Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayyy gecen hafta yaptıydık bızde bıber 20 kılo anneme 20 kılo ablama 10 kıloda bana ama kozlenınce cekırdegı cıkınca azcık kalıyo dımı bır cuval bıber cok oyalayıcı oluyor ama kısada cok ıyı gelıyor ınsana canımcokacimcoook
hastaneyemı yatıyon ALLAH kolaylık versın canım benım acılen sıfa dılıyorum senın ıcınopuyorumnanaktan

masallah masallah büyür sag salim inş....bende 12 haftalıgım bugun bebegimi gördüm nasıl tatlı nasıl kıpır kıpır oynuyo yakalayıp resmini zor cekti dr. işim var oynak olacak galiba :)))))

amın ınsallah canım senınkınede masallah kız sanırım bebısın:ecrin_bebek:

Serklaj ne yaaa, yatmak da nerden çıktııııııııııııı akannehir akannehir akannehir

canım bebeklerim erkenden gelmemesi için doktor rahim ağzına dikiş atıcak..yani kapatıcak rahim ağzımı.. narkozla olacak bir işlem.. bu operasyondan sonra kanamam ve kasılmalarım olacak..sancım olucak,acım olucak..müşahade altında tutucaklar işte.. ama korkuyorum beneyvahedigeldismile

Haaaaaaaaaa şu rahim ağzına dikiş atılacak erken doğum olmasın diye demiştin, o mu oluyo bu serklaj eyvahedigeldismile ah canım beniiiimm, aman dikkat et kendine, doktorunun sözünden çıkma emi olumunekankayizsmile inşallah çabucak olur geçer de tekrar dönersin aramıza en kısa zamanda :1hug:

Korkma bitanem korkma, dualarımız seninle olacak hiç üzülme sen :teselli:

ben biraz bişeyler atıştırayım, karnım çok acıktı..kocişim biraz geç gelicek bu akşambilmiyorumkismile

Topukluayakkabi, Allah yardımcın olsun canım. inşallah herşey çok güzel gider :) çabucak iyileşirsinguclubacismile

teşekkür ederimm..biliyorum ki dualarınızla hep benim yanımda olucaksınız.opuyorumnanaktan

Canım hiç korkma;metanetli ol çünkü sen tam 3 çocuk annesinin Allah'ın izniyle...
Herşey güzel olacak ve inşallah nasıl olup bittiğini bile anlamadan evine dönmüş olacaksın Allah'ım yardımcın olsun dualarımız seninle güzel anne...

Bellee canım senın sat ın kaç;ben erken öğrendim biraz ya hesaplarım hep karıştı...
Şimdi seninki mi büyük benimki mi?:)

Bellee canım senın sat ın kaç;ben erken öğrendim biraz ya hesaplarım hep karıştı...

canım benım sat 23 agustos ama ya senın erken dollenme var yada benım gec dollenme degerlere bakılırsa senınkı buyuk canım sen keseyı gordun bana doktor bugun 10 gun sonea keseyı gorcez dedızemuszemus

Canım belle 5+1 yani gebelik haftasında senden önde, ama sanırım geç döllenme oldu onda o yüzden beta ilerlemesi senden daha geride yerimseniben beraber sayılırsınız aslında olumunekankayizsmile

canım benım sat 23 agustos ama ya senın erken dollenme var yada benım gec dollenme degerlere bakılırsa senınkı buyuk canım sen keseyı gordun bana doktor bugun 10 gun sonea keseyı gorcez dedızemuszemus

Haklısın canım muhtemelen öyle oldu..
Benim SAT da 24ağustos halbuki 1gün var sadece arada bana.Ben zaten ovulasyonla takip etmiştim ya erken yumurtladım.19nda da değerim 98,2çıkmıştı.Benimki de çok yüksek sayılmaz ama ertesi gün 215,4 olmuştu asıl o zaman sevinebilmiştim.Çok şükür ki bugünde keseyi gördük demek ki 2000lere ulaşmış beta.Darısı basına canım.Progestanını da ihmal etme ben de içiyorum ondan.

he serom dedı ondan ıste bızım hıkayemızkaydirigubbakcemile5 kızlar tıcker ıstoym ben banada etsenıze ondan yaa

Canım belle 5+1 yani gebelik haftasında senden önde, ama sanırım geç döllenme oldu onda o yüzden beta ilerlemesi senden daha geride yerimseniben beraber sayılırsınız aslında olumunekankayizsmile

Evet canım sadece bir gün var aramızda ben erken yumurtladığım için bizimki ordan öne geçti..Ama inşallah hamileliğimiz boyunca aynı duyguları aynı anda paylaşıcaz...:1hug:

tatlım senın 24 agustos ama senın dongun 31 gundu sanırım benım 28 gunde bır dı bende bugun tedırgındım ama rahatlattınız benı burda sagolasınız kızlar benım cuma bırdaha bakılacak kollarım mosmor oldu yaa damarımı patlasmıs zaten :mymeka:

sen gecemı ıcıyon progestanı bana gece ıc dedı yatarken oyle ıcıcem onu folık asıtı ıctım

Evet canım doğru diyorsun döngülerimizde farklı...Ama bebişler neredeyse aynı...
Ayy onu hiç sorma vallahi beni kan tutuyor tansiyonum patadanak düşüveriyor;kociş elinde ayranla beklio;çok fena oluyorum düşünmesi bile fena:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…