selam kızlarrr
ay bugün öldüm yorgunluktan.. akannehir dün taa çanakkaleye gittim domates tarlasına :)) domates topladım bissürü, közlemek için biber topladım.. ay sabahtır onlarla uğraşıyorum..20 kg domates rendeledim..20 kg biber közledim ayıkladım,biraz konserve biraz dondurucu yaptım...yemekti etrafı toplaydı demin popişcimin üstüne oturdum.. öldüm öldüm akannehir ama yarına da bi dünya domates var beni bekleyen , püffakannehir
bu arada ben çarşamba günü hastaneye yatıyorum, serklaj için .. doktorum yatış yapıcaksın dedi ama ne kadar olduğunu sölemedi..bana bağlıymış..nolur dua edin bize kızlar..çaktırmıyorum ama çok korkuyorumeyvahedigeldismile
masallah masallah büyür sag salim inş....bende 12 haftalıgım bugun bebegimi gördüm nasıl tatlı nasıl kıpır kıpır oynuyo yakalayıp resmini zor cekti dr. işim var oynak olacak galiba :)))))
Serklaj ne yaaa, yatmak da nerden çıktııııııııııııı akannehir akannehir akannehir
canım bebeklerim erkenden gelmemesi için doktor rahim ağzına dikiş atıcak..yani kapatıcak rahim ağzımı.. narkozla olacak bir işlem.. bu operasyondan sonra kanamam ve kasılmalarım olacak..sancım olucak,acım olucak..müşahade altında tutucaklar işte.. ama korkuyorum beneyvahedigeldismile
teşekkür ederimm..biliyorum ki dualarınızla hep benim yanımda olucaksınız.opuyorumnanaktan
Bellee canım senın sat ın kaç;ben erken öğrendim biraz ya hesaplarım hep karıştı...
Şimdi seninki mi büyük benimki mi?:)
Bellee canım senın sat ın kaç;ben erken öğrendim biraz ya hesaplarım hep karıştı...
Şimdi seninki mi büyük benimki mi?:)
canım benım sat 23 agustos ama ya senın erken dollenme var yada benım gec dollenme degerlere bakılırsa senınkı buyuk canım sen keseyı gordun bana doktor bugun 10 gun sonea keseyı gorcez dedızemuszemus
Canım belle 5+1 yani gebelik haftasında senden önde, ama sanırım geç döllenme oldu onda o yüzden beta ilerlemesi senden daha geride yerimseniben beraber sayılırsınız aslında olumunekankayizsmile
Haklısın canım muhtemelen öyle oldu..
Benim SAT da 24ağustos halbuki 1gün var sadece arada bana.Ben zaten ovulasyonla takip etmiştim ya erken yumurtladım.19nda da değerim 98,2çıkmıştı.Benimki de çok yüksek sayılmaz ama ertesi gün 215,4 olmuştu asıl o zaman sevinebilmiştim.Çok şükür ki bugünde keseyi gördük demek ki 2000lere ulaşmış beta.Darısı basına canım.Progestanını da ihmal etme ben de içiyorum ondan.
he serom dedı ondan ıste bızım hıkayemızkaydirigubbakcemile5 kızlar tıcker ıstoym ben banada etsenıze ondan yaa
Haklısın canım muhtemelen öyle oldu..
Benim SAT da 24ağustos halbuki 1gün var sadece arada bana.Ben zaten ovulasyonla takip etmiştim ya erken yumurtladım.19nda da değerim 98,2çıkmıştı.Benimki de çok yüksek sayılmaz ama ertesi gün 215,4 olmuştu asıl o zaman sevinebilmiştim.Çok şükür ki bugünde keseyi gördük demek ki 2000lere ulaşmış beta.Darısı basına canım.Progestanını da ihmal etme ben de içiyorum ondan.
tatlım senın 24 agustos ama senın dongun 31 gundu sanırım benım 28 gunde bır dı bende bugun tedırgındım ama rahatlattınız benı burda sagolasınız kızlar benım cuma bırdaha bakılacak kollarım mosmor oldu yaa damarımı patlasmıs zaten :mymeka:
Hangi tickerlardan istiyon cicim, ben yapıyım hemen sana yerimseniben