Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam kızlarrrr ben geldim....
nasılsınız bakalım görüşmeyeli...
hoşgeldinn cnmmmmmm nasılsın bakemmmm

kız bene bak bene kızdırma bak kaydirigubbakcemile cekmem heeeee senı gorursun huyuma suyuma gıt bak karısmam sonra:mymeka: kaydirigubbakcemile3

:1shok::1shok:ayy doğru deyonn gıııı tamam tamam kızın olcakkkvereliniortak
yeterkii çek beniiilülülülülülü:roflol::roflol::roflol:

ayy gecmıs olsun canımcımm dıkkat et kendıne sagol bıtanem:CüvCüv:

tesekkur ederım tatlım bende senın bebısıne cokk sevındım ne kadar ümitsizdin sennn hele ikizler burcu cocuk ıstememde ıstemem dıyıp durdun kaydirigubbakcemile3 evet sanırım ben gec yumurtlamısım cuma gunude 800 ıle 1000 arasında olursa o zaman rahatlıcam ınsallah doktor bu arada kesenı 10 gun sonra goruruz dedı karından ultrasonda

smart hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin allahım sağlıklı kucağına alamyı naip etsin cok sevindim canım senin adına...:lepi::lepi:.
:
hoşbuldummm iyiyim kuzummopuyorumnanaktan
hoşgeldin canım...İyiyiz çok şükür;seni sormalı sen nasılsın;tatil nasıl gidiyor?
Özledik seni...

hoşbuldum bebemmm...opuyorumnanaktan
iyi olmanıza cok sevindim..zemuszemus.bende iyiyim tatil iyi geciyo hastayım biraz elimde yaktım öyle iştee....boshayallersmile

Smartcım ben seni geçen sayfalarda tebrik etmiştim ama gözden kaçmış olabilirim o yüzden yinelemek istedim...

Müjdeni bizimle paylamışsın;ben de arkadaşlarım gibi aynı mutluluğu seninle paylaşıyorum;bence harika bir habeer bu.Ama sanırım senin aklın biraz karışık eşin uzakta olduğu için beklemiyordun ama işte bencesi böylesi yani sürpriz olanı çok daha güzel.Dilerim sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirirsin herşey yolunda gider canım...Allah'ım tamamıne erdirsin ve kucağına aldığın günü gör inşallah...

Çok üzüldüm tatlım geçmiş olsun...
Dikkat et kendine bol bol dinlen;vitaminini besinini ihmal etme...

:1shok::1shok:ayy doğru deyonn gıııı tamam tamam kızın olcakkkvereliniortak
yeterkii çek beniiilülülülülülü:roflol::roflol::roflol:

he söyleeeeeee yola gel temem anlastıkvereliniortak ve bakem peliğini ben çekmeye devam edeyım o zaman barıstık kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

ayyy smartımm sordum sordumm kımse bılmıyooomuss bulamamıstımm cok sagolasın tatlım

hosgeldın canımmm nasılsın?bayanssulusmile

İyiyim çok şükür tatlım...İşten çıktım doğru Samsun'a doktora...
Bebişimin kesesini gördüm çook mutlu bir şekilde evime döndüm...
Çok sağol canım Allah razı olsun darısı basına olsun ınsallah canım benim...

Geçmiş olsun şekerdcim!Nerdesin sen bu hafta?Ben bişey kaçırdım sanırım!Aile ziyareti... gibi!
Ya sorma;komik oldu benimki :) Hesaplayıcılara göre 26 MAyıs görünüyor benimdoum tarihi(o zamanları görürsek tabi) ama mutlaka bi beş on gün erken doğar diye düşünüyorum;e haliyle ikilzer olmaz yine AMA İKİZ olacaklar;içime öyle doğuyor :))
10 gün sonra göreceksin demek keseyi...Seninle benim regl günümüz aynıydı bu ay beklenilen benim de 20 Eylüldü gelmedi.Ben de çarşamba gideceğim ilk kez doktora!
hoşgeldin canım...İyiyiz çok şükür;seni sormalı sen nasılsın;tatil nasıl gidiyor?
Özledik seni...

Canım çok kez tebrik ettim seni ama hiç karşılaşamadık :)
Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin! :lepi: Herşeyin yolunda olmasına sevindim.

ben çıkıyorum kızlarrrr iyi akşamlarolumunekankayizsmileŞenizöptüm hepiniziii

Canım benım ya çok teşekkür ederim...Geldik aynı ayın hamişi olduk süper oldu iş!
Allah'ım hepimize o günleri görmeyi nasip etsin canım...
Sen de kendini çok yorma emi...

Canıımmmmm çok teşekkür ederim darısı başına inşallah!Halatı çokkkkk kalın tuttum kimleri peşine takacağımı sen bilirsin :)))
Demek kalpten kalbe yol varmış :) Ben de sana yazdım ama tebriğimi görmemiş olabilrisin tekrarlayayım... :) diye yazıp göndermiştim.Kaç gündür aklımdasın;bir denk gelemedik...
Sen süper şanslısın;üçüncü ayda çözdün olayı...Ohoooo bizim ayları bi saysak;şaka gibi :)))
Evet eşim gittiği iiçn fazla sevnemedim.Buruk oldu içim;hala da alışamadım ne yalan söyleyyeim.İnşallah en kısa zamanda toparlarım kendimi :gitme:

Nerelerdesin kızım sen yaaa!?Gözlerim aradı seni :))
Akşam topik elden gidiyordu has bekçi olmayınca

ahhh kuşm sorma memlketteyim haftya pazartesi dönücem fazla giremeyorum nete...boshayallersmile
haberini okuyunca hem cok şaşırdım hemde cok sevindim...opuyorumnanaktan
inş. dönünce yine topiğimizin bekcisiyim ben kimseleri kaptırmam..alsanaalsanasmile

Canım rica edrim;burda işim ne benim sizden başka ) İnşallah güzel oalcak herşey senin için...
Nasıl bakınca için rahatladı mı biraz;o tabloda yumurtlama gününe göre de hesaplıyor ya ben o yönden çok beğenmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…