Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
, hatunsultan, KotuKediSero+, pembedana, Sedef35, SeKeR_NaNe, su06, yelizcem ay_she
kızlarr sizde çokkkk öpüyorumm heeeŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

............

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

KotuKediSero........................30 EYLÜL
Seliz..........................................2 EKİM
mercan.a...................................8 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Emos3985.................................12EKİM
hatunsultan.............................16 EKİM
yaren0144...............................17 EKİM

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
su06 -SariLale-zonox--Yavyum

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl :hooray: :hooray: :hooray:--??

Destekçi Annelerimiz :nazar:
BenIpek
--sevtapduzyol

:emir_bebek:HOŞGELDİN BEBEK:emir_bebek:

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı):nazar:

tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

hoşgeldiniz ciciş anne ve tatlış kızları :))

Hoşbulduk teyzeleri Şeniz Şeniz

güzelmi fıstıgım yaaahihoyyythihoyyyt lıste kımsede yok heralde sordum sordum kımse bısey demedıbilmiyorumkismile gaz sorunun varmıs benımde cok vardı ve hala var kaydirigubbakcemile3 yıne bı halay cekıcez galıba burda 3 gun sonra :teytey:

Ay inşallah inşallah hihoyyyt :teytey: ay ama yok kaptırmicaktım kendimi :çok üzgünüm: hayırlısı olsun dicektim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Kepeleklerim biz geldiiiiiiiiiiiiiiiikkk :CüvCüv: :CüvCüv:

hoşgeldin tatlım :)

kızlarrrr ben geldimm fazla kalamıcam ama boshayallersmile
bellecimm değerin yükselmiş cnmmm ohh maşşallahahh bebişe sende kötü düşünüpte üzme kendini yok azmı yükseliyo felan diye doktor demiş işte erken gebelik normal diyee aaaaa:eek:klava:

hoşgeldin sended canımm :)

güzelmi fıstıgım yaaahihoyyythihoyyyt lıste kımsede yok heralde sordum sordum kımse bısey demedıbilmiyorumkismile gaz sorunun varmıs benımde cok vardı ve hala var kaydirigubbakcemile3 yıne bı halay cekıcez galıba burda 3 gun sonra :teytey:

canım inşallah sağlıkla kucaklarsın bebişini :)

kızlar hepinizi öpüyorum ütü az kaldı bitireyim duşa gircem yoruldumda d,nlenirim hem hoşçakalınnnnnn

güle güle aplacım kolay gelsin :)

, hatunsultan, KotuKediSero+, pembedana, Sedef35, SeKeR_NaNe, su06, yelizcem ay_she

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

nagiş bebişimmmmm hoş geldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızların da ıyıymış aman aman maşallahhhhhhhhhhhh gusel anneeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3

berencımmmmmmmmmm hoşçakal hayatımm dıkkat et kendıneeeee mucukssssss :emir_bebek:

Biz de seni şekerim Şeniz Şeniz Şeniz

nagiş bebişimmmmm hoş geldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızların da ıyıymış aman aman maşallahhhhhhhhhhhh gusel anneeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3

Heee çok iyiler maşallah sırnaşık şey sırnaşık şey ama annişkolarını biraz daha bekletecekler korkarım, hele bi gelsinler herbiyerlerini ısıracam onların :CüvCüv: :CüvCüv:

belle, kaçıncı haftandasın senin hesabına göre şekerim şimdi sen? 3. hafta mı? 4. hafta mı?

Biz de seni şekerim Şeniz Şeniz Şeniz

Heee çok iyiler maşallah sırnaşık şey sırnaşık şey ama annişkolarını biraz daha bekletecekler korkarım, hele bi gelsinler herbiyerlerini ısıracam onların :CüvCüv: :CüvCüv:

maşallah maşallahhh :nazar: :nazar: :nazar: olsunn anne değil mısın beklee sendee nolcekkkk hem az kaldıııı azzzzz hep< boyleee düşünnn bebişimmmmm Şeniz

maşallah maşallahhh :nazar: :nazar: :nazar: olsunn anne değil mısın beklee sendee nolcekkkk hem az kaldıııı azzzzz hep< boyleee düşünnn bebişimmmmm Şeniz

Sağol cicim olumunekankayizsmile Belki psikopatlaştım biraz ama bu halimle eskisinden çok daha iyiyim valla, şaka maka derken bu duygu iyi geldi bana Şeniz

ah bebegim yeni görüyorum daha bende bende öpcemmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

X