- 11 Temmuz 2009
- 5.225
- 2
Canım yaaa hoşgeldin!Özledik seni;daha dün akşam topiğimizi değiştirmeye çalıştıkalrında da söyledim daha nane,pembe ,karasu,hatice... var diye.En başından beri burdayız ve sonunu da geitreceğiz.Ben halatı bayağı kalın aldım.Hadi tutunun gaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrriiii!günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmm hihoyyyt hihoyyyt
sizleri çok özledimmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
smartımmmmmmm canım benim o kadar sevindimki anlatamamm içim içime sıgmıyor sanki kendi hamiş haberimi almış gibi sevinçliyim delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ilk baştaki haleti ruhiyetinin de deişmesine sevindim canım, kolaylıkla bu işin üstesinden gelecegine o kadar inanıyorumki...onun varlıgına alıstıktan sonra bu kaygıların tamamen kaybolucak inş.canım benim sen yeterki o tatlı canını sıkma...bak hepimiz burdayız ve her zaman sana destek olmaya hazırırz...
beni sorucak olursanız canlarım ben bu ay adet olacagım gibi çünkü ateş basmalarım başladı kasıklarımda agrıyor zaten yumurtlama zamanı eşim yanımda yoktu
Rabbim verecegi zamanı biliyor banada o günü beklemek düşüyor...yapacak fazla bişey yok... :Saruboceq:
ne kadar çok özledim sizi yaa anlatamam olumunekankayizsmile
Ayşem de en kısa amanda sahaalra dönecek;daha çok işimiz var çookkk :)
uykusuz her gece yorgun ölesiyeeee......
günaydın kızlar...
Aman da aman yeni annemiz çok mu yoruluyormuş :) Kıyamam ben sana... bilmiyorumkismile