Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmm hihoyyyt hihoyyyt
sizleri çok özledimmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
smartımmmmmmm canım benim o kadar sevindimki anlatamamm içim içime sıgmıyor sanki kendi hamiş haberimi almış gibi sevinçliyim delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ilk baştaki haleti ruhiyetinin de deişmesine sevindim canım, kolaylıkla bu işin üstesinden gelecegine o kadar inanıyorumki...onun varlıgına alıstıktan sonra bu kaygıların tamamen kaybolucak inş.canım benim sen yeterki o tatlı canını sıkma...bak hepimiz burdayız ve her zaman sana destek olmaya hazırırz...
beni sorucak olursanız canlarım ben bu ay adet olacagım gibi çünkü ateş basmalarım başladı kasıklarımda agrıyor zaten yumurtlama zamanı eşim yanımda yoktu:KK43:
Rabbim verecegi zamanı biliyor banada o günü beklemek düşüyor...yapacak fazla bişey yok... :Saruboceq:

ne kadar çok özledim sizi yaa anlatamam olumunekankayizsmile
Canım yaaa hoşgeldin!Özledik seni;daha dün akşam topiğimizi değiştirmeye çalıştıkalrında da söyledim daha nane,pembe ,karasu,hatice... var diye.En başından beri burdayız ve sonunu da geitreceğiz.Ben halatı bayağı kalın aldım.Hadi tutunun gaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrriiii!
Ayşem de en kısa amanda sahaalra dönecek;daha çok işimiz var çookkk :)

uykusuz her gece yorgun ölesiyeeee......

günaydın kızlar...

Aman da aman yeni annemiz çok mu yoruluyormuş :) Kıyamam ben sana... bilmiyorumkismile

Ya canım!Derlerdi de ben inanmazdım;ama ben de hissettim ya bu ay bir değişiklik olduğunu ve hamile olduğumu ama inanmak istemediğim için salladım hep.İnşallah bebişin sennledir :)

Canım inşallah bir sahaki ay gelir meleğin;yeni ay yeni umut;sıkma canını olurmu...

Tam ben de onu konuşacaktım sizinle yaaa;doktordna randevu aldım.Gideceğim bu hafta içi.Peki vajinal ultraon şart mı?Normal ultrasonla göremezler mi bebeği?Ya da kalp atışı 6.haftada oluyordu ya;benim 5hafta 5 ya da 6 gün olmuş oalcak acaba duyulurmu ki...
:1shok:

Valla bendeki en büyük değişiklik gaz ve uyuklama, onun dışındakilerin hepsini daha önce de yaşadım ve fos çıktı :KK1:
Ultrason konusuna gelince bu dönemde genelde vajinal bakıyolar, üstten görmek mümkün değil diye biliyorum ama sen yine de doktoruna söylersin alttan istemiyosan yerimseniben

Ya canım!Derlerdi de ben inanmazdım;ama ben de hissettim ya bu ay bir değişiklik olduğunu ve hamile olduğumu ama inanmak istemediğim için salladım hep.İnşallah bebişin sennledir :)

Canım inşallah bir sahaki ay gelir meleğin;yeni ay yeni umut;sıkma canını olurmu...

Tam ben de onu konuşacaktım sizinle yaaa;doktordna randevu aldım.Gideceğim bu hafta içi.Peki vajinal ultraon şart mı?Normal ultrasonla göremezler mi bebeği?Ya da kalp atışı 6.haftada oluyordu ya;benim 5hafta 5 ya da 6 gün olmuş oalcak acaba duyulurmu ki...

smarttttt opuyorumnanaktan oooo alışmışız bile hamişliğe di mi :CüvCüv: kız vajinal görünüyo ilk haftalarda maalesef... 8. haftadan sonrada kalp atışları başlıyo kuzum... yapacak bişey yok, açıcaksın bacaklarını :roflol::roflol::roflol::roflol: yakışıklı bi doktor bulup keyif almaya çalışmak lazım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

------------

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

KotuKediSero........................30 EYLÜL
Seliz.........................................2 EKİM
mercan.a...................................8 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Emos3985.................................12EKİM
hatunsultan...............................16 EKİM

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
su06 -SariLale-zonox--Yavyum

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl :hooray: :hooray: :hooray:--??

Destekçi Annelerimiz :nazar:
BenIpek
--sevtapduzyol

:emir_bebek:HOŞGELDİN BEBEK:emir_bebek:

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı):nazar:

tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

Kesinlikle hiçbirşeye takılma;o kadar hesaplar yaptım zamanında.Yok pozisyon alalım dedi kzıar onu bile aldım kaydirigubbakcemile3 Olmadı... Bu aysa hi.birinden eser yoktu...Benimki tamamen ramazan bereketi sırnaşık şey

İnşallah en kısa zamnada güzel haberler verirsin bize.Her ay yeni bir UMUT :)))

KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRR!Dün topiiğimiz elden gidiyordu!:gitme: Aynı isimle yeni bir topik açtılar bize;içinde geömişe dair hiçbişey olmayan! :KK43:
Sonra;sağolsun anlaştık arkadaşla geri aldık topiğimizi.sempatiksalakcinni Geceleri NÖBETÇİ lazım NÖBETÇİ :)

hoşgeldin smartcımmmmm...
aaaa gerçektenmiiii ohh yaa bu ikinci badire Allah sonumuzu hayr etsin...bence nöbetci lazım bizim bu topiğe:))

inş. canım eşin bitkisel ilaç kullanıyormu

ewet hala kullanıyor bakalım baktırıcak tekrar degerlerine deişme yoksa ameliat olmayı düşünüyor...senin eşin nasıl oldu degerlerine tekrar baktırdınızmı canım?

Canım yaaa hoşgeldin!Özledik seni;daha dün akşam topiğimizi değiştirmeye çalıştıkalrında da söyledim daha nane,pembe ,karasu,hatice... var diye.En başından beri burdayız ve sonunu da geitreceğiz.Ben halatı bayağı kalın aldım.Hadi tutunun gaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrriiii!

canımmmm benimmmm opuyorumnanaktan
Allah seni başımızdan eksik etmesinnn...bizide senin başından eksik etmesinki desteğimiz her zaman başucunda olsun...opuyorumnanaktan
ewet ayşe zaten öyle bir dönüş yapacakki şimdiden durduramıyoruz zaten:))

canım sende biliyosun ki :) vajinal ultrasonun bi zararı yok kalp atsını daha rahat görmek ve
varsa pıhtı kese etrafınd akan gibi tehlıkeleri önceden anlamak için
alttan bakmayı tercih ediyo doktorlar :)

kalp atısı gelişime bağlı belki görülür şimdi belkide biraz gec görülür..gec döllenmemi dğeilmi ona göre değişir. illa şu haftada baslıcak die bişi yok yani....ama 9. haftaya kadar baslamazsa
gebelıkten ümidi kesıyorlar...

cnm bana bi antibiyotikle bi tane hap verdi sadece öyle hap bitince adet olcaksınn falan demedi isimleri aklımda yok şimdi ama bi tanesi enfeksiyon riskine karşı antibiyotik bide rahimdeki kasılmaların agrısını hafifletecek bi hapmış eşim sormuştu eczaneye.çok olmadı kürtaj olalı 35. günüm bugün ama ne biliyim korktum bide biz korunmadık hiç çünkü gögsümden resmen süt akıyodu prolaktin hormonum yüksek nasılsa tutmaz falan dedik.ama şimdi eger hamile degilsem ve adet olmassam rahim duvarını çok kazımışsa olayından korkuyorum:2::2:

ya nası çok kazımak öle bişi de mi oluyo bilmiyorumkismile bide kürtajdan sonra
nası ilişkiye girdiniz yaaa ben 20 gün sonra falan anca anca yanaşmaya baslamıstm bilmiyorumkismile
ağrın sızın yokmu bana verdiği ilaç adı C ile baslıoduy ama hatrılayamıyorum
yuvarlak beyaz ve kahverengi haplar vardı bilmiyorumkismile

Ya ben hiç süt içmem ki ama midemi bulandırıyooooooooo bilmiyorumkismile

[/B]

ne kadaaann ayıppp :eek:klava: süt içilmesmi abbooww sempatiksalakcinni

Ay evet yaa şaştım kaldım, sayfayı bi açtım bizim başlıktan 2 tane var, önce birileri bizim topiğin taklidini açmış heralde dedim sonra bi baktım taşınmışız akannehir
Neyse ki gitmek istemediğimizi anlayınca geri dönmüşler ben kesinlikle istemiyorum taşınmayı :umursamaz:

Akşam ben de öyle söyledim;bizim burda bir süür anımız paylaşımımız var dedim.Sanki geçmişimizi eimizden almış gibi olursunuz.Belki dağılmaya bile gidebilir bu topik ... dedim.Sabah olsun kızlarla konuşalım siz yine de çok istiyorsanız değiştirmek... dedim.Makul bir bayandı;kabul etti.DEVAM EDİYORUZ BURDA
smart cım benide listeye yazarmısın beklenen tarih 8 ekim
Ekledim canım;inşallah Allah gönlündekini verir.

smarttttt opuyorumnanaktan oooo alışmışız bile hamişliğe di mi :CüvCüv: kız vajinal görünüyo ilk haftalarda maalesef... 8. haftadan sonrada kalp atışları başlıyo kuzum... yapacak bişey yok, açıcaksın bacaklarını :roflol::roflol::roflol::roflol: yakışıklı bi doktor bulup keyif almaya çalışmak lazım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Ay benim doktorcuğuma gelin zevkle açarsınız valla sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Ama yaa ne zaman içsem midem alt üst oluyo bilmiyorumkismile

canım sende biliyosun ki :) vajinal ultrasonun bi zararı yok kalp atsını daha rahat görmek ve

kalp atısı gelişime bağlı belki görülür şimdi belkide biraz gec görülür..gec döllenmemi dğeilmi ona göre değişir. illa şu haftada baslıcak die bişi yok yani....ama 9. haftaya kadar baslamazsa

nası ilişkiye girdiniz yaaa ben 20 gün sonra falan anca anca yanaşmaya baslamıstm bilmiyorumkismile

evet canım rahim duvarını çok kazıyınca yani inceltince ne adet olabiliyosun nede bidaha bebek tutunabiliyo bende bunu şurdan duydum avcılar medicanada onur başegmez die bi dr var ben ona gidiodum hamileyken sonra bebegim öldü dedim dr araştırıyım bi netten bi kadına kürtaj yapmış kadın şimdi dr dr dolaşıyomuş ne adet olmuş nede hamile kalabilmiş.sonra bunu duyunca korktum avcılar devlet hastanesinde emin sarıkaya die bi dr var ona gittim oda baktı bebege ölmüş dedi sonra oda bahsetti rahim duvarından dedi iyi bi dr a yaptır bende ona yaptırdım özelinde.
canım benim bebişim öldügünde 2 cm di daha yani minicikti seninki büyük ya ondan agrı yapmıştır belki ama bende hiiiç agrı falan olmadı sadece kürtaj oldugum günle ertesi gün çok zorlarsam kendimi agrı oluyodu.ama annem saolsun kaldırmadı zaten kürtaj olduktan 2.haftanın içindede birlikte olduk tabi dr sorduk önce

günaydın kızlarrrrr

günaydın canımm :) 30 gun kalmış anaamm delikafadulden

Aman da aman yeni annemiz çok mu yoruluyormuş :) Kıyamam ben sana... bilmiyorumkismile

ayy inşallah 2 ayım kaldı yaa :lepi: kociş beni 2 ay daha bekletıcekmış öel dio ama
bakalım bakalım :)

canımmmm benimmmm opuyorumnanaktan
Allah seni başımızdan eksik etmesinnn...bizide senin başından eksik etmesinki desteğimiz her zaman başucunda olsun...opuyorumnanaktan
ewet ayşe zaten öyle bir dönüş yapacakki şimdiden durduramıyoruz zaten:))

biri beni durdursun delikafadulden ...tmm bebiş istiyorum ama 6 aylık sürem dolana kadar
ve ben azcık zayıflana kadar lobide bekleyebilir mi kaydirigubbakcemile3

Valla bendeki en büyük değişiklik gaz ve uyuklama, onun dışındakilerin hepsini daha önce de yaşadım ve fos çıktı :KK1:
Ultrason konusuna gelince bu dönemde genelde vajinal bakıyolar, üstten görmek mümkün değil diye biliyorum ama sen yine de doktoruna söylersin alttan istemiyosan yerimseniben
Ben de gaz yoktu canımcım!Onu bilemiyorum herkesete farklı biliyorsun.Acayip baş dönemem olmuştu benim ara ara kısa süreli ve hala devam ediyor.İnşallah bebişin seninledir bu yola birlikte devam etmeye devam ederiz :)
günaydın kızlarrrrr
Hoşgeldin şekercim :)

Ayyy yok!Daha alışamadım;ama mantıklı hareket etmeye çalışıyorum.O yüzden randevumu aldım.Bu bacak açma olayı hiiiççç bana göre değil;aylardır da bebiş olmadığı halde gitmiyordum hatırşarsanız Çok üzgünüm çoook Doktora söyleyeceğim ,stten baksın;akibet görür bişeyler.Göremezse de beklerim ne yapayım! :hulya: Ama illa da bakılması gerekebilri diye asıl süreç boyunca gitmeyi düşündüğüm doktoruma değil de başka birinden randevu aldım;böylece adamın yüzünü bir daha görmemiş olurum :)))

Akşam ben de öyle söyledim;bizim burda bir süür anımız paylaşımımız var dedim.Sanki geçmişimizi eimizden almış gibi olursunuz.Belki dağılmaya bile gidebilir bu topik ... dedim.Sabah olsun kızlarla konuşalım siz yine de çok istiyorsanız değiştirmek... dedim.Makul bir bayandı;kabul etti.DEVAM EDİYORUZ BURDA

Ekledim canım;inşallah Allah gönlündekini verir.
çok teşekkür ederim inşallah kızıma bir kardeş gelir yıllardır çalışıyorm diye istememiştik ama artıkın evdeyim doya doya bakarım yavrumaa olursa rabbim verirse

Söyledim söyledim...Dün müydü ondna önceki akşam mıydı neydi!akannehir İnanmadı bana;iki gündür.En son bugün kan verdiğim polikliniiğin numarasını verdim de ancak ikna oldu.
Ailecek ilginciz biz yaaaniii! akannehir

Şimdi daha iyiyim;aslında seni aramak istiyordum bu akşam ama eve geç geldik uyumuşsundur diye düşündüm! mafoldumben Yarın ilk fırsatta arayacağım fıstığım.

beni ne zaman istersen ara cancanım uyuyor olsamda uyanırım ki zaten bir fiill uyuyorum sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

eşin ne şaşırmıştım ayyy :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: kucagına alınca tam inanır arık :lepi: :lepi: :lepi:

Ben de gaz yoktu canımcım!Onu bilemiyorum herkesete farklı biliyorsun.Acayip baş dönemem olmuştu benim ara ara kısa süreli ve hala devam ediyor.İnşallah bebişin seninledir bu yola birlikte devam etmeye devam ederiz :)

Hoşgeldin şekercim :)

Ayyy yok!Daha alışamadım;ama mantıklı hareket etmeye çalışıyorum.O yüzden randevumu aldım.Bu bacak açma olayı hiiiççç bana göre değil;aylardır da bebiş olmadığı halde gitmiyordum hatırşarsanız Çok üzgünüm çoook Doktora söyleyeceğim ,stten baksın;akibet görür bişeyler.Göremezse de beklerim ne yapayım! :hulya: Ama illa da bakılması gerekebilri diye asıl süreç boyunca gitmeyi düşündüğüm doktoruma değil de başka birinden randevu aldım;böylece adamın yüzünü bir daha görmemiş olurum :)))

ama gidecektim hatırlarsan şekerim zemuszemus bak işteee, mecbursun artık gitmeye... tatlım üstten görünmemesinin sonuçları kötü olabilir. keseyi görmek faydalı, etrafında kanama falan var mı? bakmak lazım. Allah korusun kan değeri yüksek çıkıpta dış gebelik kimyasal gebelik yaşayanlar var. bir hafta bir haftadır bu durumlarda... çok tehlikeli. şaka bi yana git baktır keseni gör, fotonu al rahat etsin için. çok ciddiyim...:nazar:

Ay ne güsel oluuuuuuuuuuuuuurrrr :CüvCüv: :CüvCüv:

hoşgeldin smartcımmmmm...
aaaa gerçektenmiiii ohh yaa bu ikinci badire Allah sonumuzu hayr etsin...bence nöbetci lazım bizim bu topiğe:))
:))
Evet yaa....Gece nöbet listesi de oluşturacağım Bizim listenin yanına :))

Ben de hiç süt sevmem! :KK43: Onu başka şeylerle takviye ederim günlük hayatımda;ya da çocukalr gibi nesquikli içebiliyorum sırnaşık şey
Ya Ayşecim!biliyorum bebeğe br zararı yok zaten kaygım o değil.Sıkıntım o çatala çıkmak!eyvahedigeldismile : Çok utanırım ben yaaa sonra suratına bakarken:KK43: O yüzden ne olur ne olmaz diye asıl gideceğim doktora gitmeyeceğim şimdi boshayallersmile

X