Ohhhh!hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallahh...
ve önlem alınır bunun için...doktorlar alışık zaten canım yaa kaydirigubbakcemile5
Hmmm!karar verin çatala çıkılıyo muuu çıkılmıyor muuuuu :) akannehir Öleceğim yaaaa;hadi biri açıklasın şunu adam gibi.
178 boyum var 53-54 kiloyum.Zayıfsın diyorlar ama bilmem.Adam neye göre karar verecek buna!Ben desem ki üstten bak;sıkıntı varsa alttan bakarsın falan...
fatooşşşşş SEN GİTTİNDE SANA NASIL BAKTILARRR NE DEDİLERRR?
Kalın mı o alet!Adama GIk ettirtir mi girerken :S bana da bak;inatla hiç doktora gitmeden hamiş kalırsan böylle salak olursun işte :)))bide aletin ucuna kondom takıolar ya... ben markasına falan bakıodum ilk gittiğimde yakalandım dr.a ... elimde kondomlar... en iyi marka dedi adam sonra bana lülülülülülü:roflol::roflol::roflol: yerin dibine girmiştim hiç unutmam
canım benım bulantılar gerçekten berbat ınsallah sen yasamazsın çünkü gözünü bıle açamıyosun kılo verıyosun çok halsız oluyosun gözün hiçbırseyı görmüyor canım benım yasadım 5 ay çok ıyı bılıyorum hem bız ılgılenırız senınle az sabırlı ol su düzelecek elbet o zaman gelır buraya canım benım biz necıyız burada heeeee:çok üzgünüm:
oFFF fobim var sanırım benim doktorlara karşı...akrnımı bile açmayı sevmem! kafamçokkarıştı Okuyanda kara çarşaflı zannedecek;alakam da yok halbuki. :S
naSIL BAKTIRDIN ONU ANLTA İŞTE.... şakkıdı
geliiim bende götüreyim seni doktora... bende girerim içeri ama :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
kısssss doktor sen ne yapacak delırtme benı bakıcak işte üstten görünürse zaten alttan bakmıyor hiç merak etme sen
geliiim bende götüreyim seni doktora... bende girerim içeri ama :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
hah dr.a gösterdiği yetmiyo bide sanamı poz verecek :roflol::roflol:
Kalın mı o alet!Adama GIk ettirtir mi girerken :S bana da bak;inatla hiç doktora gitmeden hamiş kalırsan böylle salak olursun işte :)))
:gitme: :gitme:Ama o da gelsssiiinnnn!Onun doktoru nasıl bakmış acaba! Offff:kedi: Bi de ben şimdi niye gçdiyorum doktora hiç anlamış değilim :)))
selammm zemuszemus
Kalın mı o alet!Adama GIk ettirtir mi girerken :S bana da bak;inatla hiç doktora gitmeden hamiş kalırsan böylle salak olursun işte :)))
:gitme: :gitme:Ama o da gelsssiiinnnn!Onun doktoru nasıl bakmış acaba! Offff:kedi: Bi de ben şimdi niye gçdiyorum doktora hiç anlamış değilim :)))
Ben de öyle istiyorum;geride,arkada kimse kalmasın..... :)Hepbirlikteydik yine hepbirlikte devame delim yılumuza :)inşallah öledir canım zamanı vardır benim korkum ya hiç olmazsa...emin olsam, bilsemki zamanı var beklemek bu kadar zor gelmez bana...ama öle korkular varki içimde hiçbir zaman olmaycakmış gibi...böyle düşüncelere kapılınca kendimi sendeliyorum ama birini hamile göreyim yada çocugu olan arkadasımı göreyim hemen aynı düşünceler sarıyor beynimi..elimde deil...önceden bu kadar takmazdım kafama bu aralar nedense daha bir yogun duygularım...
inşallah eşim tez zamanda tedavi olur ve hiçbir sorunu kalmazda bende kolayca hamiş kalabilirim... :Saruboceq: :Saruboceq:
inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
o kadar çok istiyorumki topiğimizde biri bile kalmasın hamile olmayan ve beraber gün sayalım bebiklerimizin resimlerini gösterelim birbirimze sonra onları beşik kertmesi yapalım:))))
bende bende bendeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sus kızzz oklavyla geliyom şimdi heeklava: klava:
ınsallah canım benım amın
ya canım benım ben hiç çatala çıkıp muayne olmadım bebegı görmek için hep üstten baktı ve hep gördü hiç gerek görmedı çatala çıkarıp alttan bakmaya o yuzden rahat ol sen ben ılk gıttımde 5+1 ıdım karından kesem göründü daha sonrada 7. haftadan sonra gıtmıstım kalp atıslarınıda duydum hemde üstten bakıldı yıne her gebelıge göre degışır bence ama sen zaten 5+4 sün suanda gıtsen sadece kese görünür hem bebek hem kese görünsün kalp atıslarınıda duyayım dersen 7. haftayı geçmesı gerek anladın mı canım
o alet ince bir alet yani hiçç acı hissetmiyorsunnn
Seninkini nasıl baktı doktor?Çatala çıkmadan vajinal ultrason nasıl oluyoo?Bilmem ben öyle oluyor diye düşündüm!:kedi:
ooo ben onada çok yattım bide doktoru göremiyosun ya orda, adam aşağıda çalışıyo:roflol::roflol::roflol: ben kalkıp kalkıp bakıodum napıyo bu orda, sohbet muhabbet...benim iyi geçiyor vallahi çatalda muayeneler...hihoyyythihoyyythihoyyyt:roflol::roflol::roflol:
hayırlı olsun canımcım :))) Allah son ayları da görmeyei nasip etsin :)
ben onu hiç bitirebilirmiyimmmopuyorumnanaktan
Benimki de aynen öyleydi.Hala da var.
cnm hiçç korkma ya o alet okadar kalın diilki hiçö acımıyo yani hem bence gerek kalmıcak benim doktorum son gördügüm adet tarihimi sordu sonra gel bakalım dedi keseyi gördü bebegide tabi 6 haftalıktı kalp atışı yoktu 1 hafta sonra gel dedi yine karnımdan baktı kalp atışı vardı.ööle yani ama allah korusun eger haftası geçmesine ragmen kalp atışı yoksa altan bakarlar.cnm sen nasıl dogurcan bebişini yaw
Hmmm!Ben yani şimid kese görmeye gitmiş oalcağım doktora;hımmmm!E,neden gidiyorum ki o zaman!bilmiyorumkismile doktora gittim gün 5+6 olacağım.Direk diyyeim üstten bakın diye.Peki kan tahlili o bu... İsteyecek mi yeniden?herhalde BHcg ister değil mi?
A,bi de içimden bir ses ikiz kız diyor ya;ne dersin Zehsel?Olur mu ki?sempatiksalakcinni
Ya ben duygulaımı ifade edebilen,arkadaşlarımla sıkıntılaırımı konuşabilen birideğilimdir.Genel de hep dinleyiciyimdir.O yüzden bu kadar net konuşamam birine söylemiş de olsam. akannehir Doktora gittiktn sonra herşey normalse söylerim ablama ve kardeşime.Onalrı da gereksiz heyecanlandırmayayım şimdi.bi yanının böyle düşündüğünden çok emindim zaten. çünkü sen artık bir anne adayısın
inşallah sağlıklı ve hayırlı evlat olur hamileliğinde güzel geçer sorunsuz geçer.. inançlı bir insansın sen olmasan zaten bebeği aldırmaya kadar giderdin bence..
aslında yüzyüze görüştüğün arkdşlarınla paylaşsan bence bu kadar dolmıcaksın ve bu kadarda
vah vah halime demiceksin çünkü çok sevdiğin bir arkdşına yüzyüze içini dökmek kadar rahatlatıcı bi an yoktur canım.. allah isteyen herkese nasip etsin canım
Tamam yaa,kızmayıon;ilk kez gdeceğim heyecan yaptım!:kedi:kısssss doktor sen ne yapacak delırtme benı bakıcak işte üstten görünürse zaten alttan bakmıyor hiç merak etme sen
smartcım farklı farklı doktorara gittim ama çatala çıakrtıyorlar alttan bakcakları zaman
9. haftaadn sonra hep karından bakarlar
şimdi sen doktora gidiceksın diceksınkı 5+6 hamıleyım doktor hımm bakalım kalp atısı gozukuomu die bakcak göbekten
kalp atısı yok belki üstten gozukmuodur dicek alttan bakıcak gene yoksa 1 hafta sonra gel dicek
duruma göre yanii
bundan kaçısın yok ha şimdi ha 9 ay sonra o çatalaa çıkıcaksın anaaamm alıcam elime oklavayı
ama hatun hamile kardeşim bişi olur falan cıks cıks cıks :lepi:
evet valla öyle e görces 8ay sonra :))))) hoş sezeryan olur kesin :)))))
Ya ben duygulaımı ifade edebilen,arkadaşlarımla sıkıntılaırımı konuşabilen birideğilimdir.Genel de hep dinleyiciyimdir.O yüzden bu kadar net konuşamam birine söylemiş de olsam. akannehir Doktora gittiktn sonra herşey normalse söylerim ablama ve kardeşime.Onalrı da gereksiz heyecanlandırmayayım şimdi.
Tamam yaa,kızmayıon;ilk kez gdeceğim heyecan yaptım!:kedi:
Hmmmm!Diyorsun ki doktorla pazarlık etmeye gerek yok ;PEKİ :))) Anladım canımcım sağol.Zaten şimid görünmez herhalde;desene haftaya yine gitmem gerekecek! kafamçokkarıştı
canım benim dr ööle 15. gün gel falan gibi bişi demedi ama bi hafta sona gel dedi gittim tertemiz hiç bi sorun yok dedi.ayyy işallah kalmışımdır yaaaa ne büyük mucize olur valla.canlarım bide bişi sorucam dün akşam yattım yatagıma eskileri düşünüodumda ben bebegimin öldügü gün rüyamda doktora gidiodum ultrasonla bakıo karnımdan bende görüom ama bi tane erkek bebek koşturuyoo sürekli sonra bi delik var (karnımın içindeymiş :) )orda bi tane ufacık ayak var vücudu düşüyomuş artık koşturan bebek o ayagı tutup çekmeye çalışıo ama çekemio doktorda dioki ikiz olcakmış ama kardeşi istememiş itmiş onu dio.bu aklıma gelince eşimede dedim ben heralde bi daha hamile kalıcam hemen çünkü iki bebek vardıişallah ööledirrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: