valla ben bile heyecan yaptım seni düşüğnemıyorum kolaycacık doğurusun inşallah canımm
canım karnından bakıyolar ilk görünürseki zayıfsan gözükür altatan bakmıyo kimi doktorlar
ama alttan bakılırsa bi sorun varsa kese ile alakalı o gözükür
ve önlem alınır bunun için...doktorlar alışık zaten canım yaa kaydirigubbakcemile5
doktorlar için sorun yokta smart için sorun :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: doğumu nasıl yapıceksin göstermeden :roflol::roflol::lepi:
cnm ben kürtaj oldum agrım çok az oldu işte.sadece ilk gün kanamam oldu sonrada akıntım koyu renkli geldi kanla karışık.rahim yapışıklıgını falan yoktur işallah ya off çok korkuyorum işallah hamileyimdir tekrarda bu sıkıntıları yaşamam:Saruboceq::Saruboceq:
İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kaydirigubbakcemile5 2 ay sonra action dolu bir aydan sonra kavuşıursun bebişine :)günaydın canımm :) 30 gun kalmış anaamm delikafadulden
ayy inşallah 2 ayım kaldı yaa :lepi: kociş beni 2 ay daha bekletıcekmış öelio ama
bakalım bakalım :)
kaydirigubbakcemile3
İnşallah canım;benmm bile olduysa olmayacak olan yoktur herhalde!:kedi:çok teşekkür ederim inşallah kızıma bir kardeş gelir yıllardır çalışıyorm diye istememiştik ama artıkın evdeyim doya doya bakarım yavrumaa olursa rabbim verirse
Ya muhtemelen gitmeyecektim o zaman geldiğin de.Şimdi de kafam akrştı.Ablama çaktırmadan sordum ne zaman gitmiştin doktora diye.Regli geçince 1 gün sonra kan verip öğrenmiş ondan sonra 3 hafta bekleyip öyle gitmiş ancak netleşir diye.Böylece alttan muayenede olmamış haliyle. guclubacismile AKILLICAama gidecektim hatırlarsan şekerim zemuszemus bak işteee, mecbursun artık gitmeye... tatlım üstten görünmemesinin sonuçları kötü olabilir. keseyi görmek faydalı, etrafındaırmadan so kanama falan var mı? bakmak lazım. Allah korusun kan değeri yüksek çıkıpta dış gebelik kimyasal gebelik yaşayanlar var. bir hafta bir haftadır bu durumlarda... çok tehlikeli. şaka bi yana git baktır keseni gör, fotonu al rahat etsin için. çok ciddiyim...
Olacak olacak.... Kalbini gönlünü ferah tut.Dedim ya benim bile olabiliyorsa;herkesin olur . :)Ay ne güsel oluuuuuuuuuuuuuurrrr :CüvCüv: :CüvCüv:
Hoşgeldin canımcım :)ohh ohhh herkes burdaymışşş bende geldim bi su eksik
hosbulduk canım nasılsın bakalım taze annecık alısmaya baslamıssın tatlım bu duruma hersey güzel olacak canım benım canım son adet tarıhın neydı senın bebegın kalp atısları 6. haftadan sonra ekranda görünüyo ama duyulmuyo canım 7. haftadan sonra duyuluyo anca tatlım
3. aya geçmişizzz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
iyi canım kullansın en son bir ay geçmişti gittik test yapmadı doktor 3 ay geçsin dedi benim doktorda baktı değerine hız çok önemli dedi son yapılacak tahlili getiriseniz ona göre düzelme mi var aşılamamı söyleriz dedi. bence seninkide vakit kaybetmesin ameliyatla bile %50 imiş
benimde başım dönüyordu hafif hafif sersermleştiriyordu aklinialirimsmile
evet canım karından görünmeyınce çatala alıp altttan bakıyolar ama senın artık öle bi durumun
yok 9. haftadan sonra alttan bakılmaz ancak ve ancak sağlıklı giden bi gebelikde
üstten bakınca kalp atısı gözükmezse alttan bakıyolar.kalp atıomu durmusumu ...gerek kalmaz inşaallah :)
ne çatalı yahuuuu hamileyken çatalamı çıkılıyorrr eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
günaydın kızlaaaar opuyorumnanaktan offf sabah sabah yine dört tüp kan verip geldim :sinifsinif:
ben alttan baktırdım zaten onda sorun yokki ilk kalini onla gördüm ben çatal deyince şu normal muane varya o sandım korktumm
Hoşgeldin canımcım :)
oy oy oyyy maşallahhhh sübhanallah teyzesi yer onu yer:))
yawrucum sonrasında sen hiç kontrole gitmedin mi ki yaaa???? 1 haftasonra ultrasonla rahime bakılması lazım sanki;????
günaydın karagülcüm hoşgeldin...hayırdır neden 4 tüp kan verdin bilmiyorumkismile
Seninkini nasıl baktı doktor?Çatala çıkmadan vajinal ultrason nasıl oluyoo?Bilmem ben öyle oluyor diye düşündüm!:kedi:
valla ben bile heyecan yaptım seni düşüğnemıyorum kolaycacık doğurusun inşallah canımm
19 Ağustostu şekercim!İyiyim Allah'a şükür.Alışmaya çalışıyorum sadece...Ama kafam soru işaretleriyle doluçTeorik bilgi cennetiyim ama uygulama SIFIR :)
gitiim canım küretajdan tam bir hafta sonra doktor karnımdan ultrasonla baktı tertemiz gayet iyi dedi.
cnm ben kürtaj oldum agrım çok az oldu işte.sadece ilk gün kanamam oldu sonrada akıntım koyu renkli geldi kanla karışık.rahim yapışıklıgını falan yoktur işallah ya off çok korkuyorum işallah hamileyimdir tekrarda bu sıkıntıları yaşamam:Saruboceq::Saruboceq:
doktorlar için sorun yokta smart için sorun :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: doğumu nasıl yapıceksin göstermeden :roflol::roflol::lepi:
İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kaydirigubbakcemile5 2 ay sonra action dolu bir aydan sonra kavuşıursun bebişine :)
:)
günaydın kızlaaaar opuyorumnanaktan offf sabah sabah yine dört tüp kan verip geldim :sinifsinif:
bazı zaman eşimin bu durumundan dolayı hiç çocugumuz olmayacakmış gibi geliyor o kadar üzülüyorumki kendimi tutamıyorum...eşimin arkadaşlarının eşlerini görüyorum hepsinin çocugu var hatta bazısı da 2.çocuguna hamile ve düşün bunlar benimle yaşıt olan insanlar 25-26 yaşlarında...her zaman soruyorlar bebek düşünmüyormusunuz bizim kıza sizin oglanı alırız yada sizin kızı bizim oglana alalaım diye hep şakalaşıyorlar ama bide gelip içimi bi görseler nasıl yanıp kavruluyor...gerçekten zor Allah bebek isteyen herkese nasip etsin ve olmayana da sabır versin...
Rabbim büyük o ol dedimi herşey olur...
hayırlı olsun canımcım :))) Allah son ayları da görmeyei nasip etsin :)3. aya geçmişizzz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Ama beni çok ihmal ettiiii!hosgeldın canım evet bı su eksık ama bulantılar baya kötüymüş o yuzden gıremıyormus ınsallah ıyı olur artık
aa gerçektenmi canım benimde 2 gündür acayip başım dönüyor hala daha öyle etraf dönüyor sanki( ama ben hamilelik belirtsi oldugunu bilmiyordum kendimi adet olmaya o kadar hazırladımki belirtilerim hep adet olma belirtisi...hmmm hayırlısı bakalım...tinkerde hamile oldugunu ögrenmeden önce onunda başı dönüyormuş hatta serum yemiş bu yüzden ve öğrenmişki hamile...neyse neyse düşünmek yok bu ay yasakladım kendime:))
canım bende senin gibi açma olayına hiç iyi bakmıyordum ve o kadar utanıyordumki sonra sonra alışıyosun bide düşün benimkisi hamileliktende deil yani rutin kontroldü :))aça aça alışıyosun sende alışıcaksın canım yerimseniben
ye yee bitir
troit için canım.üç haftada bir kan veriyorum ona göre ilacın dozunu ayarlıyorlar boshayallersmile
benimde dönüyoooo:)) ben hamileyimmm:)) karasuyum gibi başlıcam bende sanırım bir şeyi kırk kere söleyip olsun diye:))
iyice sıyırıcam farkında deilim:))
ooo ben onada çok yattım bide doktoru göremiyosun ya orda, adam aşağıda çalışıyo:roflol::roflol::roflol: ben kalkıp kalkıp bakıodum napıyo bu orda, sohbet muhabbet...benim iyi geçiyor vallahi çatalda muayeneler...hihoyyythihoyyythihoyyyt:roflol::roflol::roflol:
Baktım akıllılıkla olacak gibi değil ben de deliliğe vurdum napim sırnaşık şey
Hamileyim işte hamileyim :CüvCüv: :CüvCüv:
Ay anlatma kıs gidip yatasın geldi valla sırnaşık şey doktorcumu da ösledim saten sırnaşık şey sırnaşık şey