Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
benimde başım dönüyordu hafif hafif sersermleştiriyordu aklinialirimsmile
Benimki de aynen öyleydi.Hala da var.
kız çatala falan yatmıyosun hamişken cadı.... örtüyle sen zaten kapatıyosun üstünü adam ultrasonu dürtüyo sana oda zaten can acıtmıyo... hem oda loş olunca utanmıyosunda o kadar, benim dr.un bi eli bacağımda oluyo bide... teselli amaçlı... :)))) canım benim yaaa... özlemişim walla dr.cumuuuuuu....:lepi:

Sen şu işi bana bi detaylı anlatsana yaaa! sempatiksalakcinni Hmm çatal yok mu yani!Adam alttan alttan mı dürtüyooo :) O da İğrenççççç :) Ama daha insancılmış... akannehir

gitiim canım küretajdan tam bir hafta sonra doktor karnımdan ultrasonla baktı tertemiz gayet iyi dedi.

ee tmm o zaman canım bisorun yoktur....acaba hamılemı kaldınkı kürtajan sonra Allah Allah
hemen sonra hamıele kalmak daha kolay bılıosn belkide öel olmştur
şimdiye çoktaan adet oloman gerekırdı yani...tets yapsana yada tekrar görünsene

normal masa yok mu sedye tarzı... bi tarafta ultrason makinası oluyooo... sen altını örtüyle kapatıp yatıyosun normal bi şekilde. adam yerini bulup, makinayla şeyden bakıveriyooo olay bu yanii... bakmıyo açmıyo bi yerini senin kesinlikle... zaten gözün ekranda oluyo seninde onunda...:nazar:

burda ben kaç doktora gittim hepsinde de çatalda baktılar kanımdan bakcagı zaman
sedye ye yatırıyordu....

ama çatalın açıklıgı doğumhanedekı gibi değil....kocaman açmıosn bacaklarını
ve birde evet örtü oluyo üstünde kimse biyer görmüyo :)

Ya benim ciddi ciddi dönmüştü hala devam ediiyor.Göğünslerimde dolgunluk olmuştu şişlik değil ve ilk kez dokunmadan sızladığını hissettim.(Geçmiş aylarda kızlar söyleyince ben de çöyle bi bastırıyordum benimki de aıyor mu diye :)) Ama onunla alakası yokmuş,onu anladım :)) ) Hiç regl olacakmışım gibi olmadım ben ilginç bir şekilde.Zaten regl öncesi benim de Zehsel gibi lekelenmem olurdu hemen ertesi gün de reglim;bu ay o da olmayınca şüphelendim iyice!CADIARZU Ama tabi konduramadım ;durumlar malum şu sıra bzide.E,üç gün geçti baktım ki gelen giden yok;hiç de o akdar geçtiğini bilmem idrarda poz görünce kan verdm 1278 çıktı.İnşallah sen de hamişsindir.Halatı çok kalın tttum.Bu işi ben başlattım ben bitireceğim :) hepimiz hamiş olaack en kısa sürede :)

Ay ben de istiyom ben de ben deeeeeeee sırnaşık şey sırnaşık şey benim de lekelenmelerim olurdu öncesinde, hatta dün yaramazlık yapmamıza rağmen leke gelmedi hala, yarın adet olmam lazım, olmadı öbür gün kesin olmam lazım ay inşallah bebişim benimledir yaaaa:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Benimki de aynen öyleydi.Hala da var.

Sen şu işi bana bi detaylı anlatsana yaaa! sempatiksalakcinni Hmm çatal yok mu yani!Adam alttan alttan mı dürtüyooo :) O da İğrenççççç :) Ama daha insancılmış... akannehir

bide aletin ucuna kondom takıolar ya... ben markasına falan bakıodum ilk gittiğimde yakalandım dr.a ... elimde kondomlar... en iyi marka dedi adam sonra bana lülülülülülü:roflol::roflol::roflol: yerin dibine girmiştim hiç unutmam :nazar:

Ama beni çok ihmal ettiiii!:eek:klava: Ölmüyor ya bu kız caaanıımmmm!!Suuuu çabuk gel buraya.

canım benım bulantılar gerçekten berbat ınsallah sen yasamazsın çünkü gözünü bıle açamıyosun kılo verıyosun çok halsız oluyosun gözün hiçbırseyı görmüyor canım benım yasadım 5 ay çok ıyı bılıyorum hem bız ılgılenırız senınle az sabırlı ol su düzelecek elbet o zaman gelır buraya canım benım biz necıyız burada heeeee:çok üzgünüm:

ayyyyyy son kutumda açılmısssssshihoyyythihoyyyt
Ohhhh!hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallahh...
canım karnından bakıyolar ilk görünürseki zayıfsan gözükür altatan bakmıyo kimi doktorlar
ama alttan bakılırsa bi sorun varsa kese ile alakalı o gözükür
ve önlem alınır bunun için...doktorlar alışık zaten canım yaa kaydirigubbakcemile5
Hmmm!karar verin çatala çıkılıyo muuu çıkılmıyor muuuuu :) akannehir Öleceğim yaaaa;hadi biri açıklasın şunu adam gibi.
178 boyum var 53-54 kiloyum.Zayıfsın diyorlar ama bilmem.Adam neye göre karar verecek buna!Ben desem ki üstten bak;sıkıntı varsa alttan bakarsın falan...

fatooşşşşş SEN GİTTİNDE SANA NASIL BAKTILARRR NE DEDİLERRR?

cnm saol valla rahatlattın beniiizemuszemus

bende doğum sonrası 1 hafta kontrolüne gittim 1 ay sonrada gittim ama o ne yapacağımızı falan konuşmak içindi bide smear yaptırdım o ara. ilgisi yoktu kürtajla yani... sadece 2 dakika ultrasonla bakıyo 1. haftada o kadar yani şeker...:hooray:

nanecimm böyle üzme kendini zamanı var demekki baksana herkesinki sırala geliyo
eşinde ameliyat osla dğeerlerine tekrar baktırsa yani düzelebilicek bişey inşallah
canım ya :teselli:

inşallah öledir canım zamanı vardır benim korkum ya hiç olmazsa...emin olsam, bilsemki zamanı var beklemek bu kadar zor gelmez bana...ama öle korkular varki içimde hiçbir zaman olmaycakmış gibi...böyle düşüncelere kapılınca kendimi sendeliyorum ama birini hamile göreyim yada çocugu olan arkadasımı göreyim hemen aynı düşünceler sarıyor beynimi..elimde deil...önceden bu kadar takmazdım kafama bu aralar nedense daha bir yogun duygularım...
inşallah eşim tez zamanda tedavi olur ve hiçbir sorunu kalmazda bende kolayca hamiş kalabilirim... :Saruboceq: :Saruboceq:

Ya benim ciddi ciddi dönmüştü hala devam ediiyor.Göğünslerimde dolgunluk olmuştu şişlik değil ve ilk kez dokunmadan sızladığını hissettim.(Geçmiş aylarda kızlar söyleyince ben de çöyle bi bastırıyordum benimki de aıyor mu diye :)) Ama onunla alakası yokmuş,onu anladım :)) ) Hiç regl olacakmışım gibi olmadım ben ilginç bir şekilde.Zaten regl öncesi benim de Zehsel gibi lekelenmem olurdu hemen ertesi gün de reglim;bu ay o da olmayınca şüphelendim iyice!CADIARZU Ama tabi konduramadım ;durumlar malum şu sıra bzide.E,üç gün geçti baktım ki gelen giden yok;hiç de o akdar geçtiğini bilmem idrarda poz görünce kan verdm 1278 çıktı.İnşallah sen de hamişsindir.Halatı çok kalın tttum.Bu işi ben başlattım ben bitireceğim :) hepimiz hamiş olaack en kısa sürede :)

inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
o kadar çok istiyorumki topiğimizde biri bile kalmasın hamile olmayan ve beraber gün sayalım bebiklerimizin resimlerini gösterelim birbirimze sonra onları beşik kertmesi yapalım:))))

Baktım akıllılıkla olacak gibi değil ben de deliliğe vurdum napim sırnaşık şey
Hamileyim işte hamileyim :CüvCüv: :CüvCüv:

Ay anlatma kıs gidip yatasın geldi valla sırnaşık şey doktorcumu da ösledim saten sırnaşık şey sırnaşık şey

bende bende bendeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sus kızzz oklavyla geliyom şimdi hee :eek:klava: :eek:klava:

valla ben bile heyecan yaptım seni düşüğnemıyorum kolaycacık doğurusun inşallah canımm

canım karnından bakıyolar ilk görünürseki zayıfsan gözükür altatan bakmıyo kimi doktorlar
ama alttan bakılırsa bi sorun varsa kese ile alakalı o gözükür
ve önlem alınır bunun için...doktorlar alışık zaten canım yaa kaydirigubbakcemile5

doktorlar için sorun yokta smart için sorun :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: doğumu nasıl yapıceksin göstermeden :roflol::roflol::lepi:
oFFF fobim var sanırım benim doktorlara karşı...akrnımı bile açmayı sevmem! kafamçokkarıştı Okuyanda kara çarşaflı zannedecek;alakam da yok halbuki. :S
ben alttan baktırdım zaten onda sorun yokki ilk kalini onla gördüm ben çatal deyince şu normal muane varya o sandım korktumm

naSIL BAKTIRDIN ONU ANLTA İŞTE.... şakkıdı

Ohhhh!hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallahh...

Hmmm!karar verin çatala çıkılıyo muuu çıkılmıyor muuuuu :) akannehir Öleceğim yaaaa;hadi biri açıklasın şunu adam gibi.
178 boyum var 53-54 kiloyum.Zayıfsın diyorlar ama bilmem.Adam neye göre karar verecek buna!Ben desem ki üstten bak;sıkıntı varsa alttan bakarsın falan...

ınsallah canım benım amın
ya canım benım ben hiç çatala çıkıp muayne olmadım bebegı görmek için hep üstten baktı ve hep gördü hiç gerek görmedı çatala çıkarıp alttan bakmaya o yuzden rahat ol sen ben ılk gıttımde 5+1 ıdım karından kesem göründü daha sonrada 7. haftadan sonra gıtmıstım kalp atıslarınıda duydum hemde üstten bakıldı yıne her gebelıge göre degışır bence ama sen zaten 5+4 sün suanda gıtsen sadece kese görünür hem bebek hem kese görünsün kalp atıslarınıda duyayım dersen 7. haftayı geçmesı gerek anladın mı canım

ee tmm o zaman canım bisorun yoktur....acaba hamılemı kaldınkı kürtajan sonra Allah Allah
hemen sonra hamıele kalmak daha kolay bılıosn belkide öel olmştur
şimdiye çoktaan adet oloman gerekırdı yani...tets yapsana yada tekrar görünsene

burda ben kaç doktora gittim hepsinde de çatalda baktılar kanımdan bakcagı zaman
sedye ye yatırıyordu....

ama çatalın açıklıgı doğumhanedekı gibi değil....kocaman açmıosn bacaklarını
ve birde evet örtü oluyo üstünde kimse biyer görmüyo :)

canım benim dr ööle 15. gün gel falan gibi bişi demedi ama bi hafta sona gel dedi gittim tertemiz hiç bi sorun yok dedi.ayyy işallah kalmışımdır yaaaa ne büyük mucize olur valla.canlarım bide bişi sorucam dün akşam yattım yatagıma eskileri düşünüodumda ben bebegimin öldügü gün rüyamda doktora gidiodum ultrasonla bakıo karnımdan bende görüom ama bi tane erkek bebek koşturuyoo sürekli sonra bi delik var (karnımın içindeymiş :) )orda bi tane ufacık ayak var vücudu düşüyomuş artık koşturan bebek o ayagı tutup çekmeye çalışıo ama çekemio doktorda dioki ikiz olcakmış ama kardeşi istememiş itmiş onu dio.bu aklıma gelince eşimede dedim ben heralde bi daha hamile kalıcam hemen çünkü iki bebek vardı :KK70::KK70: işallah ööledirrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

normal masa yok mu sedye tarzı... bi tarafta ultrason makinası oluyooo... sen altını örtüyle kapatıp yatıyosun normal bi şekilde. adam yerini bulup, makinayla şeyden bakıveriyooo olay bu yanii... bakmıyo açmıyo bi yerini senin kesinlikle... zaten gözün ekranda oluyo seninde onunda...:nazar:
Hepiniz başka anlatıyorsunuz ama...Offfff! :KK43:
amın canım ınsallah

canım benım suan hıssettıklerın çok normal zamanla hersey yoluna gırecek kafanda da soru işaretlerı kalakacak tatlım
Ohhooo!Doktora gideceğiz daha doktor bana ne yapacak onu bile bilmiyorum;nasıl iş bu yaaa.... :KK43:
Baktım akıllılıkla olacak gibi değil ben de deliliğe vurdum napim sırnaşık şey
Hamileyim işte hamileyim :CüvCüv: :CüvCüv:

:KK1: İyi yapmıişsın :)
Ay anlatma kıs gidip yatasın geldi valla sırnaşık şey doktorcumu da ösledim saten sırnaşık şey sırnaşık şey
sırnaşık şey sırnaşık şey
Ay ben de istiyom ben de ben deeeeeeee sırnaşık şey sırnaşık şey benim de lekelenmelerim olurdu öncesinde, hatta dün yaramazlık yapmamıza rağmen leke gelmedi hala, yarın adet olmam lazım, olmadı öbür gün kesin olmam lazım ay inşallah bebişim benimledir yaaaa:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Benim her ay düzenli bir gün öncesinden olur lekelenmem.Analrım yarın başlayacak diye.Senin de öyleyse tahmin etmek çok da zor olamyacak :) İnşallah güzzel haberlerle gelirsin.Benim halat kalın :))) Toptan çekeceğim :))

Canımcım!Ya duygularımı sana nasıl anlatsam;keşke yüzyüze olsak da kelimelrin yetmediği,yanlış anlamlar yüklediği yerlerde gözlerime bakıp beni anlasan... :sinifsinif:
Hani doğmayacakmış gibi geliyor derken;çok ani geldi aynı hızla gidermiş gibi düşündüğümden söyledim.Esasında bunun altında da bir kaybetme korkusu var elbette...
Evet!Bu böyle olsa şu söyle olsaydı... çok dedim kaç gündür içimden.Daha siz hariç kimseyle paylaşmadığım için dlimden bu sözcükler dökülmedi hiç;bilirsin beyin hızlı düşünür.Dur demek imkansız... :hulya: Gelgitler oluyor ister istemez kafada;ama he sonunda Hayırlı zamanda istedin;Allah da bu zamanı uygun gördü.Sen daha mı iyi bileceksin... geçiyor!Ve içimde şu inanç var;doğarsa hayırlı bir evlat oalcak;inan çünkü bu ay olmasın diye elimden geleni yapmıştım hayırlı zamanda olsun dualarımın yanı sıra kaydirigubbakcemile5

Aynen ben de öyleee! olumunekankayizsmile Bir an o akdar üzüldüm ki;herkesin anıalrı geldi aklıma tek tek.Sonra arada geri dönüp bakmalaırmız ve neler yaşamışız diye konuşmalarımız... sempatiksalakcinni Ben ciddi ciddi çok bağlandım sizlere ya;hayatımdan birer parça gibisiniz.

bi yanının böyle düşündüğünden çok emindim zaten. çünkü sen artık bir anne adayısın
inşallah sağlıklı ve hayırlı evlat olur hamileliğinde güzel geçer sorunsuz geçer.. inançlı bir insansın sen olmasan zaten bebeği aldırmaya kadar giderdin bence..
aslında yüzyüze görüştüğün arkdşlarınla paylaşsan bence bu kadar dolmıcaksın ve bu kadarda
vah vah halime demiceksin çünkü çok sevdiğin bir arkdşına yüzyüze içini dökmek kadar rahatlatıcı bi an yoktur canım.. allah isteyen herkese nasip etsin canım

Kızlar benim dersm bitmek üzere, şimdilik çıkıyorum, eve geçince girerim yine canlarım öpüyorum hepinizi beni ösleyin anacııııııııııııııııımmm :CüvCüv:

canlarım ben cıkıyorum şimdilik öğlen paydosu karnımı doyurayımda geleyim...hadi hepinize afiyet olsunn cokacimcoook

X