- 18 Eylül 2009
- 7.633
- 3
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldım ohhh mısler gıbı koktum wallabayanssulusmile
Merveeeeeeeeeee sen Samsunda hangi doktora gidiyosun hayatım?
ben geldım ohhh mısler gıbı koktum wallabayanssulusmile
Canım ben Samsun'da Anaklinik'e gidiyorum.Ordaki tüm doktorlar iyi bence.
Benim doktorum Ülkü Hanım.
Oooohhh sıhhatler olsun balım olumunekankayizsmile güle güle kirlen opuyorumnanaktan
Ohh sıhhatler olsun canım...
Güle güle kirlenaklinialirimsmile
merve kasık agrın varmı canım senın?
oo serom yarına geldın demek aksıyon olsun dıyemı yaptın yoksa gercekten yarınmı regl gunun?
Yok kız aksiyon da olacak tabi ama asıl günüm yarındı zaten yerimseniben ovulasyon testlerine göre 16. gün yumurtladım, yani 30. gün adet olmam lazım, yani yarııııııııııııııııınnnn :lepi:
merve kasık agrın varmı canım senın?
oo serom yarına geldın demek aksıyon olsun dıyemı yaptın yoksa gercekten yarınmı regl gunun?
Bugün biraz var canım arada bir oluyor yanii ama panıklememeye calısıyorum.
aksamları hep ayaklarım havada yatıyorum.sen de bol bol dinlen canım.rahim büyüdüğü için oluyormus o ağrılar biliyorsun..
Bugün biraz var canım arada bir oluyor yanii ama panıklememeye calısıyorum.
aksamları hep ayaklarım havada yatıyorum.sen de bol bol dinlen canım.rahim büyüdüğü için oluyormus o ağrılar biliyorsun..
ne kadarlık bebeklerinizzz????????
kucucuk daha 1 aylık:ecrin_bebek:
selam kızlarrr
ay bugün öldüm yorgunluktan.. akannehir dün taa çanakkaleye gittim domates tarlasına :)) domates topladım bissürü, közlemek için biber topladım.. ay sabahtır onlarla uğraşıyorum..20 kg domates rendeledim..20 kg biber közledim ayıkladım,biraz konserve biraz dondurucu yaptım...yemekti etrafı toplaydı demin popişcimin üstüne oturdum.. öldüm öldüm akannehir ama yarına da bi dünya domates var beni bekleyen , püffakannehir
bu arada ben çarşamba günü hastaneye yatıyorum, serklaj için .. doktorum yatış yapıcaksın dedi ama ne kadar olduğunu sölemedi..bana bağlıymış..nolur dua edin bize kızlar..çaktırmıyorum ama çok korkuyorumeyvahedigeldismile