Yok şekercim başlamadım.Eczacı salakı biraz.Bugün bakarım bir ara başka eczaneye ders arasında.folıc asit başlaman lazım dı başlamadınmı dahaaa
Ayyy aminnn inşallah! akannehir Bi de tek başımayım yani!Tek tesellim o olur.huni mi duymamıştım balk bunuşükür çok güzel zamandayız artık teknoloji olarak
ohoooo dur bakalım sen dua etki, sağlıklı geçsin hamileliğin en önemlisi bu:teytey:
Ya!Folik plus wwith calsium C dedim salak eczacıya bişey uzattı emin misiniz bu mu hamileler için mi dedim.evet dedi.Adamı gözğmde tutmamıştı oula da geç kalıyorduma ldım çıktım.Akşam evde başlayayım dedim;bi de baktım balık içeriğindeki şey.Benim bildiğim bakliyat içerikli olmalıydı CADIARZU Ben de kullanmadım.sedeeeeeeeeeeeffffffffffffffffff aplaaaaaaaaaaaaa hoşgeldiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn :)
Yani ne gerekıyosa o yapılıcak canım :)
değerin güzel ama ya dış gebelık mı değil mi ona bakılır...kanama var mı pıhtı var mı
kese yapısı nasıl bunlara bakar doktor....ayrıca bu gittiğinde kan verrisin eger doktorun 1 hafta sonra
gel derse sonucarla beraber gidersın doktora tahlıllerıne bakar genelde tahlıllere baktıktan sonra
ilaç yazıyolar ama belli olmaz şimdi folik asit bulantın varsa bulantı hapı birde idrar yollarında
iltihap varsa antibiyotik yazar o kadar....bu kadar erken antibiyotik yazarmı bilemıyoruma ama bilmiyorumkismile
Yok canım İStanbulda değilim ben... :)ay canım bende hamileyken diodum doguramam ben bunu hatta bebegim melek oldu kürtaj olamam ben kalsın içimde falan oldum.ama artık hiçç bişi eskisi gibi degil kolay uyuytuyolar seni hiçç bişi anlamıyosun valla.bu arada sen nerdesin ist damı.çünkü kadın dogum olarak en iyi hastane ve doktorlar cerrahpaşadaymış.bizim bebegimiz öldügünde eşim işi dolayısıyla noterde bebekle ilgili muhabbet ederken 45 yaşlarındaki bi hamile memur demişki oglum banada özelde baktılar öldü aldır dediler ama ben cerrahpaşaya gittim orda çok azda olsa kalp atışı bulmuşlar ve hemen bi ilaç ve igne yapmışlar kadına ve düzelmiş herşey o yüzden ben bidaha allahım verirde hamiş kalırsam eger cerrahpaşaya gidicem:CüvCüv::CüvCüv:
hayırlısı olsun yarencimm 17 ekim dicektin herhal :)
sedeeeeeeeeeeeffffffffffffffffff aplaaaaaaaaaaaaa hoşgeldiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn :)
smarttt şeyy kontesin bebeklerinden birini kaybettik haber verdim aslında size ama herhlde atlandı. ama hangisi olduğunu bilmiyoruum canım düzeltcenmi nasıl yapcan bilmiyorum kontes geldiğinde üzülmesin böyle görünce :çok üzgünüm:
Yaa!BiliyorumÇok üzüldüm ama hangisi olduğunu bilemediğim için daha nahoş bir duruma yol açmamak için değiştirmedim.Nasıl yappsak ki bilemedim
evet hemen düzeltip sedeff abla dioruzzzben yeniim ya bilmiom kimseii
Evet Sedef 35 ben de 30'um en yaşlı ikimiziz burda malesef sırnaşık şey Ama ben kendimi 17.5 hissediyorum :)))
Asla abla ya da başka bişey gibi değil :))
Ya!Folik plus wwith calsium C dedim salak eczacıya bişey uzattı emin misiniz bu mu hamileler için mi dedim.evet dedi.Adamı gözğmde tutmamıştı oula da geç kalıyorduma ldım çıktım.Akşam evde başlayayım dedim;bi de baktım balık içeriğindeki şey.Benim bildiğim bakliyat içerikli olmalıydı CADIARZU Ben de kullanmadım.
anamm minikim benim tırmızı tırmızı yazmışsın bide hoşbuldummmm kuzummmopuyorumnanaktan
Yok şekercim başlamadım.Eczacı salakı biraz.Bugün bakarım bir ara başka eczaneye ders arasında.
Ayyy aminnn inşallah! akannehir Bi de tek başımayım yani!Tek tesellim o olur.
Ya!Folik plus wwith calsium C dedim salak eczacıya bişey uzattı emin misiniz bu mu hamileler için mi dedim.evet dedi.Adamı gözğmde tutmamıştı oula da geç kalıyorduma ldım çıktım.Akşam evde başlayayım dedim;bi de baktım balık içeriğindeki şey.Benim bildiğim bakliyat içerikli olmalıydı CADIARZU Ben de kullanmadım.
Yok canım İStanbulda değilim ben... :)
hayırlısı olsun yarencimm 17 ekim dicektin herhal :)
Yaa!BiliyorumÇok üzüldüm ama hangisi olduğunu bilemediğim için daha nahoş bir duruma yol açmamak için değiştirmedim.Nasıl yappsak ki bilemedim
hımmmm kalsın böyle ozaman.. en doğrusu
Evet Sedef 35 ben de 30'um en yaşlı ikimiziz burda malesef sırnaşık şey Ama ben kendimi 17.5 hissediyorum :)))
17.5 hahahahah ufalda cebime gir :roflol: :roflol:
KotuKediSero........................30 EYLÜL ( bu ay çok umutluyum)
Gamzelikız.................................8EKİM ( Bu ay çok umutluyum )
pembedana..............................11EKİM ( yasagı bittiği ay gebe )
akannehir akannehir akannehir akannehiranne oluyosun anneeeeeeee
Evet maalesef kontes bebeklerinden birini kaybetti diğer kızı iyiyimiş hala küvezdeymıs ama
gününü doldurmasını beklıyrları sımdıye cıkmıstır sanırım
Solgarınkı canım bakliyat içerikli taviye ederim güzeldir o :)
opuyorumnanaktan
ne güsel valla bende 26 yaşındaımm ama kendimi daha minnacık çocuk gibim hissediom
kasımda şekerler geliorum .....bebeğimleeeee:teytey:
akannehir akannehir akannehir akannehir
Folik plus with calsıum C var ya o ithalmiş kilo da yapmıyormuş diye duymuştum onu arayacağım çıkışta.Bakalım.... :hulya:
Ben bi öğle yemeğine gidp geleyim kızlar;öptüm sizi :)
tabi tabi :roflol: :roflol:
bende bebekimde siz bilmiyonus :roflol:
ayy inşallah pembeecim inşallahhhhhkaydirigubbakcemile5
afiyet olsun canım:icecream:
ya biz haticeyle karşılaşmıyoz sanırım yada artık nadir mi giriyo
nasıl iyimi haberiniz varmı kızlar
hatice tatilde ne zaman gelcek bakalım :)
hımmmm kötü bişi olmasında gerisi mühim deil. demek tatilde bebekle dönecek nasipse :))
offf hava nasıl bunaltıcı yağmur sıcağı var ama yağmıyoda. ütü yapıyorum bi yandan
işe gitmedim bugün ayy dün bebek odası bakmaya gittik çok güzeller var süper hemde
çilek ve caplunbaa dışındaki diğer mağazalarda boya ve tiner kokusu çoktu içime sinmedi
ama çilek ve caplunbaa da modeller çok sade. bebek odası olduğı anlaşılsın istiyorum
varmı tavsiye edebileceğiniz yerler kızlarr:uhm:
yavrucum nerelerdeydin sen
iyisin dimi yok bi problem bayadır göremedim seni:1hug:
kalınmı :roflol::roflol::roflol:
şeyyy bişi dicem ama :roflol::roflol:
yok diyemicem acımıyo onu diyim sadece :roflol::roflol::roflol:
ayyyyy bu caploonba daki odalar çoook üzelmiş yaa bayıldımmmmm
bencede bebek odası oldugu belli lsun ayy ben bayıldım bunlara sitesine bakıyorumda
çilektekilerden guzel benceistanbulda maskoa acaip çeşit var ama şehir dışı şeysileri varmı bılmıyorummm bilmiyorumkismile
tatildeyim canım benimmm...yeni döndüm... olumunekankayizsmile
ayyy Allah iyiliğini versin emiiii okudugumdan beri gülüyorum ya :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
caplonbaa da bobo modeli var ayşe bide canu mu ne
bobo modeli erkek bebek için ama mavi olan yerleri açık pembe yapacaklar
ama mdf ve lake olduğundan azcık ondada koku vardı
canu olanda hiç koku yok panel mobilya olduğu için.. ağaç rengi ve beyaz karışım yapmışlar üzerine ayıcık stickerları yapıştıırmışlar çok severim mobilyada ağaç ceviz ama dedimya
azcık bebe odası olduğu belli olsun istiyim
senin sölediğin yer izmirde varmışmı bi baksana siteye