klava: klava:bak geliyo yine oklava lmaz ğlan olcak o kadar işte bi dahakine kız yapp içimize doğdu oğlan olcak oka aaaaaaaaolumunekankayizsmile
banane bananeeeeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3 gel anlasalımvereliniortak ne cıkarsa bahtımıza dıyelım hayırlı saglıklı evlat olsunda ıster kızzz ıster erkek olsun ınsalahhh:ecrin_bebek:
Kızlar ben geldimmm nasılsınız bakalım?
kızlar benım accuk ısım var gelıcem yıne
hoş geldinn tatlımmmmmmmmŞeniz
herşey yolunda cicimm evet değeri yükselmiş bellenin ama evhamlanıyo kendi kendineealsanaalsanasmileHoşbuldum canım benim...
Herşey yolunda mı tüm anneler ve bebekler iyi?
Geçmişi fazla okuyamadım ama belle nin değeri gayet güzel yükselmiş maşallah kuzuma...
Ben de keseyi gördüm çook heyecanlandım ve de mutlu olfum Allah' ım kalp atışlarını duymayı da nasip eder inşallah...:Saruboceq:
kızlar bu ayın hamişleri belli oldumuuuuuuuuuuuuuuu
herşey yolunda cicimm evet değeri yükselmiş bellenin ama evhamlanıyo kendi kendineealsanaalsanasmile
ayy bende kesenin görünmesine çok mutlu oldum darısı kalp atışlarını duymaya cnm:Saruboceq:
Sağol canım benim mutluluğumu paylaştığın için...Amin canım ınsallah o günlerde gelsin...
herşey yolunda cicimm evet değeri yükselmiş bellenin ama evhamlanıyo kendi kendineealsanaalsanasmile
ayy bende kesenin görünmesine çok mutlu oldum darısı kalp atışlarını duymaya cnm:Saruboceq:
Sağol canım benim mutluluğumu paylaştığın için...Amin canım ınsallah o günlerde gelsin...
ne demek hayatımmmm hem iyi hem kötü günde hep yanındayızzzz allh kötü gün yaşatmasın tabii mutlulukların en güzeli bizlerin olsun inşallahhhhh:Saruboceq:
iyi hadii oğlan anasıııııı gitte gellllkaydirigubbakcemile3
selam kızlarrrr ben geldim....
nasılsınız bakalım görüşmeyeli...
Kızlar ben geldimmm nasılsınız bakalım?
hosgeldın fıstıgım gel hadı ya sen ne zaman doncen ben osledım senıŞeniz
evet canım yukslıyo ama bana hala düşük geliyor ya nedense persembe gunu 67.4 cıkmıstı 3 gün gectı aradan 182.25 cıktı normalmı sızce kızlar yukselmesı soyle bı ohh dıyemıyorum nedense hep tedırgınım degerlerı bılen varmı kızlar?