Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldiniz ciciş anne ve tatlış kızları :))
güzelmi fıstıgım yaaahihoyyythihoyyyt lıste kımsede yok heralde sordum sordum kımse bısey demedıbilmiyorumkismile gaz sorunun varmıs benımde cok vardı ve hala var kaydirigubbakcemile3 yıne bı halay cekıcez galıba burda 3 gun sonra :teytey:
kızlar hepinizi öpüyorum ütü az kaldı bitireyim duşa gircem yoruldumda d,nlenirim hem hoşçakalınnnnnn
kızlar hepinizi öpüyorum ütü az kaldı bitireyim duşa gircem yoruldumda d,nlenirim hem hoşçakalınnnnnn
temem temem kızma:tomato:
Kepeleklerim biz geldiiiiiiiiiiiiiiiikkk :CüvCüv: :CüvCüv:
kızlarrrr ben geldimm fazla kalamıcam ama boshayallersmile
bellecimm değerin yükselmiş cnmmm ohh maşşallahahh bebişe sende kötü düşünüpte üzme kendini yok azmı yükseliyo felan diye doktor demiş işte erken gebelik normal diyee aaaaaklava:
güzelmi fıstıgım yaaahihoyyythihoyyyt lıste kımsede yok heralde sordum sordum kımse bısey demedıbilmiyorumkismile gaz sorunun varmıs benımde cok vardı ve hala var kaydirigubbakcemile3 yıne bı halay cekıcez galıba burda 3 gun sonra :teytey:
, hatunsultan, KotuKediSero+, pembedana, Sedef35, SeKeR_NaNe, su06, yelizcem ay_she
kızlarr sizde çokkkk öpüyorumm heeeŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
hoşbuldum şekerimmopuyorumnanaktangüle güle canım kolay gelsin sana...görüşürz hoşçakal bitanemm opuyorumnanaktan
emoş hoşgeldin tatlım... a.s.
hoşbuldumm Şenizhoşgeldin sended canımm :)
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
, hatunsultan, KotuKediSero+, pembedana, Sedef35, SeKeR_NaNe, su06, yelizcem ay_she
nagiş bebişimmmmm hoş geldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızların da ıyıymış aman aman maşallahhhhhhhhhhhh gusel anneeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3
heh şöle hizaya geeellllkaydirigubbakcemile3gel şimdide bi kucaklaşıp öpüşelimmmŞenizolumunekankayizsmile
Biz de seni şekerim Şeniz Şeniz Şeniz
Heee çok iyiler maşallah sırnaşık şey sırnaşık şey ama annişkolarını biraz daha bekletecekler korkarım, hele bi gelsinler herbiyerlerini ısıracam onların :CüvCüv: :CüvCüv:
belle, kaçıncı haftandasın senin hesabına göre şekerim şimdi sen? 3. hafta mı? 4. hafta mı?
maşallah maşallahhh olsunn anne değil mısın beklee sendee nolcekkkk hem az kaldıııı azzzzz hep< boyleee düşünnn bebişimmmmm Şeniz
canım bılmıyorum kı son adetım 23 agustostu amabilmiyorumkismile
canım bılmıyorum kı son adetım 23 agustostu amabilmiyorumkismile
36. günün canım olumunekankayizsmile , yani bugün itibariyle 5 hafta 1 günlük bebişin