Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar ben geldım nasılsınız aslında cok oldu gelelı ama gecmıse daldım ama hepsını okumam cok zor bayagı ılerlemıssınız yanı ben bu sabah gıttım tekrar kan testı yaptırmaya degerım 182.25 cıktı degerım doktor cok erken bır gebelık dedı ama yukselme var normal gıdıyo dedı cuma yıne bskıcak 800 le 1000 olması lazım dedı cuma gunu folik asitle progestan verdı

saol canım burasıda çok sıcak yağmur sıcağı bunalttı benide bitsede duşa atsam kendimi

ikeayı hiç sevmiyorum ben çok kalabalık oluyo fatoş ya nefes alamıyom orda
intde vardır herhalde bi bakim en iyisi

yavrum normalde kaçta çıkıyosun ki 7de izin vermiyo :eek:lmaz:

poffffffffffff turkıye kaynıo bugun sanırım doğu bıle sıcakmışşş akannehir

bu arada ben de sevmıorum ıkeayı yaaaa bılmıorumm begenmedım bebek odalarını hçççkaydirigubbakcemile

normalde 21:30 gibi çıkıyorum buna haftasonlarıda dahil :eek:lmaz:

neeeeeeeee akannehir akannehir akannehir

iyi dayanıyosun yemin ederim ben 6 da çıkıyorum 6 ya kadar zor dayanıyordum hamileyken

ya bu ne ya resmen sömürüyo işçileri bu sizin patron yaa akannehir akannehir akannehir

alkisalkisalkis
kızlar ben geldım nasılsınız aslında cok oldu gelelı ama gecmıse daldım ama hepsını okumam cok zor bayagı ılerlemıssınız yanı ben bu sabah gıttım tekrar kan testı yaptırmaya degerım 182.25 cıktı degerım doktor cok erken bır gebelık dedı ama yukselme var normal gıdıyo dedı cuma yıne bskıcak 800 le 1000 olması lazım dedı cuma gunu folik asitle progestan verdı

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis ne gusel işte allhın ıznıyleee kucağına aldığın gunerı de goreeceksınn ne gusellll bak yukselmışşş daha da yukslecek annecığııı olumunekankayizsmile

alkisalkisalkis

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis ne gusel işte allhın ıznıyleee kucağına aldığın gunerı de goreeceksınn ne gusellll bak yukselmışşş daha da yukslecek annecığııı olumunekankayizsmile

evet canım yukslıyo ama bana hala düşük geliyor ya nedense persembe gunu 67.4 cıkmıstı 3 gün gectı aradan 182.25 cıktı normalmı sızce kızlar yukselmesı soyle bı ohh dıyemıyorum nedense hep tedırgınım degerlerı bılen varmı kızlar?

canım benımmmmmmm en guselını soyledınn her şeyın hayırlısı..ben ınanıorummm sen de en yakın zaman da diğer arklarım gıbı bebişinı göbüşünde hıssedeceksınnn :1hug: olacak olacakkkkk hattaaa kız olacakkk bak içime dandı alla alla hıç de oyle şeylerım olmaz amaaa şaşırdımmm CADIARZU sempatiksalakcinni

inşallah canım benim ya valla sizin şu desteginiz olmasa benim halim ne olurdu bilmem boshayallersmile
inşallah bitanem hissettiğin gibi çıkar hepsi valla dile benden ne dilersen:))

telefonda patronla çok fena kavga ettim:eek:klava:.bu akşam işim var 7 gibi çıkabilirmiyim dedim adam pisliğine bırakmadı beni.:eek:lmaz:aslında yerime de bakacak çok kişi var ama bu adam inanılmaz odun ya nefret ediyorum bende eşimle konuştum büyük ihtimalle çıkıcam olmuyo böyle ya .hiç anlayış yok bu insanlarda :1ninca:saatlerdir sinirden ağlıyorum mafoldumben.bu işe ihtiyacım var ama dayanamıyorum artık ya:sinifsinif:

ayyy böyle insanlara tahammül edemiyorummm...hiç empati erdemliği yok böyle yöneticilerde...birde patronum diye geçinir sorsan adam deil...gerizekalı sinirlendim şidmii...inşallah Rabbim onuda böyle zıvanadan çıkaracak birileriyle karşılaşır...

nanem inşallah nasib olsun sanada banada herkese de boshayallersmile

hersey hamıle kalmakla bıtmıyo kı biliyosun Rabbim sağlıkla hayırlısıyla versin

ben artık saldım kendimi çırpınıp debelenmeyle bişey olmuyo :1ninca:

inşallah bitanem dogru sölüyosun çırpındıkca bir adım önemi geçiyorsun yoo anca kendi yiyip bitiriyorsun...
Rabbim saglıklı sıhhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin bize :Saruboceq: :Saruboceq:

hoşgeldin bellecim...degerinin 2ye katlamış belki büyük bir yükeliş deil ama ilk önceki degerinin 2 katından da fazla...sen doktorun dediklerinden çıkma ilaçlarını kullan yeter tatlımm yerimseniben

karagül canım o saate kadar ne ısle mesgulsun egıtımcı yazıyor meslegın dersanede fılanmısın canım? cok ıhtıyacın yoksa bırak ısı ama senı baglayan onemlı sebeplerın varsa dayan bıraz daha canım bence cok zor ama:eek:lmaz:

inşallah canım benim ya valla sizin şu desteginiz olmasa benim halim ne olurdu bilmem boshayallersmile
inşallah bitanem hissettiğin gibi çıkar hepsi valla dile benden ne dilersen:))

ayyy böyle insanlara tahammül edemiyorummm...hiç empati erdemliği yok böyle yöneticilerde...birde patronum diye geçinir sorsan adam deil...gerizekalı sinirlendim şidmii...inşallah Rabbim onuda böyle zıvanadan çıkaracak birileriyle karşılaşır...

inşallah bitanem dogru sölüyosun çırpındıkca bir adım önemi geçiyorsun yoo anca kendi yiyip bitiriyorsun...
Rabbim saglıklı sıhhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin bize :Saruboceq: :Saruboceq:

hoşgeldin bellecim...degerinin 2ye katlamış belki büyük bir yükeliş deil ama ilk önceki degerinin 2 katından da fazla...sen doktorun dediklerinden çıkma ilaçlarını kullan yeter tatlımm yerimseniben

ŞenizŞenizŞeniz sağlıcakla da olsun da gersı boş hayatımmmm

hoşgeldin bellecim...degerinin 2ye katlamış belki büyük bir yükeliş deil ama ilk önceki degerinin 2 katından da fazla...sen doktorun dediklerinden çıkma ilaçlarını kullan yeter tatlımm yerimseniben[/QUOTE]

tamam bıtanem ıcmeye basladım bıle yerimsenibenhanı su degerlerın oldugu bır tablo vsrya o yokmu kımsede arkadaslar benım elımde kı kan testı sonuclarında farklı degerler var 2 sındede kafam karısıyorsempatiksalakcinni

Kepeleklerim biz geldiiiiiiiiiiiiiiiikkk :CüvCüv: :CüvCüv:

KotuKediSero........................30 EYLÜL ( bu ay çok umutluyum)
Gamzelikız.................................8EKİM ( Bu ay çok umutluyum )
pembedana..............................11EKİM ( yasagı bittiği ay gebe )

Ay evet ben de kendimden çok umutluyum sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

ya diceğim şeyi anladın dimi :roflol::roflol: ondan kalın deil yani :roflol::roflol:
ayyy ya hiçde sevmem böle muhabbetleri ama dayanamadım ya :roflol::roflol:

dimi ama :roflol: :roflol: :roflol:

hiçççç elbet zamanı gelecek bak karasu sen gamzelim favorimsiniz sölim :)
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

slm guselllerım nasılsınızzzzzzzzz kı uç gundur dıremıoorumm yenı haberlerrr var mı şekerlerrr

Var ben hamileyim sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey çok şaşırdın dimi :lepi:

kim dedi onu yaa :) :) :)

kadının biride hastanede 12 haftalık hamile iddia ettiği aynen şuydu

"gecen gün bir tekmeledi çantamı itti ay çok tekmeliyo valal hiç durmuyo"

kdın aynen bunu diyo ve daha 12 haftalk halbuki 20-25 haftalıkken bile

böyle tekmeleyemez :)

Herkesi kendi gibi cahil sanıyo herhalde safım :roflol: :roflol: :roflol:

telefonda patronla çok fena kavga ettim:eek:klava:.bu akşam işim var 7 gibi çıkabilirmiyim dedim adam pisliğine bırakmadı beni.:eek:lmaz:aslında yerime de bakacak çok kişi var ama bu adam inanılmaz odun ya nefret ediyorum bende eşimle konuştum büyük ihtimalle çıkıcam olmuyo böyle ya .hiç anlayış yok bu insanlarda :1ninca:saatlerdir sinirden ağlıyorum mafoldumben.bu işe ihtiyacım var ama dayanamıyorum artık ya:sinifsinif:

Ah canım beniiiiiiiiiiiiiiimmm :teselli: Allah ona bin beterini yaşatsın da görsün inşallah nasıl oluyomuş kötükedihüso

Çok güsel ilerlemiş değerin hayatım hihoyyyt , maşallah bebişe sıkı tutunuyo anneciğine :emir_bebek: :nazar:

kızlarrrr ben geldimm fazla kalamıcam ama boshayallersmile
bellecimm değerin yükselmiş cnmmm ohh maşşallahahh bebişe sende kötü düşünüpte üzme kendini yok azmı yükseliyo felan diye doktor demiş işte erken gebelik normal diyee aaaaa:eek:klava:

normalde 21:30 gibi çıkıyorum buna haftasonlarıda dahil :eek:lmaz:

offfffffffffffff allah kolaylıklar versin be canım çok zor işin..4

değerin bencede normal katlanmış canım dikkat et sen genede

poffffffffffff turkıye kaynıo bugun sanırım doğu bıle sıcakmışşş akannehir

bu arada ben de sevmıorum ıkeayı yaaaa bılmıorumm begenmedım bebek odalarını hçççkaydirigubbakcemile

ben bakmadım ikeaya gezmeye gitmiştim ölesine ayyyy boğuluyodum resmen kalabalık herşey içiçe ne nerde anlayamıyosun v.s.

Çok güsel ilerlemiş değerin hayatım hihoyyyt , maşallah bebişe sıkı tutunuyo anneciğine :emir_bebek: :nazar: [/QUOTE]

güzelmi fıstıgım yaaahihoyyythihoyyyt lıste kımsede yok heralde sordum sordum kımse bısey demedıbilmiyorumkismile gaz sorunun varmıs benımde cok vardı ve hala var kaydirigubbakcemile3 yıne bı halay cekıcez galıba burda 3 gun sonra :teytey:

kızlar hepinizi öpüyorum ütü az kaldı bitireyim duşa gircem yoruldumda d,nlenirim hem hoşçakalınnnnnn

karagülcüm cnmm çok haklısın o odun patronuna kızmaklaa:1hug:ne anlayışsız insanlarrr var yaaa inanmıyorummmmmm:mymeka:

kızlarrrr ben geldimm fazla kalamıcam ama boshayallersmile
bellecimm değerin yükselmiş cnmmm ohh maşşallahahh bebişe sende kötü düşünüpte üzme kendini yok azmı yükseliyo felan diye doktor demiş işte erken gebelik normal diyee aaaaa:eek:klava:

temem temem kızma:tomato:

X