ocağına kan vermeye :lepi:

Ayşeeeeeeeeeeee opuyorumnanaktan gunaaaaadııııııııııııııııııııııınnn olumunekankayizsmile

karaasuu ay evet hamılelık belirtisi

adet olmana yakın kesilmesi lazımdı beyaz akıntının senın hala olduguna göre hamılemısın yoksa

Allah ımmmmmmmmmmmmm akannehir

Ay yapmadım test yaa, belki gün ortası ya da akşam gelir adet accuk daha bekliyim dedim boshayallersmile eğer bugün olmazsam yarın direk sağlık ocağına kan vermeye :lepi:

bence sen hamilesin canım ya dedinya 5 dakikadan sonra silik çıktı ben ona güveniyorum benim bir saatten hiç bile çıkmadı. kesin hamişsin canım

karaasuu ay evet hamılelık belirtisi

adet olmana yakın kesilmesi lazımdı beyaz akıntının senın hala olduguna göre hamılemısın yoksa

Allah ımmmmmmmmmmmmm akannehir

Ya yoktu aslında, yumurtlamadan sonra kesilmişti akıntı, sonra şeffaf oldu bi ara yine, sonra tekrar kesildi bikaç günrü kupkuruydum, ama dün akşam beyaz akıntı gelmeye başladı, bu sabah yine geldi bildiğin beyaz sempatiksalakcinni
Ay inşallah kırmızıya dönmez yaaa korkmaya başladııııımmm eyvahedigeldismile heyecan yaptım bak şimdiiiiiiiiiiiii akannehir

SeKeR_NaNe, Yildiz10+

Günaydın kızlarr :)

günaydın canımmmmmm :)
günaydın canım
Ya yoktu aslında, yumurtlamadan sonra kesilmişti akıntı, sonra şeffaf oldu bi ara yine, sonra tekrar kesildi bikaç günrü kupkuruydum, ama dün akşam beyaz akıntı gelmeye başladı, bu sabah yine geldi bildiğin beyaz sempatiksalakcinni
Ay inşallah kırmızıya dönmez yaaa korkmaya başladııııımmm eyvahedigeldismile heyecan yaptım bak şimdiiiiiiiiiiiii akannehir
hade hayırlısı bitenem :Saruboceq::Saruboceq:sositososito:CüvCüv:

bence sen hamilesin canım ya dedinya 5 dakikadan sonra silik çıktı ben ona güveniyorum benim bir saatten hiç bile çıkmadı. kesin hamişsin canım

Ama 5 dak. sonra mı çıktı yoksa saatler sonra mı bilmiyorum ki, öğleden sonra yapmıştım tek çizgiydi hiç beklemeden attım çöpe, sonra gece yatarken içime kurt düştü çıkarıp baktım 2. çizgi vardı akannehir ne ara çıktı ben de anlamadım eyvahedigeldismile ama 5 dak.dan sonrası dikkate alınmaz diye geç çıkmıştır bu hamile değilimdir diye düşündüm yani bilmiyorumkismile

ayyyy yaa senın lekelenmen başlamıyomuydu regl gelceği zaman başlamadı dimi....

ağrın sızın var mı ?

kızım beyaz akıntıysa var bişey....beyaz akıntı ya kistten gelir ya bebiştennn

kistin olmadıgını bılıyrouzz bebiş vaar mı acabaaaa ay test yapsana yaaa

karasu zaten umitliydim şimdi daha da ümitliyim kızzz delikafadulden

En son pozitifi gördüğümde 20 dak. sonra silik 2. çizgi belirmişti ve o zaman dış gebelikti :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

Ama 5 dak. sonra mı çıktı yoksa saatler sonra mı bilmiyorum ki, öğleden sonra yapmıştım tek çizgiydi hiç beklemeden attım çöpe, sonra gece yatarken içime kurt düştü çıkarıp baktım 2. çizgi vardı akannehir ne ara çıktı ben de anlamadım eyvahedigeldismile ama 5 dak.dan sonrası dikkate alınmaz diye geç çıkmıştır bu hamile değilimdir diye düşündüm yani bilmiyorumkismile
aynı marka testleri kullanıyoz canım belli saatten sora içi kıpkırmızı oluyo bozuluyo o kesin 5 dakikadan hemen sonra çıktı bozulmadığına göre kesin hamilesin canım değer az olduğundan geç çıkmış olabiler

ağrın sızın var mı ?

olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5:içelim:

ağrın sızın var mı ?

Evet lekelenme olmayışı beni de ümitlendirdi aslında boshayallersmile hatta bum bum yaptık, ondan sonra hep başlardı lekeler bu sefer ondan sonra bile başlamadı bilmiyorumkismile ağrı değil de 1 haftadır saniyelik batışmalar var bazen sağdan bazen soldan vuruyo bilmiyorumkismile bi de aşırı gaaaaazzzz akannehir

Evet lekelenme olmayışı beni de ümitlendirdi aslında boshayallersmile hatta bum bum yaptık, ondan sonra hep başlardı lekeler bu sefer ondan sonra bile başlamadı bilmiyorumkismile ağrı değil de 1 haftadır saniyelik batışmalar var bazen sağdan bazen soldan vuruyo bilmiyorumkismile bi de aşırı gaaaaazzzz akannehir

kız Allah seni inandırsın sünden beri benımde batışmalar var kasıkalrımda
hatta dedim noluyo len hamile mıyım yoksa bu ne batışması dedim böle şaşırdım
ama şimdi gectı ya biliyosun batısmada belriti gazda ayyy hayırlısyla gelmiştir inş
bebeğin canımm...ve inşallah dış gebelık fln değildir. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

peki o gecen gun yaptıgın testte ıkıncı çizgi silikmıydı yoska belirginmıdyı ?

Silikti ama belli oluyodu yani, gölge gibi değildi, 1. kırmızıysa 2. pembeydi işte boshayallersmile

kız Allah seni inandırsın sünden beri benımde batışmalar var kasıkalrımda
hatta dedim noluyo len hamile mıyım yoksa bu ne batışması dedim böle şaşırdım
ama şimdi gectı ya biliyosun batısmada belriti gazda ayyy hayırlısyla gelmiştir inş
bebeğin canımm...ve inşallah dış gebelık fln değildir. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Ay Allahım ümitlerimizi boşa çıkarmasın yaaaa :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Kızlar servis geldi lab.daki bilgisayarlara bakacaklar, onları gönderince gelirim yine yerimseniben

günaydınnnnnn kızlarrrrrr opuyorumnanaktan

selam kızlarrr
ay bugün öldüm yorgunluktan.. akannehir dün taa çanakkaleye gittim domates tarlasına :)) domates topladım bissürü, közlemek için biber topladım.. ay sabahtır onlarla uğraşıyorum..20 kg domates rendeledim..20 kg biber közledim ayıkladım,biraz konserve biraz dondurucu yaptım...yemekti etrafı toplaydı demin popişcimin üstüne oturdum.. öldüm öldüm akannehir ama yarına da bi dünya domates var beni bekleyen , püffakannehir

bu arada ben çarşamba günü hastaneye yatıyorum, serklaj için .. doktorum yatış yapıcaksın dedi ama ne kadar olduğunu sölemedi..bana bağlıymış..nolur dua edin bize kızlar..çaktırmıyorum ama çok korkuyorumeyvahedigeldismile

canım benim sakın korkma inşallah kolaylıkla atlatıcaksın bunuda bitanem...sen o halinle bide işmi yapıyosun hiiiii :eek:klava: :eek:klava: bidaa duymim bakkk :eek:klava:
kız ne zamandır görüşemiyoruz çok özledim seniii olumunekankayizsmile

günaydın karasuyummm hoşgeldn bitanem...hadi test yap da gel hemen şu labdakiler çıkana kadar noluyyyyyyy :Saruboceq: :Saruboceq:
benimde günüm perşembe canım bendende akıntı geliyor ama ben ümitlenmiyorum daha öncede olmuştu ama bişi yoktu boshayallersmile
inşallah bebişin seninledir bitanem opuyorumnanaktan

SeKeR_NaNe, Yildiz10+

Günaydın kızlarr :)

günaydın canımmmmmm :)

günaydın ayşemmmmmmmmm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

şeker nanem hoş geldin günaydın

günaydın canım benimmmm hoşbulduk sende hoşgeldinnn opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

X