Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hah dr.a gösterdiği yetmiyo bide sanamı poz verecek :roflol::roflol:

kalınmı :roflol::roflol::roflol:
şeyyy bişi dicem ama :roflol::roflol:
yok diyemicem acımıyo onu diyim sadece :roflol::roflol::roflol:

[/COLOR][/B]
Hehe :) ya sorma!Birken iki oldular.Bir yanımda doktor bir yanımda Pembe :)) Allah bilir bir de hemşire Ooohhhh :)

Hmmmm!Oda karanlık mııı?Öyle ışık dolu değil yaaani:) bak bunu bilmiyordum :) Normal ultrasondaki gibi bir yer mi hayal etmeliyim kafamda!alkisalkisalkis SÜper bunu sevdim hihoyyyt

ayyy hakketten
12 yaşında oğlum var benim doğumda stajyer elini çenesine koymuş bizi izledi resmen
dr.um bayandı ama ne kıymeti var karşımda genç gençstajyerler
ve 1kez alttan muayene etmişti son ayda
aman aman nasıl olmuştum ya ki bayan he. her türlü sıkıntılı be şu kadınların çektikleri :))))))

Hmmmm!Oda karanlık mııı?Öyle ışık dolu değil yaaani:) bak bunu bilmiyordum :) Normal ultrasondaki gibi bir yer mi hayal etmeliyim kafamda!alkisalkisalkis SÜper bunu sevdim hihoyyyt

karanlık benim hep öle oldu zifir zindan degil ama loş oluyo

yelizcimm valla bişi diyemicemki hiç anlamam,
hayra yor öyle olsun en iyisi ..

Ayy doğurabilir miyim onu da bilmiyorum! eyvahedigeldismile
Özel bir hastaeden randevu aldım.orda devam etmeyi de düşünüyordum ama Yeni Doğan Üniteliri yok yazıyor internette.O yüzden ikinci bir opsiyonum var kafamda.Ona yöneleceğim.Bu kez dışarda özeline gidip devlette çalışan biri.Bakalım hele şu ilk muayeneye gideyim de.Ne oalcaksa artık!
E,kanda falan bakıp bana takviye bişeyler vermeyecek mi bu doktor???

folıc asit başlaman lazım dı başlamadınmı dahaaa

evet canım ya annemler falan anlatıyo da onların zamanında nerde bööle ultrason falan annem dioki kalp atışı için baya büyüdükten sonra gidiolarmış huni gibi bişiyi koyuyomuş doktor karınlarına kulagını dayayıp ööle dinliomuş

canım zaten sana gereklı olan vıtamınlerı verecektır doktorun merak etme sen

Evet yaaa..İğrençççç!
Bakalım benim başıma neler gelecek

huni mi duymamıştım balk bunu şükür çok güzel zamandayız artık teknoloji olarak

Evet yaaa..İğrençççç!
Bakalım benim başıma neler gelecek

ohoooo dur bakalım sen dua etki, sağlıklı geçsin hamileliğin en önemlisi bu:teytey:

slm herkese.bende artık listeye adımı yazdırabilirm.17 eylül tarihim...sonraki ayda ilaçlara başlıcağım Allahın izniyle

sedeeeeeeeeeeeffffffffffffffffff aplaaaaaaaaaaaaa hoşgeldiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn :)

Hmmmm!Diyorsun ki doktorla pazarlık etmeye gerek yok ;PEKİ :))) Anladım canımcım sağol.Zaten şimid görünmez herhalde;desene haftaya yine gitmem gerekecek! kafamçokkarıştı

Yani ne gerekıyosa o yapılıcak canım :)

değerin güzel ama ya dış gebelık mı değil mi ona bakılır...kanama var mı pıhtı var mı
kese yapısı nasıl bunlara bakar doktor....ayrıca bu gittiğinde kan verrisin eger doktorun 1 hafta sonra
gel derse sonucarla beraber gidersın doktora tahlıllerıne bakar genelde tahlıllere baktıktan sonra
ilaç yazıyolar ama belli olmaz şimdi folik asit bulantın varsa bulantı hapı birde idrar yollarında
iltihap varsa antibiyotik yazar o kadar....bu kadar erken antibiyotik yazarmı bilemıyoruma ama bilmiyorumkismile

ay canım bende hamileyken diodum doguramam ben bunu hatta bebegim melek oldu kürtaj olamam ben kalsın içimde falan oldum. ama artık hiçç bişi eskisi gibi degil kolay uyuytuyolar seni hiçç bişi anlamıyosun valla.bu arada sen nerdesin ist damı.çünkü kadın dogum olarak en iyi hastane ve doktorlar cerrahpaşadaymış.bizim bebegimiz öldügünde eşim işi dolayısıyla noterde bebekle ilgili muhabbet ederken 45 yaşlarındaki bi hamile memur demişki oglum banada özelde baktılar öldü aldır dediler ama ben cerrahpaşaya gittim orda çok azda olsa kalp atışı bulmuşlar ve hemen bi ilaç ve igne yapmışlar kadına ve düzelmiş herşey o yüzden ben bidaha allahım verirde hamiş kalırsam eger cerrahpaşaya gidicem:CüvCüv::CüvCüv:

huni mi duymamıştım balk bunu şükür çok güzel zamandayız artık teknoloji olarak

ohoooo dur bakalım sen dua etki, sağlıklı geçsin hamileliğin en önemlisi bu:teytey:

evet hemen düzeltip sedeff abla dioruzzz ben yeniim ya bilmiom kimseii

genelde ışıklar sönük oluyo ekranda net gözüksün diye:icecream:

naber kısss ne selam vermiyoonnn:mymeka::mymeka:

Aleyküm selammm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

.................................

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

KotuKediSero........................30 EYLÜL
Seliz.........................................2 EKİM
mercan.a...................................8 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Emos3985.................................12EKİM
hatunsultan...............................16 EKİM
yaren0114................17 EKİM

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 -SariLale-zonox--Yavyum

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl :hooray: :hooray: :hooray:--??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)

tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)

slm herkese.bende artık listeye adımı yazdırabilirm.17 eylül tarihim...sonraki ayda ilaçlara başlıcağım Allahın izniyle

hayırlısı olsun yarencimm 17 ekim dicektin herhal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…