Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarrr ben cıkıyorummm..hepinizi öptümmmmm.....
sabırsızlıklı eve dönüp bol muhabbetler etmek istşyom....

Kızlaaaaaaaaaarrr ben geldiiiiiiiiiiimm zemuszemus
haççem hoşgeldin balım, grip olmuşsun ve elini yakmışsın geçmiş olsun bitanem dikkat et yaa olumunekankayizsmile
mervecim keseyi görmüşsünüz çok sevindim bitanem, hayırlı olsun, pıt pıtları da duymak nasip olur inşallah :Saruboceq:
Smaaaaaaaaarrrrtttt kız ne de yakışır sana ikizler lülülülülülü
Hatunum sultanım hoşgeldin balım, nabeeeellll Şeniz

Canım benım ya çok teşekkür ederim...Geldik aynı ayın hamişi olduk süper oldu iş!
Allah'ım hepimize o günleri görmeyi nasip etsin canım...
Sen de kendini çok yorma emi...

Ya ben oturmak nedir bilmem ki!Az önce bir arkadaşımla konuştuk buluaşacağız diye;ardından başka bir arkadaşım hazır mıısn 7.30da gidiyoruz dedi.Ben "nasııı yaaniiii!!!" oldum.Halbuki sözüm varmış çoktan verilmiş!akannehir

Bu hamilelik unutkanlık da yapar mıııı;yoksa ben çok şey düşünmeye çalıştıüğım için mi böyle oldum!?Bu sadece bir tek örnek son haftada yaptığım yanlışllara unutkanlıkalra.
Evet aynı ayı bekleyeceğiz hepbirlikte :))) Umarım güzel paylaşımlar olur.Bir önümüz bir ardımız ay da yine aynı şekilde keyifli olursa(önümüz belli olumunekankayizsmile ) ardımıza da kimleri istediğimiz de öyle :) Toptan toptan gelsinler :) Kaç kişilik listeki şunun şurasında

CAnım yaaa...Bi de beni görsen varrrr yaaa....! yasakkelime Şaka gibi bişey oldum.Hayatım çorbaya döndü;hiçbirşeyimi planlayamaz oldum!

Hoşgeldin canım çook teşekkür ediyorum...Allah'ım pıt pıtlarımızı duymayı da nasip etsin inşallah...

Sen nasılsın bebiş nasılsositososito

İnşallah biizm aya ekleriz seni;bomba gibi bir ekip olur :)))
Ya MERVEye de onu soracaktım.BHcglerini kaçıncı günler baktırdın kaç çıkmışlardı diye!?
Bilmem benim sanki ikiz oalcak....

Evet Sedef 35 ben de 30'um en yaşlı ikimiziz burda malesef sırnaşık şey Ama ben kendimi 17.5 hissediyorum :)))
Asla abla ya da başka bişey gibi değil :))

aaaa beni unutmayın daaaa, en büyüğünüz benim ayol, 75 liyim valla ben

selam kızlarrrr ben geldim....
nasılsınız bakalım görüşmeyeli...
hoşgeldin tatlım hadi özledik valla, geçmiş olsun hayatım iyi bak kendine bekliyoruz artık

Nerelerdesin kızım sen yaaa!?Gözlerim aradı seni :))
Akşam topik elden gidiyordu has bekçi olmayınca

ay ay sormayın valla allahtan çabuk davrandık da kadıncağız neye uğradığını şaşırdı pardon diyerek geri verdi topiğimizi bize yaaa

Hatunum sultanım hoşgeldin balım, nabeeeellll Şeniz

hoşgeldin tatlıcım karasum benim hayat pınarı diyorum ben eşime senden için de katılıyor var ya adamcağız

merve tebrikler keseyi görmüşsünüz hadi hayırlısı bakalım, gerçi ben bu keseden falan anlamam ne diye bizim zamanımızda yoktu bunlar ama iyi bir şey galiba, allah sağlıkla kucağına almayı da nasip ettin canım

smart canım seni daha iyi gördüm bugün, allah anneliği neden kadınlara mahal görmüş, kadınlar kadar anneliğe ilk andan itibaren adapte olan yok da ondan, maşallah sana artık kendinden çok onun için endişeleniyorsun di mi :ecrin_bebek:

Haklısın canım gezmeyi çok seviyorsun daha öncede bahsetmiştin;ama bebişle de gezersin kii hem ne olcak sanki.Ama unutkanlıklar sanırım hala şokta olmamızdan.Bana da çok sık oluyor hamile olduğum aklıma geldikçe evin içinde dört dönüyorum eteği tutuşmuşlar gibi.Ama sanırım bebişin kalp atışlarını da duyduğumuzda o zaman tüm bu unutkanlıklar yerini çok daha farklı heyecanlara bırakacak.

Evet ya kaç kişiler ki biz sürükleriz benceekaydirigubbakcemile

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

............

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

KotuKediSero........................30 EYLÜL
Seliz..........................................2 EKİM
mercan.a...................................8 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Emos3985.................................12EKİM
hatunsultan.............................16 EKİM
yaren0144...............................17 EKİM

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 -SariLale-zonox--Yavyum

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl :hooray: :hooray: :hooray:--??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)

tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)

Hatunsultan cım çok teşekkür ediyorum canım...
Çok şükür bugün kesesini gördük inşallah kalp atışlarını duyduğumuz günler de görür.
Hem darısı basına canım tez zamanda

kızlar oğlanla eşim geldi görmesinler beni yine kaçtım baybay

Yeniler kızmasın ama ben öncelikle aylardır bizimle olan,bekleyen ve artık yorulmuş arkadaşlarımdan birini çekmek istiyorum öncelikle.Öyle olursa çok mutlu oalcağım!
:lepi:

Senin BHcgler kaç çıkmıştı?hangi günlerde yaptırmıştın?

Karasu'cum!Baş dönmen olur mıydu geçmiş aylarda?Hani böyle ani gelen...?
İnşallah hamişsindir;çok isterim!:)

Bence de canımmm eskilerden gelsin tabii onlar çok sabrettiler...
Beni sat 24ağustosdu canım ama ben ayın 18nde idrar testinde silik 2.çizgi görünce pazar pazar yani ayın 19.unda koşturduk hastaneye kan tahliline ve 98,2 çıktı.Ordaki laborantta çok yeni gibi yani kağıttaki aralıklarda 2haftalıktan 3.haftalığa geçiş değerlerine denk geliyordu.Yarın kadın doğuma gidin dedi.Salı günü gidebildim o zamanda 215,4 çıktı.Katlanmış vajinal ultrasonla baktı doktor rahim duvarı da kalınlaşmış.Değerlerine görede gebesin dedi.Bugünde keseyi gördüm çok şükür canım.Kan testi istemedi ama sanırım 2000lerde olması gerekiyor.

Hoşgeldin canım çook teşekkür ediyorum...Allah'ım pıt pıtlarımızı duymayı da nasip etsin inşallah...

Sen nasılsın bebiş nasılsositososito

Ay biz de iyiyiz işte teyzesi kızışım beni hiç üzmüyo sırnaşık şey sırnaşık şey

İnşallah biizm aya ekleriz seni;bomba gibi bir ekip olur :)))
Ya MERVEye de onu soracaktım.BHcglerini kaçıncı günler baktırdın kaç çıkmışlardı diye!?
Bilmem benim sanki ikiz oalcak....

Valla benim çok yakın bi arkadaşım geçen ay hamile kaldı 31. günde 1300 küsür çıkmıştı değeri tek onunki, ama illa da çift yumurta ikizi olması şart mı canım, tek yumurta ikizine de dönebilir sonradan dimi :lepi: yakışır smartıma :lepi:

kızlar oğlanla eşim geldi görmesinler beni yine kaçtım baybay

Karasu'cum!Baş dönmen olur mıydu geçmiş aylarda?Hani böyle ani gelen...?
İnşallah hamişsindir;çok isterim!:)

Valla hayatım baş dönmem hiç olmadı ama psikolojik mi bilmiyorum 2-3 gündür çok hafif mide bulantılarım oluyo, bi de acayip gazım var öyle böyle değil kasıklarımda baloncuklar patlıyo resmen aslına bakarsan hamilelik belirtisi sayılan biçok şeyi yaşıyorum ama yine de ümitlenmek istemiyorum çünkü bu belirtileri en yoğun yaşadığım ve çok ümitli olduğum aşılamada bile fos çıkmıştı bilmiyorumkismile bakalım hayırlısı boshayallersmile geç de olsa beliren 2. çizgi biraz olsun umut verdi gibi ama :CüvCüv:

Ayyyy ovulasyon testi doğruysa yarın adet olmam lazım ve bu sefer lekelenme namına hiçbişey yoooookkkkk delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Smaaaaaaarrrrttt benim listedeki tarihi 28 eylül yapar mısın hayatım, yani yarın yerimseniben
Yarın günü geçenlere çıkıyım da accuk heyecan olsun topikte yafuuuuuuuuuuu sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…