- 11 Temmuz 2009
- 5.225
- 2
hah dr.a gösterdiği yetmiyo bide sanamı poz verecek :roflol::roflol:
kalınmı :roflol::roflol::roflol:
şeyyy bişi dicem ama :roflol::roflol:
yok diyemicem acımıyo onu diyim sadece :roflol::roflol::roflol:
SMARTTTTTTT :)
müşteri geldi de yazamadım
yavrucum ilk gittigimde bi alet var kondomu takılıo jeli sıkıo sokuo :))) ama senin üzerin örtülü kimsecikler görmüyo benim dr sokmak için bile bakmıyo o kadar alışmışki:)
bak alttan baktırmanın faydasını sölim benim kanamam vardı içeriden vaginal bakınca göründü karından bakınca görünmedi
vaginal gördügü için hemen ilaç tedavisine başladım ve 1 haftada geçti ama sadece karından baksaydı allah korusun bebeğimi kaybedebilirdim.
korkma yani yavrucum zaten oda karanlık oluyo ki zaten normal dogum yaparsan herjkes görecek heheheheh :)))
kesin cnm kesinya vallahi ben hiç yaşamadım ama yaşayanlar var özellikle araştırma hastanelerinde son aylarda sezeryanda olsa alttan elini sokup bakıomuş doktor bide yanında 5-6 tane stajer ler ki eskiden annemler falan anlatıyo o stajerler bile sokuyomuş elini ögrenmek için dua edelimki şimdi taknoloji çoookk ilerde zemuszemuszemuszemuszemuszemus
Hmmmm!Oda karanlık mııı?Öyle ışık dolu değil yaaani:) bak bunu bilmiyordum :) Normal ultrasondaki gibi bir yer mi hayal etmeliyim kafamda!alkisalkisalkis SÜper bunu sevdim hihoyyyt
cnm hiçç korkma ya o alet okadar kalın diilki hiçö acımıyo yani hem bence gerek kalmıcak benim doktorum son gördügüm adet tarihimi sordu sonra gel bakalım dedi keseyi gördü bebegide tabi 6 haftalıktı kalp atışı yoktu 1 hafta sonra gel dedi yine karnımdan baktı kalp atışı vardı.ööle yani ama allah korusun eger haftası geçmesine ragmen kalp atışı yoksa altan bakarlar.cnm sen nasıl dogurcan bebişini yaw
Ayy doğurabilir miyim onu da bilmiyorum! eyvahedigeldismile
Özel bir hastaeden randevu aldım.orda devam etmeyi de düşünüyordum ama Yeni Doğan Üniteliri yok yazıyor internette.O yüzden ikinci bir opsiyonum var kafamda.Ona yöneleceğim.Bu kez dışarda özeline gidip devlette çalışan biri.Bakalım hele şu ilk muayeneye gideyim de.Ne oalcaksa artık!
E,kanda falan bakıp bana takviye bişeyler vermeyecek mi bu doktor???
karanlık benim hep öle oldu zifir zindan degil ama loş oluyo
ayyy hakketten
12 yaşında oğlum var benim doğumda stajyer elini çenesine koymuş bizi izledi resmen
dr.um bayandı ama ne kıymeti var karşımda genç gençstajyerler
ve 1kez alttan muayene etmişti son ayda
aman aman nasıl olmuştum ya ki bayan he. her türlü sıkıntılı be şu kadınların çektikleri :))))))
Özel bir hastaeden randevu aldım.orda devam etmeyi de düşünüyordum ama Yeni Doğan Üniteliri yok yazıyor internette.O yüzden ikinci bir opsiyonum var kafamda.Ona yöneleceğim.Bu kez dışarda özeline gidip devlette çalışan biri.Bakalım hele şu ilk muayeneye gideyim de.Ne oalcaksa artık!
ayyy hakketten
12 yaşında oğlum var benim doğumda stajyer elini çenesine koymuş bizi izledi resmen
dr.um bayandı ama ne kıymeti var karşımda genç gençstajyerler
ve 1kez alttan muayene etmişti son ayda
aman aman nasıl olmuştum ya ki bayan he. her türlü sıkıntılı be şu kadınların çektikleri :))))))
evet canım ya annemler falan anlatıyo da onların zamanında nerde bööle ultrason falan annem dioki kalp atışı için baya büyüdükten sonra gidiolarmış huni gibi bişiyi koyuyomuş doktor karınlarına kulagını dayayıp ööle dinliomuş
Evet yaaa..İğrençççç!
Bakalım benim başıma neler gelecek
Hmmmm!Diyorsun ki doktorla pazarlık etmeye gerek yok ;PEKİ :))) Anladım canımcım sağol.Zaten şimid görünmez herhalde;desene haftaya yine gitmem gerekecek! kafamçokkarıştı
huni mi duymamıştım balk bunuşükür çok güzel zamandayız artık teknoloji olarak
ohoooo dur bakalım sen dua etki, sağlıklı geçsin hamileliğin en önemlisi bu:teytey:
genelde ışıklar sönük oluyo ekranda net gözüksün diye:icecream:
naber kısss ne selam vermiyoonnn:mymeka::mymeka:
slm herkese.bende artık listeye adımı yazdırabilirm.17 eylül tarihim...sonraki ayda ilaçlara başlıcağım Allahın izniyle
sedeeeeeeeeeeeffffffffffffffffff aplaaaaaaaaaaaaa hoşgeldiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn :)
anamm minikim benim tırmızı tırmızı yazmışsın bide hoşbuldummmm kuzummmopuyorumnanaktan
evet hemen düzeltip sedeff abla dioruzzzben yeniim ya bilmiom kimseii
olsun olsun farketmez benim için en yaşlı ben olduğum için saolsunlar abla diyolar bene :)))
Aleyküm selammm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:
.................................
:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:
KotuKediSero........................30 EYLÜL
Seliz.........................................2 EKİM
mercan.a...................................8 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Emos3985.................................12EKİM
hatunsultan...............................16 EKİM
yaren0114................17 EKİM
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss
OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor
ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya
MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra
NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016
MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce
HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine
TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi
AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 -SariLale-zonox--Yavyum
EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl :hooray: :hooray: :hooray:--??
Destekçi Annelerimiz
BenIpek--sevtapduzyol
HOŞGELDİN BEBEK
kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
smarttt şeyy kontesin bebeklerinden birini kaybettik haber verdim aslında size ama herhlde atlandı. ama hangisi olduğunu bilmiyoruum canım düzeltcenmi nasıl yapcan bilmiyorum kontes geldiğinde üzülmesin böyle görünce :çok üzgünüm: